2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğum olacak merak ettiğim mesela bi hafta aralığı falan verebiliyo mu.. Yaşadığm şehirde yanlz olduğum için doğum için memlekete gidecem de ona göre kendimi ayarlamak istiyorm
Canım ya onu bilemezsiniz mesala ben ve burda bikac arkadasm bebekleri ters diye mecbur sezaryan olcak hatta aglaya aglaya sezaryana gircem çünkü suan bile 5cm acikligm var ve kendi çok adapte etmiş normale çok uzuldm yanı şimdiden belli olmaz ne yazıkki ama sen ailenin yanına 33den önce git çünkü sonra doktorlar yolculuğa pek sıcak bakmiyolar

Arnavutgelinii hepimiz de var kuzum hatta deliler gibi aşık olduğum adama sırf annesi yüzünden boşanma davası acsam kızımı alır miyim diye bile dusundm ay bazen tobe tobr ataym mi kendimi diorm yalnızlıktan agridan düşün Rabbim sağlıkla su mutlu sona kavustursaydi

Canm sağlıklı doğsunda miniğin varsn sezeryan olsn üzme kendini.. 31. Haftada yanlarında olacağm 32.de muğlada olacağm 36. Haftada geri memlekete giderim diye düşünüyodm
amin inşallah. sen daha şanslısın bence
sezeryan olsan bile ocakta olmus olacak :=) bizimkisi muamma
ve yılın son ayı
Aynen her türlü ocak aynda olacak :) .. Senin içinde hayrlısı olsun canm

Bende herseye agliyodum kocam diyo ne oluyo sana ama gecti cok sukur

yemek konusunda çok üşenmeye basladım artık.
Aynen ben de çok üşeniyorum, aklıma da gelmiyor.
Sulu yemek sevmezdim sirf usengenlikten sevmeye basladim, etli nohut, kuru fasulye yapıyorum ama 2 günlük mesela, ikinci gün yemek yapmaya gerek kalmıyor, salata yapıyorum o kadar :) baya kurtarıcı oluyor.
Haftada 1 akşam, kahvaltilik tarzı hazırlıyorum ya da tost. Hafta da 1 dışarda yiyoruz, öyle öyle geçiyor günler. Bebek dogunca daha da usengec olmam inşallah

benım kurtarıcım çorba ve salata
bu aralar haşlanmıs patatesı çok yıyorum.
olmayız inşallah

Elimiz degmisken benimkinide dovelim zaten kavgaliyim suan. Bana insallah mina beni senden daha cok sever dedi gerizekali. Okadar nefret ediyorumki. Zaten oyle bisey mumkun degilde cunku kendisi sevilicek bi insan degil. Bende artik cok kotu kalpli bi dusunce bu dedim koptu kiyamet. Insallah kuserde omur boyu gorusmeyiz! Yemin ediyorum bu kadin yuzunden erken dogurucam!

Isim derdiniz sonlanmis canim hayirli olsun :) cicislerinizide iyi gunlerde saglikla kullanin.

Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun saglicakla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…