- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.221
Olmuşum bu durumda di mi?neyse ki saplıklı doğmuşumstres mi olmussun demek sennn :) dimi valla Allah yardm etmid kismet iyi dogurmus masallah. ben daha bebemin kac kg oldgnu bilmiom:/ anneme sordm bugun hatirlamio ki yaa.. kilomu da erken ya da gec dogup dogmadigimi daona gore azcik fikir yuruturdm :) sen de genetige bakınca zorlanirsn demis demek
Kuyruk sokumu ağrısı bende de pluyo canımKasıkta da var canim. Kalçamda da bel kalca arası o kemikler ne oluyo kuyruk sokumu mu ne ora ağrıyo oturunca.
Nst kâğıdinda altta cizgiler oluyo ya asagi yukari eğri büyrü inip cikiyosa sancı var canim yanda da rakamlar var 10 20 30 diye gidiyo. Benimki 50lere cikiyodunerde yazıyor sancı kısmı?
Dötüm ağrıyooo diyomKuyruk sokumu ağrısı bende de pluyo canım
Olmuşum bu durumda di mi?neyse ki saplıklı doğmuşum
29 haziran demiş doktır dopum tarihime
2 temmuzda suyu gelmiş annemin
Bazen çok ısrar etmemek lazım normal için demekk ki
Ama allah bizi keyfi sezeryan yapan doktorlardan korusun
o kuyruk sokumu bende en bastan beri var bilio musun ;/ yattgm oturdgm yerde dakikalarca harektsz birakio beni tutunca..Dötüm ağrıyooo diyom
Canım rakamlar gorünmüyo tam altta solda 10arlı yukseliyodu bende mesela ona göre en tepe noktalar tepeciklee kacta diye bakıyolar.Eki Görüntüle 1709694 bu nasıl sence? gercı çok az hareket ettı zilli
inat etti.
Doğuma kadar yatmak istiyorumo kuyruk sokumu bende en bastan beri var bilio musun ;/ yattgm oturdgm yerde dakikalarca harektsz birakio beni tutunca..
Tatlım bendede oluyor, dr a sordum gecen pzt, sık sık girmediği sürece normal dedi, doğuma yakın oluyormuş... Bide soğuk alınca oluyormuş... Az kaldı ha gayret kızlarrrrrrrşu ara sıra giren adet sancısı şekli acaba gaz olabılır mı?
Evet canim sonrasindada yan yatarlar heralde hem kafa yapisi icin cok duz yatirmayin diyolar duz kafasi olmasin diyeAynen canim emzirdikten besledikten sonra 15 dk yatirmamak gerekiyormus arkadasimin bebegi kolik olmustu allah gostermesin
32+4te 2580gr boyu 49cm ciktiKaç çıktı boyu kilosu cnm?
Ay ben hep oyle seviyom zilli kizlarim diye.bana cok sempatik geliyo.sende diyebilirsin canim benim kizlarimaben de yeni cvp yazdm senin yazdgni gormedrn. ben bugun bikac msjmda velet veledovskim dedim. hatta sen kst fln zilli diyosunz daha dun kst yazdgnds bn bile cvpta zilli kizin dedm o bile yadirgamamis iste ne tuhaf bise insanlarn boyle seylerr takmasi..ilginc
Canım rakamlar gorünmüyo tam altta solda 10arlı yukseliyodu bende mesela ona göre en tepe noktalar tepeciklee kacta diye bakıyolar.
Doğuma kadar yatmak istiyorum
bende dıyebılır mıyım?Ay ben hep oyle seviyom zilli kizlarim diye.bana cok sempatik geliyo.sende diyebilirsin canim benim kizlarima
Bi kac yerde sancı cıkmış canim ama düzensiz.Eki Görüntüle 1709711
peki bu :=)
Güldürdün beni canımm akşam akşam henüz dötüme inmedi benim ağrı kuyruğumda takılıyoooDötüm ağrıyooo diyom
peki, sancının tekmeyle alakası oluyor mu?Bi kac yerde sancı cıkmış canim ama düzensiz.
Diyebilirsin canm tabiii ayyy zilli kizlarimiz yerim popişlerindenbende dıyebılır mıyım?
Ay ben hep oyle seviyom zilli kizlarim diye.bana cok sempatik geliyo.sende diyebilirsin canim benim kizlarima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?