- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.041
Vallaha kucuk ranza yaparizAz kaldı zatii..seninkiler doğunca altlı üstlü yatmak için ağlarlarmışşş
evet..kuvöze koyma sebebi bir çok şeyolabilir..solunum,enfeksiyon,aritmi,sarılıkKızlar size bir soru 3800 gram doğan bir çocuğu kuvöze koyarlar mı?
Ben yapabiliyorumAralık annelerine girmiştim bebek kanala girdimi anlama yöntemi önermiş biri..sırtını duvara yaslayarak otur yere ayaklarını uzat ,bir ayağın diğerinin üzerine atabiliyorsan daha var atamıyorsan yakındır yazmış. ..
.....
Denedim YAAPAAAMADIM ay doğurcammı bennnnnn
Günaydın canımGünaydın millet
Keyifler ve bebişler iyi mi ?
Gunaydinlar tatli gobuslere.Gunaydin ocak anneleri, aralık anneleri olan ocak annelerine de selam olsun,allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizim de başımıza inşallah. Ben hala çalışıyorum son dört hafta, bazen yoğun geliyor, foruma giremiyorum, ama aklım hep burda.
Bu arada bebeğim yaklaşık iki hafta önden gidiyor, şeker problemim de yok, benim gibi olan var mi, Dr belki erken gelmek isteyebilir dedi
Benim bebeğim de önden gidiyor canım. Bendede şeker yok. Önden gelecekleri kesinGunaydin ocak anneleri, aralık anneleri olan ocak annelerine de selam olsun,allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizim de başımıza inşallah. Ben hala çalışıyorum son dört hafta, bazen yoğun geliyor, foruma giremiyorum, ama aklım hep burda.
Bu arada bebeğim yaklaşık iki hafta önden gidiyor, şeker problemim de yok, benim gibi olan var mi, Dr belki erken gelmek isteyebilir dedi
Gunaydinlar tatli gobuslere.
Benim sadece kafa olcumu 2 hft onde gidiyor, bacak ve karin olcumleri haftasiyla uyumluymus. Onunda genetik oldugunu soyledi dr. Babasida koca kafali zaten :) Seker olmadigi surece onden gitmesi iyi biseymis ama dr um oyle demisti. Ama dogum SAT a gore oluyormus onemli olan oymus.
herkese merhaba
yazmayalı çok uzun zaman oldu ama fırsat buldukça okuyorum yazılanları.benim doğum izniyle ilgili kafamı karıştıran bir durum var.37+0 da başlaması gerekiyor ama benim pazar gününe denk geliyor.bu durumda ben hastaneye gidip son 3 haftalık raporumu 36+5'de yani cuma günü mü almalıyım yoksa 37+1'de pazartesi günü mü?
çok emin değilim ama o haftanın iş günü sanırım. benim 15 aralıktı. ama ordaki doktor pazartesi 14 aralıkta al dedi raporunu. yani hafta onemli olan gün değil canım
Max.37+0 da alınması gerekıyor cnm,cuma gunu gıtmelısın.o gunde muhasebecınız sısteme gırmeli,yada cumartesi calısıyorlarsa pazartesıye kdr gırsede olur.herkese merhaba
yazmayalı çok uzun zaman oldu ama fırsat buldukça okuyorum yazılanları.benim doğum izniyle ilgili kafamı karıştıran bir durum var.37+0 da başlaması gerekiyor ama benim pazar gününe denk geliyor.bu durumda ben hastaneye gidip son 3 haftalık raporumu 36+5'de yani cuma günü mü almalıyım yoksa 37+1'de pazartesi günü mü?
Gunaydinlar tatli gobuslere.
Benim sadece kafa olcumu 2 hft onde gidiyor, bacak ve karin olcumleri haftasiyla uyumluymus. Onunda genetik oldugunu soyledi dr. Babasida koca kafali zaten :) Seker olmadigi surece onden gitmesi iyi biseymis ama dr um oyle demisti. Ama dogum SAT a gore oluyormus onemli olan oymus.
Benim bebeğim de önden gidiyor canım. Bendede şeker yok. Önden gelecekleri kesin
Benim ilk oglumda önden gidiyordu. 2 hafta erken aldılar. Ultrason ölümünde herseyiyle 40 haftayı doldurmuş gorunuyorsa alıyorlar. Sezeryansa tabii. Normalse bekletirler.
canm benimkide aynı sen gb kafa ölçümü hep onden gidiyor olması gerekendnen diğerleri haftasıyla uyumlu, doktorumda genetik oldugunu söyledi. ben de babasına bakınca artık içim rahat etti :)))
bebek iri olsa da erken gelme gb bişey söz konusu değilmiş doktorum oyle soyledı. bebeğin iriliğiyle ya da kılosuyla ılgısı yok dogumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?