2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı akşamlar. Doğum öncesi çalışabilir raporu ile çalışamaz raporu arasındaki farkı bilen var mı? Doğum sonrası alınan doğum ücretini etkiliyor mu ve iznimizi??
Eğer çalışabilir raporu alıp 37. hf kadar çalışırsan, çalıştığın 5 haftayı doğum sonrasında kullanıyorsun. Tabi 5 hafta çalışmak zorunda değilsin istersen iki hf daha çalışıp bu iki haftayı doğum sonrasında kullanırsın

Pazartesi 2311 idi
Benim ki 1 hafta önce 1700 idi. 9 gün sonra tekrar gidicem. Acaba benimki kilo almıyor mu veya normal mi? Gebelik haftalarımız yakın birbirine diye sormak istedim sana.
Düzeltirler canım hiç merak etme çünkü sen çalışmak istemediğin sürece dr çalışamaz raporu vermek zorunda. Ki senin dr zaten çalışmanı uygun görmemiş yarın direk git yeni rapor yazdır
Danışmanın yaptığı hata işte! Rapor öğleden sonra veriyorlardı beklemedim eşim almıştı gidip sonrasında. İş yerine vermişti. Şimdi tekrar uğraş dur.

Evet extra ucret talep ediyolarmis hastaneden oyle soylediler, o yuzden suni zorunlulukmu acaba diye merak ediyorum bende. canim benim bebegin boynunda kordonu var 2 tur.. taaa 23. Haftadan beri.. Bu zamana kadar cozmedi bu saatten sonrada cozmez gibime geliyo, doktor son anda bile cozebilir beklicem sancini dedi, eger dogumda bebegin kalp atislari duserse alirim sezaryene dedi. O yuzden sancim olmazsa diye 3,5 atiyorum simdi.
Senin bebişin cinsiyet neydi korkma hiç sen şu an ne hissedersen o da onu hissedecek benim oğlum 5 yaşında hamileyken ambulans ve siren sesleri kalabalık ayak seslerinden dolayı korkmuştum tedirginlik yaşamıştım ben o zmn nasıl irkiliyosam oğlum şu seslere karşı öyle irkiliyo tepkimiz bile aynı düşün hep pozitif düşün bi de çoğu doktorun sezeryan daha çok işine geliyo iyi düşün iyi olsun benimki de ters duruyodu sezeryan nasılsa dedim önemsemedim bile şimdi döndü ssvd destekliyo gittiğim hastane ama ben deneyemeceğim malesef

Eğer çalışabilir raporu alıp 37. hf kadar çalışırsan, çalıştığın 5 haftayı doğum sonrasında kullanıyorsun. Tabi 5 hafta çalışmak zorunda değilsin istersen iki hf daha çalışıp bu iki haftayı doğum sonrasında kullanırsın
Verdikleri rapora göre zaten tahmini doğum tarihinden 3 gün sonra bitiyor. O zaman tekrar mi almak lazım rapor?

bekarken gider magaza magaza bakardim,deli gbi alisveris yapan biri degildim hic ama sonucta sdce kendine bakiosun. simdiyse ihtiyacm olmasina ragmen en basindan beri sadece bebe reyonunu geziyorum:KK51: esime diyorum ya buraya geliyorum ya cennete dusmus gibi oluyorum:anneadayı: guzel bi duygu ya.. su an bile kendime hcbise almadim ama yine bebeyi dusunuyorum:KK22:
Hahaha aynen yaa bebek yokken hatta doğuma kadar çılgınlar gibi boş beleş gezebiliyodum şimdi sadece bebek eşyalarına bakmak, onun bi ihtiyacını almak istiyorum, yakmasak bari devreleri :D

Pazartesi kendimde daha önce görmediğim bir şey fark ettim zaten muhtemelen yoktu genital bölgemde bir et parçası gibi bir şey telaşlandım doktora gittim doktor bunun genital siğil olduğunu ve rahim içinde de aktif halde olabileceğini söyledi normal doğumla bebeğe geçiyormuş bu virüs ve bebeğin ses tellerinde ve boğazında bunlardan çıkıyormuş sezeryanle doğum yapacaksın deri ve bunların hemen alınması lazım dedi dün anestezi verip aldılar smear testi de aldılar salı gelecek sonuçlar..

Benim ki 1 hafta önce 1700 idi. 9 gün sonra tekrar gidicem. Acaba benimki kilo almıyor mu veya normal mi? Gebelik haftalarımız yakın birbirine diye sormak istedim sana.
hatta 1 gun var arada :KK51: bana normal gibi geldi, haftada 100-150 gr aliyolarmis bundan sonra doktor oyle dedi. Gittiginde 2000-2100 falan olur bence. Cokda kilolu olmasinlarda bizi cok zorlamasinlar bence :KK39:

Pazartesi kendimde daha önce görmediğim bir şey fark ettim zaten muhtemelen yoktu genital bölgemde bir et parçası gibi bir şey telaşlandım doktora gittim doktor bunun genital siğil olduğunu ve rahim içinde de aktif halde olabileceğini söyledi normal doğumla bebeğe geçiyormuş bu virüs ve bebeğin ses tellerinde ve boğazında bunlardan çıkıyormuş sezeryanle doğum yapacaksın deri ve bunların hemen alınması lazım dedi dün anestezi verip aldılar smear testi de aldılar salı gelecek sonuçlar..

Geçmiş olsun canım inşallah yoktur bişey. Telaşlanma hiç, içini ferah tut. Allahın izniyle bebebğinde de sende de bişey yoktur

Senin bebişin cinsiyet neydi korkma hiç sen şu an ne hissedersen o da onu hissedecek benim oğlum 5 yaşında hamileyken ambulans ve siren sesleri kalabalık ayak seslerinden dolayı korkmuştum tedirginlik yaşamıştım ben o zmn nasıl irkiliyosam oğlum şu seslere karşı öyle irkiliyo tepkimiz bile aynı düşün hep pozitif düşün bi de çoğu doktorun sezeryan daha çok işine geliyo iyi düşün iyi olsun benimki de ters duruyodu sezeryan nasılsa dedim önemsemedim bile şimdi döndü ssvd destekliyo gittiğim hastane ama ben deneyemeceğim malesef
Benim bebito kiz :KK36: Pozitif olanlari dinliyorum okuyorum ama biraz evhamliyorum sanirim... Valla ben olsam bende cesaret edemezdim sezaryenden sonra normale :KK17:

Çok geçmiş olsun. Iyi sonuçlar alırsın inşallah

İlk defa duydum inşallah sonuçların temiz çıkar endişelenme cnm farketmiş olman erkenden önlem alma açısından çok iyi ya hastaneye gidemeyip tedbir alamasaydın beterin beteri var iyi düşün iyi olur inşallah

Cok gecmis olsun allah sifa versin...

Benim bebito kiz :KK36: Pozitif olanlari dinliyorum okuyorum ama biraz evhamliyorum sanirim... Valla ben olsam bende cesaret edemezdim sezaryenden sonra normale :KK17:
Senin kız kolye yapmış kendine yakında anlar onun kolye olmadığını yanlış anlama dalga geçmek gibi düşünme seni rahatlatmak amacım kadın kız milletiyiz ya kokoşluk kanımızda var

Back
X