- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.701
Canim insallah en kisa surede cikar bebisin kuveden. Saglicakla buyut. Sen nasilsin peki?Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
aynen ağrım olunca kasılınca falan diyorum bu miyomdan mı yoksa doğurcammıMaşallah canım kilosu fln iyims bu hafta birktirir sanada kiyamam aynen bende oleyim okadar acı cekiom ki bazen diom doğum yapsam anlar miym)
Benimkide rahat. Bende soyledim bi yerde toplaniyo karnim diye, 15 gun sonra bakariz sancina dedi, bastan beri her sikayetimde olur oyle diyo.. Bebegin boynunda 2 tur kordonu var, yinede sezaryen yapicam demiyo. Alistim artik midem bulaniyo falan, soylemiyorum bendebunların hepsı ayrı cins
ayak şişmesi, karında toplanmayı söyledım. olur onlar normaldır dedı
rahat kadın
Ay kusura bakma ama senin dr da çok uyuzmuş. Bi de özele gidiyordun değil miselam :=)
2350 g olmuş zilli
her sey yolunda. yalnız yine gün vermedı
sordum '' 4 hafta sonra bakarız'' dedı. '' 4 hafta sonra ya sancılanırsam ?'' dedim
-gelırsın o zaman dedi.
e tabıı ben fikrimi söyledım 2-3 hafta için falan
2 hafta sonra cagırdı '' o zaman konusuruz'' dedi
idrarda iltihap cıktı yine hap verdi
ben zaten anlamıstım geçmediğini enfeksıyonun. akıntıdan bellıydı.
pimpirikli biri olsaydım bu doktorla asla olmazdı sanırım. her seye normal diyorBenimkide rahat. Bende soyledim bi yerde toplaniyo karnim diye, 15 gun sonra bakariz sancina dedi, bastan beri her sikayetimde olur oyle diyo.. Bebegin boynunda 2 tur kordonu var, yinede sezaryen yapicam demiyo. Alistim artik midem bulaniyo falan, soylemiyorum bendedoktor degistirmiyeyim dedim, doktorunda hastane degistiresi tuttu bide, yeni gittgi hastaneninde odalari kucucuk. 8 sene calistigi hastaneyi degistiresi tuttu insallah baska terslik olmaz artik
evet özel. fazla rahat bir tip. aslında bu sekılde düşünmesi güzel bişiAy kusura bakma ama senin dr da çok uyuzmuş. Bi de özele gidiyordun değil mi
Gecen haftalarda biri vardi ama hatirlayamadim canim yaa.ay ben hic onlara bakamiyorum buraya zor yetiyorum4.kimdiki canim..ben kasım aralık annelerini de okudum hamiellik sonlarinda donen var mi diye okadar çok sayfa okudumki beynim durdu
26 haftalıkken bnm de baş aşağıydı geri dönmüş işte. bakalım haftya kontrolüm orda belli olurAy bende canım aşağıdan vuruyo ben anlamstm ilk döndüğünde ama şuan kafası yukarda hissedebiliyor sert cunku
valla gecelik almadım bn canım bnce yüzde yüz gerekli diye bişi yok.anladm canm ben de loyaya baktm da pijamaları güzel bende aldm bi takım ama gecelik cok beğenemedm çogu kişi de gecelik al dio ya kullanıslı falan diye bilemedim bende
Canım gözün aydın nasıl bebişin ay çok heyecanlandım. Merak etme hemen toparlanır çıkar kuvezdenKızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
dimi o yumurta kapiya dayanincada suni sanci falan teklif etmesinlerde... Ya o yasal olarak zorunlulukmu biliyomusun hic? Gozum cok korkuyo. artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, biraz daha sabredebiliriz sanirim. Bide senin akinti nasil? Benim beyaz renkte bi tahlil de benmi yaptirsam acaba ya ama ilk hamile kaldigimdan bu yana ayni hep, beyaz ve cok az, ona da normal dedigi icin malum...pimpirikli biri olsaydım bu doktorla asla olmazdı sanırım. her seye normal diyor
istiyor kı yumurta kapıya dayansın
ondan sonra konusulsun her seyee tabii ben cekıcem o cekmeyecek
Canım Allah analı babalı büyütsün tez zamanda kavuşursun inşallah bebegine neden erken oldu ? Sezeryan mı normal dogum mu?Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
ben de almayacaktım ama hastanemde 2 ayrı hemşireyle hastane çantası için görüştüğümde ilk gecelik dediler. zorunlu mu dedim, doğum için geldiğinde odana yerleştirip gecelik giydirtip açılmana bakacağız altında çamaşırsız olarak dediler.valla gecelik almadım bn canım bnce yüzde yüz gerekli diye bişi yok.
ben baskıyı çişin gelmiş gibi sanıyordumdimi o yumurta kapiya dayanincada suni sanci falan teklif etmesinlerde... Ya o yasal olarak zorunlulukmu biliyomusun hic? Gozum cok korkuyo. artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, biraz daha sabredebiliriz sanirim. Bide senin akinti nasil? Benim beyaz renkte bi tahlil de benmi yaptirsam acaba ya ama ilk hamile kaldigimdan bu yana ayni hep, beyaz ve cok az, ona da normal dedigi icin malum...
bn de medical park canm vdt bey dr um.Bi izmir de burda..izmir deki arkadaşlar nereye gidiyorsunuz hastane olarak ben medikalpark
canim sezeryan da çok gerekli deiilmiş sadece tuvalete falan çıkarken kolaylık olurmuş ama normal doğumda açılma kontrolü olduğu için sürekli pijama altı çıkarman zor olur dediler de ben de o yüzden kararsız kaldim normal doğum istiyorum da o yüzden gerçi ne olacak belli değil amavalla gecelik almadım bn canım bnce yüzde yüz gerekli diye bişi yok.
Evet suni zorunluluk mu acaba bilmiyorumdaben baskıyı çişin gelmiş gibi sanıyordum
oyle deyınce tahlıl ıstedı. demeden ıstemeyecektı zaten.. benım hep beyazdı
ilk tahlılde cıkmamıştı hatta.
sunı sancı mı yasal zorunluluk mu?
hiçbir fikrim yokEvet suni zorunluluk mu acaba bilmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?