- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.301
maşallah minnoşaBu arada bizim bebiş 2747 bugünki ölçüme göre 34+2 haftalık ama gestasyon yaşı 35+5
Çatlağım hiç yok çok şükür ama genelde doğum sonrası olup olmadığı anlaşılıyor bol su ve yağlanmaya devam yani ilk gebelikte doğum sonrası göğüslerimde farketmiştim çatlağı ama doğum öncesi yoktu sonrasında vardı emzirme faslı bitip göğüsler eski halini alınca çatlaklar kayboldu doğum sanrasındada yağlayın vücudunuzu bi yakınım asıl çatlamanın doğum sonrasında ortaya çıktığını söylemişti bizzat gördüm yani yağlanmaya devam ettim ama ben çok su tüketen biriyim belki onun daha çoktu etkisi o göğsümdeki çatlaklarda geçti zaten hemen
bez hesabımı yapmaya başladınBende hatta açıp birini şimdi kendime bağlicimyetti bee...zaten kalkarken hesap kitap yapa yaapaa kalkıyom bide çiş çiş çiş
allah bi an önce düzene dönmeyı nasip etsın inşallah.
iyi diyelım iyi olsun.. bel agrım falan başladı. ee zorlastı tabii her sey.
hakkımızda hayırlsıı :=)
hissetmek derken, nasıl?
Kontrol etmiş olim dedim bakim pişik yapacak mıbez hesabımı yapmaya başladın
nasıl yani, kendıne nasıl denedınKontrol etmiş olim dedim bakim pişik yapacak mıhazır çiş için kalkmışken atıştırmalık bişiler bakim
Kıazzzzznasıl yani, kendıne nasıl denedın
anlamadım bişi
5 dk bir sancı şeklinde oluyormusKıazzzzzşaşmalama çiş için kalkmadan nası hallederim diodum bez aklıma geldi de prima premium car şimdi araştırma yapıcam atıştırmam bitince.eskiler dopumun yaklaştığını nasıl anlıyorlarmış diye yere oturuyormuşuk sağ ökçe sol baş parmağa mı ne deymiyosa aha diyor bil ki doğum zamanı gelmiş bakim neler var...nedense kendimi erken doğuma daha yakın hissediyorum 37 + larda gibi
Öyle olmayanda varmış hiç sancım suyum nişanım gelmedi kontrole gittim doğurdum diyen de var5 dk bir sancı şeklinde oluyormus
öyle olmayan çok şanslı benceÖyle olmayanda varmış hiç sancım suyum nişanım gelmedi kontrole gittim doğurdum diyen de varyani illa kendimde doğum belirtisi bulmam lazum oğluşumu görmek kokmak istom
Annem arife günü temizliği yapmış bitirmiş ablamı evde doğurmuşöyle olmayan çok şanslı bence
ayy ben dinlemek ıstemıyorum o hıkayelerıAnnem arife günü temizliği yapmış bitirmiş ablamı evde doğurmuşyuh be dedim eskiden dikkat wtmezdim ama şu sıralar doğum hikayeleri dinleyesim var
Bizde 6 numara da var yollayım istersenBende hatta açıp birini şimdi kendime bağlicimyetti bee...zaten kalkarken hesap kitap yapa yaapaa kalkıyom bide çiş çiş çiş
ayy ben dinlemek ıstemıyorum o hıkayelerı
Bizde 6 numara da var yollayım istersen
Ne hoşSurrender gözlerini kapailk doğuma gidişimi anlatcam
Perşembe kontrole gittim en az 20 gün var dedi doktor doğuma ama benim 6. Aydan itibaren sancılar vardı hazırlık sancısıydı muhtemelen daha önce söylemiştim 20 dakika da bir olursa gel demişti tabi doktor bunu söylerken benim sancılar 20 dakikada birdi cuma günü sancılarım artık saliselere düştü hastaneye gittim açıklık 2 cm en çok 3 e çıktı sonra sezercik çok istemiştim normal olsun diye ama nasip pişman değilim sezeryan olduğuma ne dikiş ağrısı ne bişey 2 sene boyunca hiç ağır kaldırmadım ağır iş yapmadım ama şimdi yine sezeryan olacak sezeryan doğum yaparsanız tavsiyem spinal olun çok rahat oldu ne baş ağrısı ne başka bi ağrı hiçbiri olmadı bi de ilk 40 gün çok dikkat edin ayağınızı belinizi sıcak tutmaya ağır şeylerle uğraşmamaya
Eskiler doğum yaklaştığını göğüs altından göbek mesafesini parmak hesabı ölçermiş nasıl yapıldığını tam bilmiyorum ama
Son iki üç gün önce enerjik olunuyormuş,iştah kaybı da....ve hamileler temzilik gezmr vs harciyor diyor bu enerjiyi ...istah kaybimda yok ve hiç ccccc enerjiiiiikkk degilim5 dk bir sancı şeklinde oluyormus
bu iyiymiş yaaSurrender gözlerini kapailk doğuma gidişimi anlatcam
Perşembe kontrole gittim en az 20 gün var dedi doktor doğuma ama benim 6. Aydan itibaren sancılar vardı hazırlık sancısıydı muhtemelen daha önce söylemiştim 20 dakika da bir olursa gel demişti tabi doktor bunu söylerken benim sancılar 20 dakikada birdi cuma günü sancılarım artık saliselere düştü hastaneye gittim açıklık 2 cm en çok 3 e çıktı sonra sezercik çok istemiştim normal olsun diye ama nasip pişman değilim sezeryan olduğuma ne dikiş ağrısı ne bişey 2 sene boyunca hiç ağır kaldırmadım ağır iş yapmadım ama şimdi yine sezeryan olacak sezeryan doğum yaparsanız tavsiyem spinal olun çok rahat oldu ne baş ağrısı ne başka bi ağrı hiçbiri olmadı bi de ilk 40 gün çok dikkat edin ayağınızı belinizi sıcak tutmaya ağır şeylerle uğraşmamaya
Eskiler doğum yaklaştığını göğüs altından göbek mesafesini parmak hesabı ölçermiş nasıl yapıldığını tam bilmiyorum ama
şurdan da anlarız sanırım; naparsan yap ( otur kalk, yat) geçmiyormus sancıSon iki üç gün önce enerjik olunuyormuş,iştah kaybı da....ve hamileler temzilik gezmr vs harciyor diyor bu enerjiyi ...istah kaybimda yok ve hiç ccccc enerjiiiiikkk degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?