2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba :) Bişey sormak istiyorum size. Doktor kontrolüne falan gittiğinizde doğumun ne zaman olabileceğine dair bi fikir verebiliyo mu
Sezaryan tarihi veriyo normal içinde bekliyo şahsen ben sezaryan tarihi aldm ama skıntılı olduğumdan öncede olabilir dedi ama sana daha çok erken

Amin bebegm inş prensesini Rabbim sana bagislasn çok güzel bir omur nasip etsin mucize meleklerimizi onlar bizim

hanı her yıl kk da enler yarısması var ya?
oraya yazmıslar benı
'' en ısınamadıgınız üye'' kategorısıne.. bende sordum işte
Canim.cok gecmisi okuyamadim. Bugun bakip seni gorunce odul al die sana verdim oyu en degisik nickte de alekta vardi ona verdim. Hatta alekta olmasaydi idraryollari enfeksiyonuna verirdim oda degisikmis. Yoksa bisi yok. Maksat muhabbet aylaklik. Diger en lere bakamdim isim cikti. Diger arkdslrda bisiler yazmis hemen kotu yone cekmeye gerek yok sonucta buraya kafa dagtmaya girioz yanlis anlaşılmasın

wayyy sırf ödül alayım dıye yaptın he
iyiki sormusum
yoksa sorunlu oldgunuzu düşünürdüm

benımkı hala vermedı :=)
verenler var tabii ki.. hatta bi ben almadım sanırım
Sezaryan tarihi veriyo normal içinde bekliyo şahsen ben sezaryan tarihi aldm ama skıntılı olduğumdan öncede olabilir dedi ama sana daha çok erken
Normal doğum olacak merak ettiğim mesela bi hafta aralığı falan verebiliyo mu.. Yaşadığm şehirde yanlz olduğum için doğum için memlekete gidecem de ona göre kendimi ayarlamak istiyorm

Normal doğum olacak merak ettiğim mesela bi hafta aralığı falan verebiliyo mu.. Yaşadığm şehirde yanlz olduğum için doğum için memlekete gidecem de ona göre kendimi ayarlamak istiyorm
tam olarak emın degılım ama, sanırım sancılarına göre bişiler dıyebılır doktorun
ya da dogana kadar bekleyeceksın. aralık annelerınde takvımının süresi dolup hala bebegını bekleyen var yanlıs görmedıysem

Annem diyoki hiç uğraşma bise degismicek sen uzulceksin zaten sezaryan istedi çocuk zayıf olsun dışarda buyur dedi sen ne desende ne değişecek hiç muatap olma diyo bende eşime catiyom annem bakmiyo diye
Birşey değişeceğinden değil sadece sen rahatlarsın belki söyleyince artık takmazsın kafana

Ay evet baktm onlara 40 hafta dolup hâlâ bekleyen var kocişten ayrı bekleyemem okadar ya sezeryan isterm ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…