- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.001
Neden imza aliyorlar. Dogum yada tedavi istemedin diye mi.Imza verip eve geldim simdilik pek bisey yok resmen agrilarim 80 mis bana o kadar gelmiyodu ama doktor daha fazla agrirsa dogum yaparsin sen zaten dedi tahlillerim iyi cikti ama vajinal kultur aldilar cok onemliymis canm bu 3 4 gun sonra cikicak o zmndan once insallah bi sıkıntin olmazsa o zaman gidicem
Canim masallah bebisin iyimis.en ufak bir risk varsa bence kendini riske atma esin ne der bilmem ama.bazi yasanan seyler yol gosterici oluyor aslinda hayatta bunu farkina varmak onemli.doktordan geldim.önümüzdeki hafta yapacak çatı muayenesini.normal olsun isterim diyor ama myomlardan rahim kendini toplamayabiliyormuş.Bende önümüzdeki hafta riske atmasam sezeryan mı istesem diyorum.eğer öyle birşey olursa operasyona alınıyorsun.off kafam karışık.onun dışında bebişim iyi nst girdik ondada sorun yok kilosuda iyi maşallah
Canım çok gğzel görünüyorsun.yorulmuşsun ama değmiş bence.güzel bi anı olarak kalacak
ohh be guzel olmus tatlm,hep boyle kismetli olsun bebiskon ins
Minnoşlarrr çok teşekkür ederizzzzSüper ya,sendee masadaaa
Ben her hafta gidiyorum ama ikisinide goremiyorum zilliler poz vermiyolarHer hafta cagirsa ne guzel olur sanki gorurduk bebikleri zamn boyle gecmiyor gibi
Cok guzel olmus, darisi bebis dogunca olan kutlamalarin basina :)Kızlaaarrr slmmm :)
Ay dün geceden oku oku bitiremedim bgn baby showerımızı yaptıkkk bizzz çok güzel olduuu :))
Ama biraz yoruldukk daha önce yapmakta fayda varmış..şimdi dinlenioruzzz..okadar çok hediye geldiki iiki çok kıyafet almamışız dedik eşimle ama çok şirin şeyler :))
Buda bugünden bir kare
Ayy cok guzellKızlaaarrr slmmm :)
Ay dün geceden oku oku bitiremedim bgn baby showerımızı yaptıkkk bizzz çok güzel olduuu :))
Ama biraz yoruldukk daha önce yapmakta fayda varmış..şimdi dinlenioruzzz..okadar çok hediye geldiki iiki çok kıyafet almamışız dedik eşimle ama çok şirin şeyler :))
Buda bugünden bir kare
Bnmde karnımın altı çatladı cnm,basta gordugumde cok uzulmustum,lierac kremler sürdüm o kadar yınede çatladı dıyodum ama şimdi takmıyorum,sadece kalıntı fena gece özellikle uyanıp kaşıntıdan kremlediğim oluyor.
Mümkün canım bnm ıkı haftays kdr kafa asağıdaydı şimdi makat gelişli,dönsün diye dua edıyorum,dr um belli olmaz donebılır dedı.Senn dedıgın sanırım bebek kanala girdiği zaman geri dönüşü olmuyor.ben bişey merak ediyorum... şimdi ters olan bebekler dönmesi için bekleniyor ya kimiside dönüyo bu güzel bişey... peki normal doğum pozisyonunda olan bi bebegin terse dönmesi mümkün mü... dönmez dimi...
Ben her hafta gidiyorum ama ikisinide goremiyorum zilliler poz vermiyolar
Ayy insallah canim.ondan vermiyolar heralde nede olsa yakinda geliyoz diye.azcik kaldi o zillilerin pozlarini canli canli görmeye inssss
gebelik zehirlenmesinden şüphelenmiş sanırımMerhaba arkadaşlar bugün moralim biraz bozuk.gecen hafta doktor kontrolünde tansiyonum 14/9 çıkmıştı.doktorum idrar ve kan tahlili istedi. Normal çıktı hersey.sonra bir hafta olc tür kontrole gel dedi.bende gittim bugün doktorum yoktu.baska doktora geçtim bi görsün diye.gitmez olaydım. Beni daha görmeden nst ye gönderdi.girdim bi sorun yoktu.yanina gittim.tansiyonumu ölçü. 13/8 çıktı. Sonra ultrasona baktı. Bebek çok büyük dedi.ters dedi tansiyon var dedi.bu bebek 35.haftayi zor görür almamız lazım dedi.herhafta geleceksin nst ye gireceksiniz dedi.bide tansiyon ilaci yazdı alfamet günde 2 defa iç dedi.sok oldum.bide biraz ateşin var gibi bir serum taktırdı dedi.ben istemedim.ilacida almadım. P.tesi doktorum a gidicem bakalım o ne diyecek.erken olur diye korkuyorum yaa.napim kızlar ben simdi
naber sör :)sırt üstü yatma zaten :=) iyi bişi değil.
Neden koyulsun canım. Benim oglum 3.800 doğmuştu. Çok şükür hiç sorunsuz evimize gelmistik.Kızlar size bir soru 3800 gram doğan bir çocuğu kuvöze koyarlar mı?
Sırt üstü en fazla 5 dk dayanabiliyorum..sağ sola ben karar veremiyomiçerde müdür var benim
Benim bir arkadaşım 34. Haftada doğum yapmıştıda 3800 grammış bebeği 5 gün kuvöze koymuş ben 34. Haftadaki kilomu söyledimde bebeğin daha doğrusu ondanNeden koyulsun canım. Benim oglum 3.800 doğmuştu. Çok şükür hiç sorunsuz evimize gelmistik.
ay evet yönlendiriyolar resmen sıpalar.geçen bi karikatür gördüm aklıma o geldi şimdi.forumun komik resim paylaşıcısı olarak hemen paylaşmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?