2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim ayrı oturma odam yok işte. salonda oturuyoruz normalde de. mecbur bi beşik daha alıcaz gibi bu gidişle. daha ilkini yeni aldım ya şimdi işin yoksa yeni bi araştırmaya daha gir. üşeniyorum valla her şeye
Bence ikinci bir beşiğe gerek yok. Zaten alsanda çok kısa kullanılır. Çünkü 1-2 aynaonra slonda sizin gürültünüzde uyutmak zor olur. Anakucağını kullanabilirsin onun yerine yada koltuğa temiz bi öarşaf yada şilte serip yatırırsın

Çok açıklayıcı bende böyle düşünüyorum ..yaraa olursa hemen sipariş ederim artık

haha videoya cekcen karnini,al bak buyur dicen hahaha :) ben ne sagda ne solda ne uzanirken ne ayakta rahatim..hep uff pufff oyhhh.. bnm bebis ztn masallah yani %95uyur die yazio bnmki %5uyuyo galiba
Maşallah oğluşa hihhhi sen doğunca napçan kıpırdanınca vurunca hoşuma da gitmiyo değil

2 haftada 250 gr almış. Haftada 1 istedi bakalım 1 haftada ne kadar artacak
Benim doktorum az da olsa alıyorsa sorunlu değil demişti. Senin de alıyormus sıkıntı etme. Babası nasıl sen nasılsın tip olarak. Belki de yapısaldır. Biz eşimle minyonuz esimin de benim ailemde öyle iri yapılı pek kimse de yok. Biz ona bağladı bebiş minnak olacak biz gibi napalım sağlıklı olsun da kilo alır doğduktan sonra. Tabi gönül ister normal kiloda olsun hatta tosun olsun ama napalim elden bişey gelmiyor...
Allah sağlıklı olmalarini nasip etsin

Ben minyonum ama babası iri yapılı. İnşallah saglikla alırız kucagımıza.

Arkadaşlar göğüsleri korumak için aventin göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu diye iki urunu var hangisini alacaz kafam karisti
Bide şampuan mustela alanlar konak önleyici olanimi aldiniz

Benim eşim de görmüş lazım olur diye ikisini de almış. Kalkanı pek beğenmedim ama tabi ancak ilerleyen zamanda anlarız işe yarayip yaranadiğini...

Kızlar anca işten ayırıldım bundan sonra aranizda olacam inşallah benım 4 gebelik olmasına rağmen sanki acemiyim sankı ilk Bebek çok ilginç ,o bır çoçukların doğum kiloları ıyıdı ama bu sanki bana da az geliyor 34 haftada 2400 gr olmuştu bakalım 36 da yine gidcem

Kendi reklamınızı yapmamalıydınız fotoğrafçı hanım, reklam yasaktır.

bn de akıntı diyorum ama suyu yetrrli şimdi kontrollerde sıkıntı çıkmıyo dikkat ederim yine kendmi yormamaya çlşırım

Maşallah oğluşa hihhhi sen doğunca napçan kıpırdanınca vurunca hoşuma da gitmiyo değil
ben de bayiliyorum da iste son zamanlarda ozellikle canimi yakio kerata oglummm dogunca da boyle hareketli olursa kendini cok.uyandirir zaten haha surekli kundaklamak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…