- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.681
İnsallah canim kilosu sezaryan dogum yaptigi fln yaziyo o yuzden bi onceki sayfaya bak dedim..ayy kuzum benimde yarın çok heyecanliyim sen progestana devam ediyon mu ben bıraktım artık canimhani dogsada olur diye ama ters ya bebek zaten sezaryan olcak dogmazsa senin kız nasilyeni gördüm biran önce kucağına alır inşallah. insana iyice heyecan basıyor cumartesi kontrolüm var bakalım bize ne diyecek
gelir canım sütün sıkma canını sağ sürekli öyle gelir diyorlar.Ben üzgünüm biraz işte ama Rabbime şukur iyi oğluşum nekadar kalacağı belli değil sutumde yok
O zaman aralikta sonu falan dogar herhalde belkide yeni yil bebegi olurevet, isteğe baglı.
ayy hıc fıkrım yokO zaman aralikta sonu falan dogar herhalde belkide yeni yil bebegi olur
progestana devam bu gişimde bıraktırabilir.37 de bırktırıcam demişti.valla benim kız en son 10 gün önce gittiğimizde kilosu 2350 di doktor gayet iyi dedi.Maşallah hareketleride iyi ama iyice ağırlaştım tersdönmüş kaplumbağa gibiyim.ağrı acıda var tabi ama alıştım iyice onlara.İnsallah canim kilosu sezaryan dogum yaptigi fln yaziyo o yuzden bi onceki sayfaya bak dedim..ayy kuzum benimde yarın çok heyecanliyim sen progestana devam ediyon mu ben bıraktım artık canimhani dogsada olur diye ama ters ya bebek zaten sezaryan olcak dogmazsa senin kız nasil
Bende limonsuz icemem bile...Anneme tembihlicem canim. Ama o hengamede ne olur bilemiyorum sezaryen olursa, ayik olmazsamSoda benim bile midemi yakıyor bebeğin yakmaz mı ? Annen olacaksa söyle bensiz hiçbirşey vermesinler
Kasiklarimi aldim silikon ama sorayim canim birdahaki gidisde iyi hatirlattin sagollEvet canım sen goturcen istiyosan sen 2kasik gotur bi hastahaneye sor eşim simba aldı ama aptamil istemişler
Canim imkanin varsa duş al.goguslerine sicak havlu koy.tez zamanda gelir insallahBen üzgünüm biraz işte ama Rabbime şukur iyi oğluşum nekadar kalacağı belli değil sutumde yok
Ben pazartesi sordum doktora, sancini beklicez dedi ama doktordan doktora degisir sanirim hepsi baska turlu biseyler yapiyoayy hıc fıkrım yok
sancıya göre mı gün verıyor acaba? eger ayın 26 sı falan derse 1 ocagı beklerım.
Çınarlı ASLI HANIM...Bi izmir de burda..izmir deki arkadaşlar nereye gidiyorsunuz hastane olarak ben medikalpark
Ay biri daha vardi 4. Olmasi lazimm@alekta movik movik sen naptn canım doğdu mu?uç dogumumuz oldu şuan demikizlar zipircik cupcake çimcim
sancı karar verıyorsa güzel.. pekı vaktınden önce gelenlerın sancısına bakılmıyor muydu da erkenden oldu?Ben pazartesi sordum doktora, sancini beklicez dedi ama doktordan doktora degisir sanirim hepsi baska turlu biseyler yapiyo
Maşallah canım kilosu fln iyims bu hafta birktirir sanada kiyamam aynen bende oleyim okadar acı cekiom ki bazen diom doğum yapsam anlar miymprogestana devam bu gişimde bıraktırabilir.37 de bırktırıcam demişti.valla benim kız en son 10 gün önce gittiğimizde kilosu 2350 di doktor gayet iyi dedi.Maşallah hareketleride iyi ama iyice ağırlaştım tersdönmüş kaplumbağa gibiyim.ağrı acıda var tabi ama alıştım iyice onlara.
Ne demek canım :))Kasiklarimi aldim silikon ama sorayim canim birdahaki gidisde iyi hatirlattin sagoll
4.kimdiki canim..ben kasım aralık annelerini de okudum hamiellik sonlarinda donen var mi diye okadar çok sayfa okudumki beynim durduAy biri daha vardi 4. Olmasi lazimm
Canım bnm cok geçmiş olsn tebrik ederm... Sütün imer merak etme, gönlünü ferah tutKızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
Bilmiyorumki... Riskli durumlar varsa belki ? Daha bizimki bakmadi bile sanci falan 15 gun sonra gel o zaman bakariz dedi.sancı karar verıyorsa güzel.. pekı vaktınden önce gelenlerın sancısına bakılmıyor muydu da erkenden oldu?
inşallah canım34+2 ilk oğlum aynı sebepten doğum sonrası çok sıkıntı yaşamıştı aynı şeyleri bundada yaşamak korkutuyo beni inşallah korktuğumuz şeyleri yaşamayız
Bu arada lansinoh kullandım ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın
bu haftasını gideym Kemeraltı na karşıyaka da mağazalara baktm çok pahalı dediğin gibiBen kısa kollu aldım canım
Serum olursa daha rahat olur diye
Südyen de 2 tane götürücem
Bi de emzirme atleti aldım onu da koyucam çantama
Canım mağazalar çok pahalı
Ben bostanlı pazarından almıştım iki tane
Çeyizimden var pudra pwmbe
Bi de annem almıştı bi takım
Ama kemeraltının derinliklerinde kestanepazarı camii civarknda 40 -50 ye de vardı
ayyy canım geçmiş olsun kiyamam ya size sakin sıkma canını olgusunu kucağına aldığını günleri de göreceksin yakında inşallah sağlıklı olsun da sütun de gelir inşallah bi an önce sen iyi dusun oğlusun için güçlü olmalısınKızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
çınarlı canim güngör beyBi izmir de burda..izmir deki arkadaşlar nereye gidiyorsunuz hastane olarak ben medikalpark
bunların hepsı ayrı cinsBilmiyorumki... Riskli durumlar varsa belki ? Daha bizimki bakmadi bile sanci falan 15 gun sonra gel o zaman bakariz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?