- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.481
Sezaryan tarihi veriyo normal içinde bekliyo şahsen ben sezaryan tarihi aldm ama skıntılı olduğumdan öncede olabilir dedi ama sana daha çok erkenKızlar merhaba :) Bişey sormak istiyorum size. Doktor kontrolüne falan gittiğinizde doğumun ne zaman olabileceğine dair bi fikir verebiliyo mu
benımkı hala vermedı :=)Kızlar merhaba :) Bişey sormak istiyorum size. Doktor kontrolüne falan gittiğinizde doğumun ne zaman olabileceğine dair bi fikir verebiliyo mu
Amin bebegm inş prensesini Rabbim sana bagislasn çok güzel bir omur nasip etsin mucize meleklerimizi onlar bizimGüzel Anneler
Şükürler olsun meleğimin sarılığı geçti eve gidiyoruz bugün biz.Çok mutluyuz.
Annelik çok güzel çok özelmis mutluluktan uçuyor insan sadece onu düşünüyorsun eşimi de bir görseniz içine sokacak sanki.Rabbim herkese bu güzel duyguyu tatirsin insallah
Canim.cok gecmisi okuyamadim. Bugun bakip seni gorunce odul al die sana verdim oyuhanı her yıl kk da enler yarısması var ya?
oraya yazmıslar benı
'' en ısınamadıgınız üye'' kategorısıne.. bende sordum işte
Yok yanma yapmıyor eğer dr verdiği şeyleri kullanup temizliğine dikkat edersen hiç bir sorun olmuyoro da cok yanma yapıyordur tuvalete cıkıldıgında dimi?
Canim.cok gecmisi okuyamadim. Bugun bakip seni gorunce odul al die sana verdim oyuen degisik nickte de alekta vardi ona verdim. Hatta alekta olmasaydi idraryollari enfeksiyonuna verirdim oda degisikmis. Yoksa bisi yok. Maksat muhabbet aylaklik. Diger en lere bakamdim isim cikti. Diger arkdslrda bisiler yazmis hemen kotu yone cekmeye gerek yok sonucta buraya kafa dagtmaya girioz yanlis anlaşılmasın
İnşallah canım hepimizin bol bol olsun emzirmek çok keyifli çocukla kurulan harika bir bağSüper tecrubeli biri iştee :)) sevindimmmm inşallahhh bizimde bol bol olurrr :)
benımkı hala vermedı :=)
verenler var tabii ki.. hatta bi ben almadım sanırım
Normal doğum olacak merak ettiğim mesela bi hafta aralığı falan verebiliyo mu.. Yaşadığm şehirde yanlz olduğum için doğum için memlekete gidecem de ona göre kendimi ayarlamak istiyormSezaryan tarihi veriyo normal içinde bekliyo şahsen ben sezaryan tarihi aldm ama skıntılı olduğumdan öncede olabilir dedi ama sana daha çok erken
tam olarak emın degılım ama, sanırım sancılarına göre bişiler dıyebılır doktorunNormal doğum olacak merak ettiğim mesela bi hafta aralığı falan verebiliyo mu.. Yaşadığm şehirde yanlz olduğum için doğum için memlekete gidecem de ona göre kendimi ayarlamak istiyorm
Cok sukur bi sorunum yokwayyy sırf ödül alayım dıye yaptın he
iyiki sormusum
yoksa sorunlu oldgunuzu düşünürdüm
Birşey değişeceğinden değil sadece sen rahatlarsın belki söyleyince artık takmazsın kafanaAnnem diyoki hiç uğraşma bise degismicek sen uzulceksin zaten sezaryan istedi çocuk zayıf olsun dışarda buyur dedi sen ne desende ne değişecek hiç muatap olma diyo bende eşime catiyom annem bakmiyo diye
Bnmkide kesin deil daha canımm :))benımkı hala vermedı :=)
verenler var tabii ki.. hatta bi ben almadım sanırım
2 hafta sonra gıdıcem. ısrarım sonucu 2 hafta sonra kararlastırılacakBnmkide kesin deil daha canımm :))
Perşembe günü kesinleşcek,sen ne zaman gitceksn bidaha doktora.?
Ay evet baktm onlara 40 hafta dolup hâlâ bekleyen vartam olarak emın degılım ama, sanırım sancılarına göre bişiler dıyebılır doktorun
ya da dogana kadar bekleyeceksın. aralık annelerınde takvımının süresi dolup hala bebegını bekleyen var yanlıs görmedıysem
Ayy hiç düşünemiorum o anı yaaa :) çoookkk az kaldıııİnşallah canım hepimizin bol bol olsun emzirmek çok keyifli çocukla kurulan harika bir bağ
Ay evet baktm onlara 40 hafta dolup hâlâ bekleyen varkocişten ayrı bekleyemem okadar ya sezeryan isterm ozaman
Senin doktorda ne manyak çıktı yaa doğurmanı mı beklio2 hafta sonra gıdıcem. ısrarım sonucu 2 hafta sonra kararlastırılacak
yoksa 4 hafta sonraya bakarız tarıhe demıstı
sorma hemde ne manyak cıktıSenin doktorda ne manyak çıktı yaa doğurmanı mı beklio
Dert etme gayet normal bu dönemdebişey sorucam. Bu günlerde çok stresliyim. Herşeye sinirleniyorum. Bu durum son zamanlarda herkeste var mı yoksa benim karşımdaki insanlar gerçekten gerizekalı mı ? Boşu boşuna suçluluk duygusu çekmeyim yani..
Aynen ağır çekim yaşıyoruz resmen
allah hayırlısını versin inşallah. geçmek bilmiyor zaman bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?