2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi hastaneden geldim yine detaylı baktılar ödem kalp çevresindede oluştu karındaki büyüdü biraz daha ciğer gwliştirici iğne yaptılar bugğn yarında olacak hastaneye her gün gittiğşm için yazamadım size 10 güne kadar doğum olacak sanırım

Birde aranızda lansinoh Manuel göğüs pompası alan varmı
canım ben de lansinoh aldm aventle arasında kaldim m aslında inşallah memnun kalırız kullananlar tavsiye etmiş genelde

canım sıkma canını Allahım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder kaç haftalık siniz suan

Ayyy canim allah korusun sen birde hastanede yatmissin kazadan mi olmus kanama acaba insallah surda uc gunum kaldi is bitiyor.sonra da birkez daha carsya gidip eksikleri alicam birdaha sirf su trafik yuzunden cikmak istemiyorum disari.burda trafik cok kotu

Canim uyusmazliktan sebep mi o odem gecmis olsun

Ben de istşyorum doğumdan sonra
Özel bökge için 4 seans gitmiştim daha önce ama bitmedi tamame n

Senede bir gel dediler bana da. Dogumdan sonra gidicem.ama koltuk alti igneli oldugu icin hic artmiyor. Iki seansta bitti hatta kadin bilerek birakti azcik olsun ise yarar dedik

Kızlar biz bugün doktora gittik 2600 kg olmuş bebişim doktor normal dedi ama biraz fazla gibi
Cnm benimki 33. Haftada 2250 gr. Bence 35. Haftada bu kilo normal. Gebelik.org diye bi siteden bulduğum bilgiye göre 35. Haftada bebeğin kilosu 1850-3200 arası olmalıymış. Ortalaması 2490 gr. Nazar değmesin bebişlereee :)

34+2 ilk oğlum aynı sebepten doğum sonrası çok sıkıntı yaşamıştı aynı şeyleri bundada yaşamak korkutuyo beni inşallah korktuğumuz şeyleri yaşamayız

Bu arada lansinoh kullandım ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın

Bu arada bizim bebiş 2747 bugünki ölçüme göre 34+2 haftalık ama gestasyon yaşı 35+5
Çatlağım hiç yok çok şükür ama genelde doğum sonrası olup olmadığı anlaşılıyor bol su ve yağlanmaya devam yani ilk gebelikte doğum sonrası göğüslerimde farketmiştim çatlağı ama doğum öncesi yoktu sonrasında vardı emzirme faslı bitip göğüsler eski halini alınca çatlaklar kayboldu doğum sanrasındada yağlayın vücudunuzu bi yakınım asıl çatlamanın doğum sonrasında ortaya çıktığını söylemişti bizzat gördüm yani yağlanmaya devam ettim ama ben çok su tüketen biriyim belki onun daha çoktu etkisi o göğsümdeki çatlaklarda geçti zaten hemen

Kızlar ya kalçanızda ağrı var mı benim yaklaşık 2 aydır var halk arasında doğum yeli diyorlarmış eskiler magvital kullandım fayda etmeyince osteocare yazdı doktorum şimdi onunla biraz daha rahatım ama bazı zamanlarda desteksiz oldugum yerden kalkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…