- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.341
aynen ya şu 4,5 hafta gözümde büyüdü gitti herkesin son ayı böyle gerçi de. bnm kociş bi de eskisi gibi işten gelince sarılmıyo öpmüyo sanki ilgi eksikliği hissediyorum acaba diyorum vücudumdan ötürü mü böyle davranıyo yoksa niye falan canım sıkılıyo bazenKoccaman ayları teptik bi şu birkaç hafta öne gecelim diye etmedigimiz dua kalmadı
Bi beze biirr sürü para gidiyo nerde ucuzu var ona alıştırmak lazım, dokunmadıktan sonra problem yokKeske bimden alsaydim o zamanpremium care aldim birde
ben dogurmus olmak istiyorumsaatte dört olabiliyo bazen 7 olmamıştır hiç tabi de. bnm de öyle ya göbeğim bi alçalıyo bi yükseliyo yılan gbi aynı :) artık 39. haftada olmk istiyorum ya bi doğursam sıkıldım sanırım :) 39 da en azından ya doğmuş olur ya da bi haftası kalır neyse az kaldı deyip deyip teselli ediyrm kendmi.
o kadar gıttı mıBi beze biirr sürü para gidiyo nerde ucuzu var ona alıştırmak lazım, dokunmadıktan sonra problem yok40 günde 200-250 tl falan harcadık sadece beze
Kapidan girer girmez oflayip pifluyosan ben gibiaynen ya şu 4,5 hafta gözümde büyüdü gitti herkesin son ayı böyle gerçi de. bnm kociş bi de eskisi gibi işten gelince sarılmıyo öpmüyo sanki ilgi eksikliği hissediyorum acaba diyorum vücudumdan ötürü mü böyle davranıyo yoksa niye falan canım sıkılıyo bazen
İvet, malesefo kadar gıttı mı
yuhhİvet, malesef2 saatte mi 3 saatte mi ne değişiyo bezi. 30lu paket 2gün fçgidiyodu
İvet, malesef2 saatte mi 3 saatte mi ne değişiyo bezi. 30lu paket 2gün fçgidiyodu
arada ofluyom canımKapidan girer girmez oflayip pifluyosan ben gibiondandir ....bida cocuk yok diyor 4 cocuk isteen adam aman öpmesin bebek dogunca senin ilgin icin neler yapucuk enistemden biliom
Evet ilgi beklicekarada ofluyom canımvalla bebek doğduktan sonrasına fena planları var onu biliyorum da bilmiyom artık ilgi konusunda nasıl olcak yani benden ilgi mi beklicek? şimdi ben de ona pas vermiyom o bana soğuk davrandığı zamanlar anlasın diye
inşallah bakalım :) eline düşecek o herif bi gün diyosun yani :)Evet ilgi beklicekhep bebek hep bebek....bize öpücük yok mular gibi,ee biz ne zaman yicez gibi,bi benimde sirtimi keseleyen yokmu gibi
13- ya da 14 de uyanıyorumsiz gece uyumayan arkdşlarım gündüz ben gibi uyuyonuz mu yoksa gündüz de mi bakıyonuz :)
Aynen...ee koca bir göbüşümüzde olmicikinşallah bakalım :) eline düşecek o herif bi gün diyosun yani :)
Tabletide tlein şarjida bitince bende suurrender yalniz kaldi ne yazdiki die die mecbur uyuyom13- ya da 14 de uyanıyorum
bazen 15 oluyor. 15 bence de abartı
sabah ezanını duymadan yatmıyorum
Tabletide tlein şarjida bitince bende suurrender yalniz kaldi ne yazdiki die die mecbur uyuyom
ben çok acıkıyom sabah kahvaltımı ediyorum sonra bi yatıyom bi kaç saat daha uyuyup işte öğlen biri ikiyi buluyo güne başlamam. annem uyu uyu çok ararsın bu uykuları diyo hep13- ya da 14 de uyanıyorum
bazen 15 oluyor. 15 bence de abartı
sabah ezanını duymadan yatmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?