- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.521
Benimkide oralarda atiyo tik tiko kadar asagida neresi atiyo azimi govdesimi anlayamiyorumda ..
bende görünen 5 tane var 3 yumurta büyüklüğünde.riske atmaya değmez çok sorun yaşattılar banaYaa benimki 1 tane ama benim doktorda hic umursamiyo ben demesem bakmiyo.ve sonrasinda kuculur zarari olmaz dedi.oda ayni sekilde rahim zaten yeterinde kanayacak pek tercih etmiyoz demisti.bide benim 2 kati kanar 2 benek 2 plesenta.benimkide alinmayacak heralde
aminnnnAynen kuzum inşallah hamileyken uyumadik barı doğunca uyuyalim
Benimkininde kafasi asagida, Hani insan hickirirken govdeside zipliyoya o yuzden neresi bilemedim agzini burnunu yicem aaaaaben sordum doktora kafası aşağıda sol yukarda poposu varmış sağ yukarda da ayakları.o yüzden o hışkırık seslerinib kafasından geldiğine eminim canım.büyük ihtimal ağzı ya da boğazı çünkü biz de hıçkırınca o bölgelerde oynama oluo kafaya yakın bi yer
Benimkininde kafasi asagida, Hani insan hickirirken govdeside zipliyoya o yuzden neresi bilemedim agzini burnunu yicem aaaaa
canım kolayı var numarasını engelleElimiz degmisken benimkinide dovelim zaten kavgaliyim suan. Bana insallah mina beni senden daha cok sever dedi gerizekali. Okadar nefret ediyorumki. Zaten oyle bisey mumkun degilde cunku kendisi sevilicek bi insan degil. Bende artik cok kotu kalpli bi dusunce bu dedim koptu kiyamet. Insallah kuserde omur boyu gorusmeyiz! Yemin ediyorum bu kadin yuzunden erken dogurucam!
canım kolayı var numarasını engelleben öyle yaptım 2 gündür .. karşı tarafa meşgul olarak gidiyo.. eşimi aramış hemen.. eşimde tlfonu bozuk demiş gerçeği söyleseydin dedim.. canım isterse kaldırırım engeli..
arayınca aklınca ilgilendiğini zannediyor çirkin karı
ben portakal yediğimde bütün gün mide yanması çekiyorumMidem bu aralar yemekten sonra taş gibi oluyorçaresini portakal yemekte buldum...sanki kaya yedim ne bu bööyleee yaa ne bu ne bu
canavara dönüşebilirimbebeğin olunca sen bi daha da fena bişi olacaksın ama bayıldım bayıldım yaaa
Bende oyle diyorum esim guveniyo baya, sen yaparsin, sen halledersin 10 numara anne olur sendenbi doğsunlar da her yerlerini yicez onların.eşim beni kızdırıyo bazen öperken yanaklarını gıdısını kızartcam hep diyo.şimdiden kıyamıyom hemen sahipleniyom o kadar çok öptürmem canı yanar diyom.şimdi ısırcaz koparcaz falan dioz da kıyamayız yaa nası tutcamızı bile şaşırcaz
Gaviscon falan kesmiyor ki beni...asit barındırdıgı için mi ne soğuk soğuk iyi geliğben portakal yediğimde bütün gün mide yanması çekiyorum
Ben olayı yanlış anlamışım ama polemik gözüyle bakmamıştım sonuçta yazarken insanlar kendilerini daha zor ifade ediyorlar bi yanlış anlaşılma olmuş afedersin. ben anlamdım sen mi oy verdin biyerde bişi mi oldu ısınamayan ısınamaz yapçak bişi yokKız ısınamamışsın yazsana
Isınıp napacaz gı evlenecek halimiz yok. Dünkü polemik biraz gerdi beni ondandı
Yoksa düşmancılık yok kız. Umut2016 ya da oy verecektim de adı yoktu
kızlar kapı süsü alan veya yapan varmı ?hastane odasının kapısını süsleyecekmisiniz
canavara dönüşebilirimeşime ki izne ayrılınca ben gelecem onu söyleyecektim demiş .. eşimde o zaman hiç gelme anne asıl işe giderken lazımsınız demiş Aferin yiğidim aslanım yola geliyosun dedim
Ben okuyunca dünki tarihini o şekilde hesapladığını düşünerek cevapladım ayrıca o kadar çok şey yazılıyor ki doktor dedi ibaresini de teee son mesajında gördüm ki uzatmamak için beğenip bıraktım. Ayrıca burda bişeyler yazarken hep iki kere düşünüyorum kimsenin kalbini kırmamak için ki bir defa daha söylüyorum asla polemik gözüyle bakmamıştımMinnoş kızımın doğum tarihi ile ilgili olan polemikdünden beri çok üzüldüm kendimi çok yıprattım. Aptalmışım gibi hissettim. tarihte yanlışlık var dediniz üstüne bi de umut2016 da matematik hesabı filan yaptı ben sitem ettim dr a söyleyim bari dedim sonra o da anlamadı yine yazdı bişiler işte. Halbuki tek isteğim mutluluğumu paylaşmaktı
Ama düşman değilim kızlar öyle düşünmeyin sadece dünden beri çok zoruma gitti yazılanlar
hahahhseni gelinlerin kolluk gücü seçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?