2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Neden imza aliyorlar. Dogum yada tedavi istemedin diye mi.

ben bişey merak ediyorum... şimdi ters olan bebekler dönmesi için bekleniyor ya kimiside dönüyo bu güzel bişey... peki normal doğum pozisyonunda olan bi bebegin terse dönmesi mümkün mü... dönmez dimi...

Olur ya herhangi bir sıkınti gelisir dogum gerceklesir falan sorumluluk bende diye canm kendileri p.tesi karar vericez ne zmn taburcu olucana dedi ben sıkıldim ve çiktm

Canim masallah bebisin iyimis.en ufak bir risk varsa bence kendini riske atma esin ne der bilmem ama.bazi yasanan seyler yol gosterici oluyor aslinda hayatta bunu farkina varmak onemli.

Cok guzel olmus, darisi bebis dogunca olan kutlamalarin basina :)

Ayy cok guzell

vallahi oyle cnm bn de kalkip suruyorum gece kac kez. zaten cok iyi uyuyamiyorum da. ister istemez o el oraya gidip kasıyor.. dedm catliosan catla da su kasinti olmasin ben oyle pahali krem almadm da ztn olacagi varsa oluyomus oyle diyolar,bebisler buyuyor napalim onlar buyusun de karnimiz da oyle olsn azcik

ben bişey merak ediyorum... şimdi ters olan bebekler dönmesi için bekleniyor ya kimiside dönüyo bu güzel bişey... peki normal doğum pozisyonunda olan bi bebegin terse dönmesi mümkün mü... dönmez dimi...
Mümkün canım bnm ıkı haftays kdr kafa asağıdaydı şimdi makat gelişli,dönsün diye dua edıyorum,dr um belli olmaz donebılır dedı.Senn dedıgın sanırım bebek kanala girdiği zaman geri dönüşü olmuyor.

gebelik zehirlenmesinden şüphelenmiş sanırım

Sırt üstü en fazla 5 dk dayanabiliyorum..sağ sola ben karar veremiyom içerde müdür var benim

ay evet yönlendiriyolar resmen sıpalar.geçen bi karikatür gördüm aklıma o geldi şimdi.forumun komik resim paylaşıcısı olarak hemen paylaşmam lazım

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-28-05-53-01-1.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 116
ay evet yönlendiriyolar resmen sıpalar.geçen bi karikatür gördüm aklıma o geldi şimdi.forumun komik resim paylaşıcısı olarak hemen paylaşmam lazım

hahha ayy en alttaki icin ztn ben topu hep oglusa atiyorumm :)) alpiisss yeteerrr amaaa dierek hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…