- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.321
ayy boşver sen onu canım. sen kendı keyfini düşün :=)ya benim ufaklıkta mı sorun var yoksa sizinki de öyle mi sola yatıyorum her yeri kıpır kıpır tekmeliyo, sağa yatıyorum yine aynı tekmeliyo şu an da hıçkırıyo zavallım. ya rahatsız mı oluyo diyorum kendimce yoksa herkesin mi böyle anlamadım ?
inşallah öyledir de bu şekilde de ne keyif yapılıyo ya sağım ayrı oynuyo solum ayrı :) yan duruyo da benimki kayık gibi hAlaayy boşver sen onu canım. sen kendı keyfini düşün :=)
onların keyıflerı gayet yerınde
Aynen aynen sağa dön tekme sola dön tekme ,birde hıckırık baslasin sirt üstü yat tekme tekmeya benim ufaklıkta mı sorun var yoksa sizinki de öyle mi sola yatıyorum her yeri kıpır kıpır tekmeliyo, sağa yatıyorum yine aynı tekmeliyo şu an da hıçkırıyo zavallım. ya rahatsız mı oluyo diyorum kendimce yoksa herkesin mi böyle anlamadım ?
Ben haftada 1 kilo almaya başladımkızlar bu arada bu ay da 1 kg almışım toplamda 7 kg aldım
Aslında sırt ağrısı geliyor gün icinde kitliyor beni,sabah yataktan cikarken ayaga kalkinca bacak aaram acayip kasiliyor adim atmak zor oluyor,birde gece karnim sertlesiyor ara ara ,kasiliyor..bende simdilik bunlar var bbirde oğluşun rahme yumruklarışurdan da anlarız sanırım; naparsan yap ( otur kalk, yat) geçmiyormus sancı
benım de toplanıyor ara sıra. aynen sağa veya sola fark etmıyor dönmek, her türlü hareketlı.. aman hareketlı olsunlar dainşallah öyledir de bu şekilde de ne keyif yapılıyo ya sağım ayrı oynuyo solum ayrı :) yan duruyo da benimki kayık gibi hAla
ya benim ufaklıkta mı sorun var yoksa sizinki de öyle mi sola yatıyorum her yeri kıpır kıpır tekmeliyo, sağa yatıyorum yine aynı tekmeliyo şu an da hıçkırıyo zavallım. ya rahatsız mı oluyo diyorum kendimce yoksa herkesin mi böyle anlamadım ?
benımde nedense 2 gündür bacagıma kramp gırcekmıs gıbı gelıyor. hanı bacagımı esnetsem benı orda beklıyor sankı, her an gırecek :=) e bende yapmıyorum tabii. kas krampı iğrenc bır seydır.Aslında sırt ağrısı geliyor gün icinde kitliyor beni,sabah yataktan cikarken ayaga kalkinca bacak aaram acayip kasiliyor adim atmak zor oluyor,birde gece karnim sertlesiyor ara ara ,kasiliyor..bende simdilik bunlar var bbirde oğluşun rahme yumrukları
Katılıyorum ,hareket varsa berektte vardırbenım de toplanıyor ara sıra. aynen sağa veya sola fark etmıyor dönmek, her türlü hareketlı.. aman hareketlı olsunlar da
en azından yaşam belırtısı bu
ve rahatlıyoruz :=)
benim toparlanma çok oluyo gün içinde otururken kalkarken iş yaparken yatarken kasılma oluyomuş sanırım o. hareketli olması sağlıklı olduğunun işaretiymiş zaten ama niye gece inatla bu kadar hareketli onu anlamadım :)benım de toplanıyor ara sıra. aynen sağa veya sola fark etmıyor dönmek, her türlü hareketlı.. aman hareketlı olsunlar da
en azından yaşam belırtısı bu
ve rahatlıyoruz :=)
evet, kasılmaymıs. saate 4 veya 7 kere olursa toplanma doktora gıdılmesı gerekıyormusbenim toparlanma çok oluyo gün içinde otururken kalkarken iş yaparken yatarken kasılma oluyomuş sanırım o. hareketli olması sağlıklı olduğunun işaretiymiş zaten ama niye gece inatla bu kadar hareketli onu anlamadım :)
bnmkinin kafa sağda. gece uyumayan bi bebek olcak diye korkum :)Aynen aynen sağa dön tekme sola dön tekme ,birde hıckırık baslasin sirt üstü yat tekme tekmehickiriyor ya ben hickirken midesine baski hissrtmesin diye gecuci olarakk saga yatiyom solda bizimki
benımde nedense 2 gündür bacagıma kramp gırcekmıs gıbı gelıyor. hanı bacagımı esnetsem benı orda beklıyor sankı, her an gırecek :=) e bende yapmıyorum tabii. kas krampı iğrenc bır seydır.
seertlesme bende de var
sertlesme deyınce aklıma sey geldı...
Ay ben de koymadım gecelikleriHastane cantamı zı n büyük çoğunluğunu hazırladım, ufak tefek konulacaklar var o kadar, erken belki, gecelikler falan kırışabilir de aman hazır olsun dedim, kardeşim de doğumdan sonra emin ol hiç geceliginin kırışıklıgiyla uğraşacak enerjin kalmıyor diye bana kıs kıs gülüyor
saatte dört olabiliyo bazen 7 olmamıştır hiç tabi de. bnm de öyle ya göbeğim bi alçalıyo bi yükseliyo yılan gbi aynı :) artık 39. haftada olmk istiyorum ya bi doğursam sıkıldım sanırım :) 39 da en azından ya doğmuş olur ya da bi haftası kalır neyse az kaldı deyip deyip teselli ediyrm kendmi.evet, kasılmaymıs. saate 4 veya 7 kere olursa toplanma doktora gıdılmesı gerekıyormus
yani burda birinin doktoru söylemıs.
bu arada benımkı yılan gibi dolanıyor içerde
aslında korkunc bişi bu
aynen şu gece şeytan gbi bakınma olayından çok sıkıldım ah eski günlerim yattım mı ona kadar deliksiz uyuduğum kocişle sarılarak uyuduğum günlerbenim de oyle canim. sagda tekme solda tekme. duz uzansam yine tekme..ne tarafa donersem o da o tarafa donuyo. cocuklarin basini donderdik iyce biz de,malum uyku da yok
Koccaman ayları teptik bi şu birkaç hafta öne gecelim diye etmedigimiz dua kalmadısaatte dört olabiliyo bazen 7 olmamıştır hiç tabi de. bnm de öyle ya göbeğim bi alçalıyo bi yükseliyo yılan gbi aynı :) artık 39. haftada olmk istiyorum ya bi doğursam sıkıldım sanırım :) 39 da en azından ya doğmuş olur ya da bi haftası kalır neyse az kaldı deyip deyip teselli ediyrm kendmi.
Nerdeeeeeee.......aynen şu gece şeytan gbi bakınma olayından çok sıkıldım ah eski günlerim yattım mı ona kadar deliksiz uyuduğum kocişle sarılarak uyuduğum günler
Daha koklayamıyorum kicanım iyi olmanıza çok sevindim.minnoşu bizim yerimizede kokla.birde birşey sorcam epidural yapılırken iğneyi hissettinmi?acıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?