2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm az hareket etmesinin cesitli nedenleri varmis galiba ben de arastirdm..senin suyun azaliyor muydu var miydi oyle biseyin cnm? oyle olunca da az hissedermissin. ya da bebek kendi yapisindan ötürü oyledir. benmki tam bi firlama mesela,icim disina cikio :) ama doktorna sor bi cano
Evet suyum az canım sanırım ondan

Canım benim 3 gün önce doğum yapan bi arkadasım var onunda hep öyle pıt pıt diye dokunurdu ama inan nezaman hissetmese gitti doktora en azından nst.ye girersin için rahat eder. Bişi yoktur da allah korusun ters bi durum da oluşursa çok pişman olursun sonra. Çoğu gitti azı kaldı zaten en ufak şüphende git derim doktora ihmal etme.
Ayy çok girdim nstye ama icimede dert oldu gideyim canım akşam acile

Kızlar ya ne düşündüm benim olmaz zaten biliyorsunuz ama aramızda bebisi milenyum bebeği olacak olan çıkacak ay ne tatlı TV de her sene gösteriyorlar ya normal doğumla gelen milenyum bebeklerini böle noel baba sapkasida takılır ayy yerim :KK70:

aa cahil kalmisim haa hic bilmiyordum bunu :))

Şuan yok canım ama o gün sordu soledim bise demedi..buarada babyshower partisine bayldim sen ne güzelsin Ole dünya güzeli bi kız daha dogurcan yakında inşallah annesine benzer :)
Canım benimmmm çokkk teşekkür ederimmm :) dün gece doğurmuştum rüyamda zaten bakmaya doğamadığım bi kızım vardı :) hoş çirkinde olsalar onlar bize dünyanın en güzel bebeği gibi gelir zaten :))
Ya bu doktorlarıda çözemiorummm..geçen hafta farklı bi doktora gideim dedim ooo dedi bebek kanala girmiş çatı nst yapılmalı falan telaşlandırdı beni kendi doktoruma gidiorum kanala girmişmi die soruo eşim süveyş kanalı mı die dalga geçio adam..nst bakıo sancı yok bişi demio.. Herşey normal bazı doktorlara göre..Allaha eminetiz..

Kızlar benim sabahları özellikle el parmaklarımdaki eklem yerleri cok acıyor resmen acıyla uyanıyorum ellerimi acıp kapatamıorum bile sizde de bu durum var mı magnezyum da içiyorum ama cumartesi randevum var gidince sorucam bakalm :KK43:

selam kızlar,bende dayanılmaz kalça ağrıları başladı otururken bile ağrım oluyo ayakta duramıyorum artım.bugün tam 30 günümüz kaldı doğuma sonları zor dedikleri böyle bişey herhalde :KK43:
bu şikayetler bende de var cumartesiden beri.
kalsiyum denmiş. elimden geldiğince yiyorum ama..
magnezyum almıyorum.

Ne olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
Rabbim sağlıcakla kavuştursun.

Oluyo valla ince uzuun kibar parmaklarimi ozledimm hem sabah kalkinca sismis oluyo bende iciyorum mag ama onunla alakali degil sanirim fiz kapaklarim bile aciyo egilince kalkamiyorum
aynen ya.. merdiven inerken hele.. kopacak sanırım ağrıdan. uzun süre oturup kalkınca hele çok oluyor.

Ben izliyodum haberlerde canım hatta esimle bizde bazen düşünüyorduk ama şuan imkansiz :) milenyum bebeği diyolar adına bide ya :KK70:
Bide altın takıolarmış o bebeklere :)))
Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde yılın ilk bebeğini doğurup tvye çıkcam ünlü olcaz die dalga geçiodum :KK70:

Ben izliyodum haberlerde canım hatta esimle bizde bazen düşünüyorduk ama şuan imkansiz :) milenyum bebeği diyolar adına bide ya :KK70:

ben cok ilerdeymisim yaa bu olay icin :))) buyuk ihtimal olmaz yani yine de allah bilir heheh :) ben de noel bebe kiyafeti almak istiyrm goruyorum icim gidio ama alsam sacma yani tarih yuzunden heh :))

Bide altın takıolarmış o bebeklere :)))
Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde yılın ilk bebeğini doğurup tvye çıkcam ünlü olcaz die dalga geçiodum :KK70:

bizm ocak annislernde bikac tane var 1 ocak tarihli :) ama bebelerimiz hem inatci hem keyifci :)) kurulumu olsalar da ayarlasak haha

Back
X