- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.021
bebekte skinti varsa koyarlar demek ki sdce kilo ile ilgili degil bence.. ondandir cnmBenim bir arkadaşım 34. Haftada doğum yapmıştıda 3800 grammış bebeği 5 gün kuvöze koymuş ben 34. Haftadaki kilomu söyledimde bebeğin daha doğrusu ondan
Evet öyle ama kan ve idrar normal çıktı. Bide söyle bir sorun daha var.gecen hafta doktorum bebegin kafasını 34 hafta olarak ölçtu.bu doktor nekadar ölçtu biliyormusun 39 hafta olarak.oda bir şok yarattı bana 33 haftalik çocuğun kafası 39+1 görünüyor.simdiye kadar yoktu böyle bişey.tmm önceydi yine ama 1 - 2 hafta kadardı.bana pazartesiye kadar uyku yok.nolur dua edin arkadaslargebelik zehirlenmesinden şüphelenmiş sanırım
Benim bir arkadaşım 34. Haftada doğum yapmıştıda 3800 grammış bebeği 5 gün kuvöze koymuş ben 34. Haftadaki kilomu söyledimde bebeğin daha doğrusu ondan
Anladım canım demek ki vakti dolmadigi için Ciğerleri gelismemistir.kiloyla değil ciğer gelisimiyle ilgili bir durumdur.Benim bir arkadaşım 34. Haftada doğum yapmıştıda 3800 grammış bebeği 5 gün kuvöze koymuş ben 34. Haftadaki kilomu söyledimde bebeğin daha doğrusu ondan
Kızlar size bir soru 3800 gram doğan bir çocuğu kuvöze koyarlar mı?
Ay ben koltukda otururken atamiyorum ustune.bende doguracam heralde.alttaki kizim.kanala girdi ben onu nasil cevirebilirim acabaAralık annelerine girmiştim bebek kanala girdimi anlama yöntemi önermiş biri..sırtını duvara yaslayarak otur yere ayaklarını uzat ,bir ayağın diğerinin üzerine atabiliyorsan daha var atamıyorsan yakındır yazmış. ..
.....
Denedim YAAPAAAMADIM ay doğurcammı bennnnnn
Canim kuvoz olayinin kiloyla alakasi yokmus. Bebegin saglik durumuyla alakaliymis. Bizim bi akrabamiz 41. Jaftada dogum yapti, 3900 falandi, son donemler oksijensiz kalmis anne karninda, 4 gun kuvozde kaldi. Nasip kismet sanirim yani biraz bu isler. Bazilari 35 haftada 2500 doguyor hicbisey olmuyor, bazilarida miyadinda dogmasina ragmen sorun oluyor. Insallah bizimi bebisler, saglikla gelirler.Kızlar size bir soru 3800 gram doğan bir çocuğu kuvöze koyarlar mı?
Az kaldı zatii..seninkiler doğunca altlı üstlü yatmak için ağlarlarmışşşAy ben koltukda otururken atamiyorum ustune.bende doguracam heralde.alttaki kizim.kanala girdi ben onu nasil cevirebilirim acaba
denedim zorla ayagimi kaldırıp attım az mı kaldı beAralık annelerine girmiştim bebek kanala girdimi anlama yöntemi önermiş biri..sırtını duvara yaslayarak otur yere ayaklarını uzat ,bir ayağın diğerinin üzerine atabiliyorsan daha var atamıyorsan yakındır yazmış. ..
.....
Denedim YAAPAAAMADIM ay doğurcammı bennnnnn
Bilmiyom ben kıpırdatamadım kızzzzzdenedim zorla ayagimi kaldırıp attım az mı kaldı be
bn de sıkıldım ve aynen acıktım midemde yanıyo aç olduğum için öfff yaBugün kimse yok sıkıldım yaa...acıktım da
Humanayı mı almış canım.? Değişen ismi mi :)
sevgidelisiyim cupcakeask hayırlı olsun kızlar darısı başımıza olsun allah evlatlamızı bize bağışlasın acılarını göstermesin inşallah Bebişlerinizin kilosu kontrollerde usg.de çıkan son değerlere yakın mı doğdu yoksa çok fark varmıydı? Bazen çok farklı çıkabiliyomuş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?