- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.641
maşallah sende tez zamanda kurtul inşallah... ben çok çektim enfeksiyondan.. kürtajdan kaptım.. kullanmadığım hap fitil krem kalmadı..her gün acillik oluyordum düşün..
aman ne guzel bişi cıkmıyor işte maşallah de.
artık her sey soylendıkten sonrabu doktor kafaya takmış seni normal doğurtacakkilosu gayet iyi bencede
allah kolaylık versin baya az kalmısIyi canim bence.saglikli olsnlar. Bide artik.haftalik daha cok alir tek bebek.benimkiler 2560 ve 2510 cikti ama arti eksi 200 olabilir diyo doktor.artik haftada 60-70 gr anca alirlar.zatende 10 gunum kaldi
Sagol canim insallah Allah hepimize kolaylik versin.allah kolaylık versin baya az kalmıs
cok heyecanlı
amin :=)Sagol canim insallah Allah hepimize kolaylik versin.
En kısa zamanda toparlanıp evine gtirirsin yavrunu inşallah çok çok geçmiş olsunKızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
ayy yerım onu ben. geçmiş olsun canım. ne kadar kalacakmıs bellı mı?Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
Amaninnn bizde merak ediyoduk.gozun aydin tez zamanda yanina gelsin kuzun.saglik durumu nasil.sende iyisindir insallahKızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
Canim saate 4 den fazla oluyorsa benim dr um hemen gel demisti. Bence git hic riske atma, NST cekerler anlasilir.Kizlar bikac haftadir kasilmam ve karnimda sertlesme var suan baya artti surekli sertlesiyo..gecen hafta muayene olmustum herhangi bir sıkıntı yoktu ama simdi ne yapmam gerekiyi bilmiyorum adet ve gaz sancisi gibide..sizce acile gitmelimiyim hemen
Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Bir an once toparlayip annesinin kollarina kavussun insallah.Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
Amin saol cnmEn kısa zamanda toparlanıp evine gtirirsin yavrunu inşallah çok çok geçmiş olsun
bendeama kaşınıyolar napim.. kv çok kıskançtır benim evde yeni almış olduğum ne varsa gider aynısını alır masabaşı iş buldum derse şaşırmam yakında bunada laf etti çünkü
Ben üzgünüm biraz işte ama Rabbime şukur iyi oğluşum nekadar kalacağı belli değil sutumde yokayy yerım onu ben. geçmiş olsun canım. ne kadar kalacakmıs bellı mı?
sen nasılsın peki, iyi misin?
selam :=)
2350 g olmuş zilli
her sey yolunda. yalnız yine gün vermedı
sordum '' 4 hafta sonra bakarız'' dedı. '' 4 hafta sonra ya sancılanırsam ?'' dedim
-gelırsın o zaman dedi.
e tabıı ben fikrimi söyledım 2-3 hafta için falan
2 hafta sonra cagırdı '' o zaman konusuruz'' dedi
idrarda iltihap cıktı yine hap verdi
ben zaten anlamıstım geçmediğini enfeksıyonun. akıntıdan bellıydı.
Dunurum Allab analı babalı büyütsün maşallah normal mi doğdu sezaryanla mi aldılar kilosu nasıl?sütun için komposto iç canım biri yapsin getrsn sanaKızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
İnşallah canım inşallah bende çünkü normalde rahmim açık benim dönse rahat dogcak sezaryana gerek kalmicaksen öyle diyince bana da umut oldu yüzde 97 dönmesi bizim için iyi yani inş o yüzde üçlük kısımda olmayız ben normal doğurmak istiyorum çünkü
Benim de öyle koku yok bi tekbenimde öyle ama idrar da bişi çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?