2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Koccaman ayları teptik bi şu birkaç hafta öne gecelim diye etmedigimiz dua kalmadı
aynen ya şu 4,5 hafta gözümde büyüdü gitti herkesin son ayı böyle gerçi de. bnm kociş bi de eskisi gibi işten gelince sarılmıyo öpmüyo sanki ilgi eksikliği hissediyorum acaba diyorum vücudumdan ötürü mü böyle davranıyo yoksa niye falan canım sıkılıyo bazen

ben dogurmus olmak istiyorum
tesellı konusunda yalnız degılsın

Kapidan girer girmez oflayip pifluyosan ben gibi ondandir ....bida cocuk yok diyor 4 cocuk isteen adam aman öpmesin bebek dogunca senin ilgin icin neler yapucuk enistemden biliom

Kapidan girer girmez oflayip pifluyosan ben gibi ondandir ....bida cocuk yok diyor 4 cocuk isteen adam aman öpmesin bebek dogunca senin ilgin icin neler yapucuk enistemden biliom
arada ofluyom canım valla bebek doğduktan sonrasına fena planları var onu biliyorum da bilmiyom artık ilgi konusunda nasıl olcak yani benden ilgi mi beklicek? şimdi ben de ona pas vermiyom o bana soğuk davrandığı zamanlar anlasın diye

bu arada ben de bimdeki beze alıştırcam arkdşlarm kullanıyo memnunlar kokusu çok güzelmiş ilk ona alıştırınca pişik de hiç yapmamış

Evet ilgi beklicek hep bebek hep bebek....bize öpücük yok mular gibi,ee biz ne zaman yicez gibi,bi benimde sirtimi keseleyen yokmu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…