2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah minnoşa
evet, yağlanmayı bırakmamak gerek

allah bi an önce düzene dönmeyı nasip etsın inşallah.
iyi diyelım iyi olsun.. bel agrım falan başladı. ee zorlastı tabii her sey.
hakkımızda hayırlsıı :=)
hissetmek derken, nasıl?

Amin inşallah. :) ben son zamanlarda baya zorlanmaya başlamıştım bide vaktinde doğuraydım napardım bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun valla..
Yani ne bileyim ağrıyo desem ağrımıyo acı sızı yok normalde ama dokunduğum zaman yada eğildiğimde, gerindiğimde falan sızlar gibi oluyo.. Öyle hissediyorum işte.

nasıl yani, kendıne nasıl denedın
anlamadım bişi
Kıazzzzz şaşmalama çiş için kalkmadan nası hallederim diodum bez aklıma geldi de prima premium car şimdi araştırma yapıcam atıştırmam bitince.eskiler dopumun yaklaştığını nasıl anlıyorlarmış diye yere oturuyormuşuk sağ ökçe sol baş parmağa mı ne deymiyosa aha diyor bil ki doğum zamanı gelmiş bakim neler var...nedense kendimi erken doğuma daha yakın hissediyorum 37 + larda gibi

5 dk bir sancı şeklinde oluyormus

Surrender gözlerini kapa ilk doğuma gidişimi anlatcam

Perşembe kontrole gittim en az 20 gün var dedi doktor doğuma ama benim 6. Aydan itibaren sancılar vardı hazırlık sancısıydı muhtemelen daha önce söylemiştim 20 dakika da bir olursa gel demişti tabi doktor bunu söylerken benim sancılar 20 dakikada birdi cuma günü sancılarım artık saliselere düştü hastaneye gittim açıklık 2 cm en çok 3 e çıktı sonra sezercik çok istemiştim normal olsun diye ama nasip pişman değilim sezeryan olduğuma ne dikiş ağrısı ne bişey 2 sene boyunca hiç ağır kaldırmadım ağır iş yapmadım ama şimdi yine sezeryan olacak sezeryan doğum yaparsanız tavsiyem spinal olun çok rahat oldu ne baş ağrısı ne başka bi ağrı hiçbiri olmadı bi de ilk 40 gün çok dikkat edin ayağınızı belinizi sıcak tutmaya ağır şeylerle uğraşmamaya

Eskiler doğum yaklaştığını göğüs altından göbek mesafesini parmak hesabı ölçermiş nasıl yapıldığını tam bilmiyorum ama

Ne hoş simdi ikinci .....sağlikli uzuuunnnn ömürler versin Allahim askerlik anısına çevirmeyelimde ay doğumfdan sonra bide arayan soran anlatır gari bıktırır kac kilo dogdu ? İşte şu kadar aaaaa ben ahmedi şu kadar klio dogurdumlar . Of düşünme bunları pembedon

ya benim ufaklıkta mı sorun var yoksa sizinki de öyle mi sola yatıyorum her yeri kıpır kıpır tekmeliyo, sağa yatıyorum yine aynı tekmeliyo şu an da hıçkırıyo zavallım. ya rahatsız mı oluyo diyorum kendimce yoksa herkesin mi böyle anlamadım ?

bu iyiymiş yaa
bunda bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…