2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın, erkenciyiz yine. Bende dün çarşıya gittim.
Mevlid icin havlu ve cam biblo siparişini verdim.
Mevlid için oğluma 1 tulum aldım. Takımlar hoşuma gitmedi.
Kapı süsü aldım. Nazar boncuklu keçeden bişey.
Yastik aldım. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorum işte. Çikolata alacaktim hastane için ama zaman kalmadı. EşiM de yakındaki pastanelerden alırız zaman yaklasınca dedi. Hem bayatlamasın diye.

Ben yapabiliyorum
İki bacagımıda denedim,kanala girince bacak kalkmıyomuş yani,ilginç

Gunaydin ocak anneleri, aralık anneleri olan ocak annelerine de selam olsun,allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizim de başımıza inşallah. Ben hala çalışıyorum son dört hafta, bazen yoğun geliyor, foruma giremiyorum, ama aklım hep burda.

Bu arada bebeğim yaklaşık iki hafta önden gidiyor, şeker problemim de yok, benim gibi olan var mi, Dr belki erken gelmek isteyebilir dedi

Gunaydinlar tatli gobuslere.
Benim sadece kafa olcumu 2 hft onde gidiyor, bacak ve karin olcumleri haftasiyla uyumluymus. Onunda genetik oldugunu soyledi dr. Babasida koca kafali zaten :) Seker olmadigi surece onden gitmesi iyi biseymis ama dr um oyle demisti. Ama dogum SAT a gore oluyormus onemli olan oymus.

Benim bebeğim de önden gidiyor canım. Bendede şeker yok. Önden gelecekleri kesin

Günaydın Musmutlu pazarlar ağrısız, bol dinlenmeli, bol kahkahali, güzel bir pazar günü diliyorum herkese...

Şu kramp giren bacak Kasım hala açılmadı ve canımı yakıyor, eşim uyanan kadar en iyisi biraz senem egzersizleri yapayım ben

herkese merhaba
yazmayalı çok uzun zaman oldu ama fırsat buldukça okuyorum yazılanları.benim doğum izniyle ilgili kafamı karıştıran bir durum var.37+0 da başlaması gerekiyor ama benim pazar gününe denk geliyor.bu durumda ben hastaneye gidip son 3 haftalık raporumu 36+5'de yani cuma günü mü almalıyım yoksa 37+1'de pazartesi günü mü?

canm benimkide aynı sen gb kafa ölçümü hep onden gidiyor olması gerekendnen diğerleri haftasıyla uyumlu, doktorumda genetik oldugunu söyledi. ben de babasına bakınca artık içim rahat etti :)))

bebek iri olsa da erken gelme gb bişey söz konusu değilmiş doktorum oyle soyledı. bebeğin iriliğiyle ya da kılosuyla ılgısı yok dogumun.

çok emin değilim ama o haftanın iş günü sanırım. benim 15 aralıktı. ama ordaki doktor pazartesi 14 aralıkta al dedi raporunu. yani hafta onemli olan gün değil canım

Max.37+0 da alınması gerekıyor cnm,cuma gunu gıtmelısın.o gunde muhasebecınız sısteme gırmeli,yada cumartesi calısıyorlarsa pazartesıye kdr gırsede olur.

Benim bebeğim de önden gidiyor canım. Bendede şeker yok. Önden gelecekleri kesin

Benim ilk oglumda önden gidiyordu. 2 hafta erken aldılar. Ultrason ölümünde herseyiyle 40 haftayı doldurmuş gorunuyorsa alıyorlar. Sezeryansa tabii. Normalse bekletirler.

Arkadaşlar doktor bebek kesin erken gelecek demedi, ancak iri bebek katılmaya sebep olabilme ihtimaline sahip, kasılma artarsa erken gelebilir dedi, ben zaten normal doğum konusunda cesur değilim, iri olduğu için de sezaryen olma ihtimali çok yüksek, tek korkum 37den önce gelmesi, 37ye kadar çalışacağım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…