2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide oralarda atiyo tik tik o kadar asagida neresi atiyo azimi govdesimi anlayamiyorumda ..

ben sordum doktora kafası aşağıda sol yukarda poposu varmış sağ yukarda da ayakları.o yüzden o hışkırık seslerinib kafasından geldiğine eminim canım.büyük ihtimal ağzı ya da boğazı çünkü biz de hıçkırınca o bölgelerde oynama oluo kafaya yakın bi yer

bende görünen 5 tane var 3 yumurta büyüklüğünde.riske atmaya değmez çok sorun yaşattılar bana

Benimkininde kafasi asagida, Hani insan hickirirken govdeside zipliyoya o yuzden neresi bilemedim agzini burnunu yicem aaaaa

geceleri kaşınmaktan uyuyamıyorum yine. her yerim kaşınıyo ama tek karın çevrem değil. bacakalrım kollarım yara oldu artık kazıyorum resmen geceleri. gündüz olunca nerdeyse hiç kalmıyor. gece dayanamayıp kalkıyor duş alıyorum. bugün yine sabah 6da kalktım duş aldım. gecem gündüze döndü. gece uyumayınca da öğlen ta 2-3te kalkıyorum. kafam kazan gibi.
geçen hafta acile gittim kolestaz olabilir diye enzimlerim normal değerde çıktı. napıcamı şaşırdım. sizde de olan var mı böyle? tüm vücudu kaşınıp enzimleri normal olan?

Benimkininde kafasi asagida, Hani insan hickirirken govdeside zipliyoya o yuzden neresi bilemedim agzini burnunu yicem aaaaa

bi doğsunlar da her yerlerini yicez onların.eşim beni kızdırıyo bazen öperken yanaklarını gıdısını kızartcam hep diyo.şimdiden kıyamıyom hemen sahipleniyom o kadar çok öptürmem canı yanar diyom.şimdi ısırcaz koparcaz falan dioz da kıyamayız yaa nası tutcamızı bile şaşırcaz

canım kolayı var numarasını engelle ben öyle yaptım 2 gündür .. karşı tarafa meşgul olarak gidiyo.. eşimi aramış hemen.. eşimde tlfonu bozuk demiş gerçeği söyleseydin dedim.. canım isterse kaldırırım engeli..
arayınca aklınca ilgilendiğini zannediyor çirkin karı

Midem bu aralar yemekten sonra taş gibi oluyor çaresini portakal yemekte buldum...sanki kaya yedim ne bu bööyleee yaa ne bu ne bu

bebeğin olunca sen bi daha da fena bişi olacaksın ama bayıldım bayıldım yaaa

bebeğin olunca sen bi daha da fena bişi olacaksın ama bayıldım bayıldım yaaa
canavara dönüşebilirim eşime ki izne ayrılınca ben gelecem onu söyleyecektim demiş .. eşimde o zaman hiç gelme anne asıl işe giderken lazımsınız demiş Aferin yiğidim aslanım yola geliyosun dedim

Bende oyle diyorum esim guveniyo baya, sen yaparsin, sen halledersin 10 numara anne olur senden baya gaz veriyo yani, bakalim nasil ana olacaz bi bebegi ucuklu aziyla opmus anasi cocuk olmus baktinizmi o habere. Onu gordugumden beri opturmem diyorum kimseye kendimde

Kız ısınamamışsın yazsana
Isınıp napacaz gı evlenecek halimiz yok. Dünkü polemik biraz gerdi beni ondandı
Yoksa düşmancılık yok kız. Umut2016 ya da oy verecektim de adı yoktu
Ben olayı yanlış anlamışım ama polemik gözüyle bakmamıştım sonuçta yazarken insanlar kendilerini daha zor ifade ediyorlar bi yanlış anlaşılma olmuş afedersin. ben anlamdım sen mi oy verdin biyerde bişi mi oldu ısınamayan ısınamaz yapçak bişi yok

Ben okuyunca dünki tarihini o şekilde hesapladığını düşünerek cevapladım ayrıca o kadar çok şey yazılıyor ki doktor dedi ibaresini de teee son mesajında gördüm ki uzatmamak için beğenip bıraktım. Ayrıca burda bişeyler yazarken hep iki kere düşünüyorum kimsenin kalbini kırmamak için ki bir defa daha söylüyorum asla polemik gözüyle bakmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…