- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.281
canım ben de lansinoh aldm aventle arasında kaldim m aslında inşallah memnun kalırız kullananlar tavsiye etmiş geneldeBirde aranızda lansinoh Manuel göğüs pompası alan varmı
canım sıkma canını Allahım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder kaç haftalık siniz suanKızlar şimdi hastaneden geldim yine detaylı baktılar ödem kalp çevresindede oluştu karındaki büyüdü biraz daha ciğer gwliştirici iğne yaptılar bugğn yarında olacak hastaneye her gün gittiğşm için yazamadım size 10 güne kadar doğum olacak sanırım
Cok kotu ya gecmis olsun canim. Allah'a emanetiz. Benimde 11. Haftamdayken arkadan carpmislardi cok fena. Bikac gun sonra kanamayla hasteneye yatmistim. Sonra evde 2 ay yatmak zorunda kaldim. O zamandan beri odum patliyor, arabalardan. Insallah bidaha oyle seyler yasamayiz.
Kızlar şimdi hastaneden geldim yine detaylı baktılar ödem kalp çevresindede oluştu karındaki büyüdü biraz daha ciğer gwliştirici iğne yaptılar bugğn yarında olacak hastaneye her gün gittiğşm için yazamadım size 10 güne kadar doğum olacak sanırım
Ben de istşyorum doğumdan sonra
Özel bökge için 4 seans gitmiştim daha önce ama bitmedi tamame n
bende yok şükür şimdilikçatlaklarınız başladı mı, ne alemdesınız?
Cnm benimki 33. Haftada 2250 gr. Bence 35. Haftada bu kilo normal. Gebelik.org diye bi siteden bulduğum bilgiye göre 35. Haftada bebeğin kilosu 1850-3200 arası olmalıymış. Ortalaması 2490 gr. Nazar değmesin bebişlereee :)Kızlar biz bugün doktora gittik 2600 kg olmuş bebişim doktor normal dedi ama biraz fazla gibi
Keske bimden alsaydim o zamanEvet her bebeğin teni farklı. Herkes farklı yorum yazmış.. Ama hangi markaya alıştırırsan onla gidiyomuş kuzenim öyle demişti bana
Kızlar biz bugün doktora gittik 2600 kg olmuş bebişim doktor normal dedi ama biraz fazla gibi
valla bende Premium care aldım birde 2 paketKeske bimden alsaydim o zamanpremium care aldim birde
ben 50 lik 1 paket aldım.valla bende Premium care aldım birde 2 paket
ben unnado da kampanya vardı 2 paket 94-94 70 tlye ondan aldımben 50 lik 1 paket aldım.
ben öyleyım işteUykusuzlar burda yine masallahimiz var uyku neydi tv karşısında uyuyakalmayi çok ozledim
34+2 ilk oğlum aynı sebepten doğum sonrası çok sıkıntı yaşamıştı aynı şeyleri bundada yaşamak korkutuyo beni inşallah korktuğumuz şeyleri yaşamayızcanım ben de lansinoh aldm aventle arasında kaldim m aslında inşallah memnun kalırız kullananlar tavsiye etmiş genelde
canım sıkma canını Allahım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder kaç haftalık siniz suan
Malesef kuzum ya aklımın almadığı vücudum bi kez tanıdı artık iğnede olmuştum ilkinde bu nasıl bu hale geldi aman dikkat et takiplerini aksatma benim yaşadıklarımı yaşamaCanim uyusmazliktan sebep mi o odem gecmis olsun
Bende hatta açıp birini şimdi kendime bağlicimben 50 lik 1 paket aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?