- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.261
Bence ikinci bir beşiğe gerek yok. Zaten alsanda çok kısa kullanılır. Çünkü 1-2 aynaonra slonda sizin gürültünüzde uyutmak zor olur. Anakucağını kullanabilirsin onun yerine yada koltuğa temiz bi öarşaf yada şilte serip yatırırsınbenim ayrı oturma odam yok işte. salonda oturuyoruz normalde de. mecbur bi beşik daha alıcaz gibi bu gidişle. daha ilkini yeni aldım yaşimdi işin yoksa yeni bi araştırmaya daha gir. üşeniyorum valla her şeye
Çok açıklayıcıKalkandaki sütü vermeyin dökün. Çünkü kalkanı sürekli kaynatman dezenfekte etmen gerekli. O zaman a iki tk alacaksın ve her emzirmeden sonra yıkayıp kaynatacaksın. Biriken sütü de nasıl muhafaza edeceksiniz ki. Zaten azıcık bişey oluyor. Her seferinde azıcık sütü poşete koysan dünyanın poşeti gider. Tek poşette biriktirsen sürekli poşeti aç kapa hijyeni bozulacak. Günlük bi poşette biriktirsen bile buzluğa koymalısın muhakkak. Bir de süt kalkanda açıkta beklicek o da bakteri üremesine neden olabilir. Yani kalkan göğüs ucunun yata olmaması için güzel bir aparat ama süt biriktirmek için değil.
Maşallah oğluşahaha videoya cekcen karnini,al bak buyur dicen hahaha :) ben ne sagda ne solda ne uzanirken ne ayakta rahatim..hep uff pufff oyhhh.. bnm bebis ztn masallah yani %95uyur die yazio bnmki %5uyuyo galiba
çatlaklarınız başladı mı, ne alemdesınız?
Günlerimiz hemen hemen aynı senin ne kadar cnmYok canim fazla degil masallah ❤
Benim doktorum az da olsa alıyorsa sorunlu değil demişti. Senin de alıyormus sıkıntı etme. Babası nasıl sen nasılsın tip olarak. Belki de yapısaldır. Biz eşimle minyonuz esimin de benim ailemde öyle iri yapılı pek kimse de yok. Biz ona bağladı bebiş minnak olacak biz gibi napalım sağlıklı olsun da kilo alır doğduktan sonra. Tabi gönül ister normal kiloda olsun hatta tosun olsun ama napalim elden bişey gelmiyor...2 haftada 250 gr almış. Haftada 1 istedi bakalım 1 haftada ne kadar artacak
Dr cumartesi gidicem ins benimkide sana yakindir diye tahmin ediyorum 32.haftada 2124gr 33.haftada da 2320 gr di ortalama hesapta 2600 2700 civari olmasi gerekiyo kismet bakicaz c.tesiGünlerimiz hemen hemen aynı senin ne kadar cnm
almadım şuan kalkan
ihtiyac olursa alırım. şampuan olarak sebamed aldım
Ben minyonum ama babası iri yapılı. İnşallah saglikla alırız kucagımıza.Benim doktorum az da olsa alıyorsa sorunlu değil demişti. Senin de alıyormus sıkıntı etme. Babası nasıl sen nasılsın tip olarak. Belki de yapısaldır. Biz eşimle minyonuz esimin de benim ailemde öyle iri yapılı pek kimse de yok. Biz ona bağladı bebiş minnak olacak biz gibi napalım sağlıklı olsun da kilo alır doğduktan sonra. Tabi gönül ister normal kiloda olsun hatta tosun olsun ama napalim elden bişey gelmiyor...
Allah sağlıklı olmalarini nasip etsin
Benimde 31+1 de 1850 demişti 34+1 de 2600 olmuş. Maşallah seninde güzel gidiyorDr cumartesi gidicem ins benimkide sana yakindir diye tahmin ediyorum 32.haftada 2124gr 33.haftada da 2320 gr di ortalama hesapta 2600 2700 civari olmasi gerekiyo kismet bakicaz c.tesi
Arkadaşlar göğüsleri korumak için aventin göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu diye iki urunu var hangisini alacaz kafam karisti
Bide şampuan mustela alanlar konak önleyici olanimi aldiniz
Bebişin cinsiyeti ne? Sana benzeyecek demekki...Ben minyonum ama babası iri yapılı. İnşallah saglikla alırız kucagımıza.
selam arkadaşlar
doğum fotoğrafçısı düşünüyorum ilk aklıma gelen forumda sizlere sormak oldu. ankarada doğum yapcam. bir kaç kişinin adını aldım...fiyatlar kimilerinde çok pahalı nerdeyse bi doğum parası. esma dilruba tuna diye bir kadın fotoğrafçıyı duydum arkadaşalarımın hem doğumlarını çektirmişler. mesaj attım hemen dönüş yaptı. örnek fotoğraflarınıda gördüm beğendik eşimle. fiyatlarıda çok uygun. ya biz ödeyecez fiyatı yada eşimin kardeşi size doğum hediyesi ben ödeyeyim diyor. güzel bi düşünce bence... doğumdan önce hastaneye yatıştan itibaren doğumda ve anne-bebek kendine gelince çekim yapıyormuş. albüm yapıp veriyor. dvd ile de tüm fotoğrafları veriyor diğerleri gibi sayı ile vermiyomuş. bizim aklımıza yatıyor. sizin önereceğiniz başka kimse var mı acaba? doğum telaşında hiçbirimizin fotograf derdi ile uğraşmasını istemiyorum... resim çekilmeyi de seven bi aileyiz o yüzden bebeğimi kucağıma aldığım anların en güzel şekilde değerlendirilmesini istiyorum allahın izniyle.. size de tavsiye ederim. her seye para veriyoruz... ömürlük saklanacak anılara para vermekten kaçınmamalıyız bence. çocuğum büyüyünce o resimlere bakarken nasıl mutlu olacak kim bilir.. tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ins saglikla tamamlariz bebislerle evlerimize doneriz ❤Benimde 31+1 de 1850 demişti 34+1 de 2600 olmuş. Maşallah seninde güzel gidiyor
bnmkinin suyu var ama kısmet bakalım dönüp dönmemesiDöner ozaman canım benim suyum azaldı ya ben hissetmiym pek bide ters su az
bn de akıntı diyorum ama suyu yetrrli şimdi kontrollerde sıkıntı çıkmıyo dikkat ederim yine kendmi yormamaya çlşırımaynen canım acelesi yok hem yavaş yavaş daha güzel yerleşilir, ben acele ettiğim için öyle oldu, bende o sıralarda bildiğin su geliyordu ama ben akıntı sanıyordum, gelirken su gibi geldiğini hissediyordum, akıntıdır diye o kadar takmamıştım
ben de bayiliyorum da iste son zamanlarda ozellikle canimi yakio kerata oglummmMaşallah oğluşahihhhi sen doğunca napçan kıpırdanınca vurunca hoşuma da gitmiyo değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?