- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.821
Çok düşük deilde 10a 8 ne bileim normalmi bilemedim sol kolumu kaldıramıorum yaabenımkı de düşüktü. tuzlu ayran içtim. yükseklık kötüymus sanırım.
bu dedıgın aralık çok mu düşük ki?
benımkı de 10 a 6 cıktıÇok düşük deilde 10a 8 ne bileim normalmi bilemedim sol kolumu kaldıramıorum yaa
Aaaaaa hadi hayırlısı çok heyacanlandımBenim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
Canim gecmis olsun dikkat et kendine.nazar aliyoruzzsaolun kizlar :) aynen nedir bu nazar mi bilmemama diyorum isin esprisi,bu bize iyi hazirlik oldu fln.. o anda neler olcak kim.bilir birbirmizi simdiden hazirlamaya baslayalim dedim
tekrar ölç canım hatalı ölçüm olabilirKızlarrr tansiyonum düştü gbi hissettm bi ölçeim dedim 99-80 geldi doktorumu aramalımıyım sizce
benim hep 10/6 ya da 11/7 düşük tansiyon iyidir :)Çok düşük deilde 10a 8 ne bileim normalmi bilemedim sol kolumu kaldıramıorum yaa
İnşallah cnm. Çok sevindim iyi olmanıza. Zamanla her şeyi yoluna girer bebişin inşallah...İlk doğum yapan bendim galiba :)) iyi çok şükür, hala oksijen problemi yaşıyoruz ara ara, oksijen seviyesi düşüyor birden.. Onun dışında iyi çok şükür bi problem yok.. He bide bugün yada yarın 2.rop kontrolü olucak.. İnşallah bi problem çıkmaz
Maşallah bebişe kilosu çok iyi. Hastane işi kötü olmuş gerçekten ama her işte bir hayır var demek lazım. Ne zaman nerede ne ile karşılaşacağımızı Allah bilirBebito 2310 gr, boyunu soylemiyo ama fl*7 yapinca 44cm cikiyo. Malesef kordonlari cozmemis 2 tur boynunda duruyoryinede doktor son ana kadar beklicem diyor. Nst ye sokmadi 2 hafta sonra tekrar cagirdi. Yalniz Doktor son dk golu atarak hastaneden ayrilip baska bi hastaneye transfer oluyomus, gittigi hastaneyide biliyorum iyi bi hastane fakat dogum odalari cok kucuk, buyuk oda icin gunluk 150 tl gibi bi fark istiyolar birazda ukalalar. Adam 8 senedir ayni hastanede calisirken benim 8 ayim dolmusken cok ona birazcik canim sikildi oyle canim...
Kızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Aman ne güzel tadını çıkar.'' eğer sırt üstü yattıgımı görürsen uyandır benı'' dedim bizimkine dün
yatagı bıraktı odama daha yakın olan odasında yatttı.
ulen nerden söyledım
daha uyumadan başladı kontrole
pişman oldum dediğime
oturup kalkarken bi '' ah uhh'' desem
hemen '' noldu'' dıyor. ulen nolcak, karnım agırlık yapıyor işte
oturup kalkarken cok zorlanıyorum.
artık yalnız bırakamazmıs evde
yandım yaa.. bir de he şeyıme karısıyor '' egilme, şunu yapma, böyle etme''
kukuman kuşu gibi tepemde hep
Endişelenme cimcim o gelecekse gelirKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Kızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
VALLA normal gecelik aldım benMerhaba şu listeyi bir de bana atabilirmisiniz. Bende bisryler alıyorum ama hala eksikleri m var. Bide şu lohusa pijama ve gecelik olayı var. Birer takım gecelik ve pijama aldim ama hala içim rahat digil. Doğum sonrası giymeyecegim şeylere okadar para vermek çok koyuyor. Sizde genelde lohusa lara özel gecelik ve pijama mi alıyorsunuz yoksa normal günlük pijamalar mı
bende normal ev terliği alacam yaay ben de anlamıyorum loğusa olanlar 150 tl civarı
çoğu da bişeye benxemiyo
terlik olarak ben de bambnin iki bantlı çiçekli terliği vardı.onu götürücem hastaneye
hem yıkarım gelince hijyenik olur
evde giymek için de pentiden ev ayakkabısı almıştım yumuşacık :)
sendeki modelin aynısı benim evde de var'' eğer sırt üstü yattıgımı görürsen uyandır benı'' dedim bizimkine dün
yatagı bıraktı odama daha yakın olan odasında yatttı.
ulen nerden söyledım
daha uyumadan başladı kontrole
pişman oldum dediğime
oturup kalkarken bi '' ah uhh'' desem
hemen '' noldu'' dıyor. ulen nolcak, karnım agırlık yapıyor işte
oturup kalkarken cok zorlanıyorum.
artık yalnız bırakamazmıs evde
yandım yaa.. bir de he şeyıme karısıyor '' egilme, şunu yapma, böyle etme''
kukuman kuşu gibi tepemde hep
benim normal tansiyonum 10/6 dırbenımkı de 10 a 6 cıktı
bence sorun degıl. eşim netten baktı çünkü
dualarımız seninle canımKızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Kk iki günlüğüne iptal olunca herkesler işlenmişselam anneler, napıyonuz
kk sız ne sıkıcı hayat yahu
naptım ben? biberonları, emzıgı, süt pompasını falan kaynattım güzelce
hastane cantası hazırladım. benımkı kaldı bı tek
Bence bi daha ölç aynıysa ara tabiki. Yani 99-80 eminsin değil mi 80-99 olmasınKızlarrr tansiyonum düştü gbi hissettm bi ölçeim dedim 99-80 geldi doktorumu aramalımıyım sizce
Dualarimiz seninle canim..Kızlr bana bol bol dua edin lütfen yine yatırdılar...sancım var suyumda çok azalmış sabah son duruma göre belkide alacaklar bebişi durmuyor artık
Bende sıradan bişi aldım ...terlik olarak evde bolca vardı....doğumdan sonra gözüm terlik görmeyecektirbi de kendime gecelik ve lohusa tacı aldım.. ama geceliği öyle lohusa geceliği değilde normal önden düğmeliydi.. lohusa olanlar çok çok pahalıydı.bende 1 günlük giyecem diye abartmadım..
terlik olarak ta banyo terliği gibi olanlardan mı alsam acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?