- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #54.641
nasılsın, minnoşun nasıl?Amin cnm inş bu sırada bende iyilesmis oluyorum yawrumu agrim sizim olmadan alicam kucağıma Allahın izniyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın, minnoşun nasıl?Amin cnm inş bu sırada bende iyilesmis oluyorum yawrumu agrim sizim olmadan alicam kucağıma Allahın izniyle![]()
benımkı benı çok öneceden cagırmıstıBenim hemşirem çok iyi canım o konuda her seferinde tansiyon kilo be eğn kalp atışları kullandığım ilaçlsr..hepsine bakıyo
Tavsiyelerde de bulunuyo çok memnunum kendisinden
Evet suyum az canım sanırım ondancnm az hareket etmesinin cesitli nedenleri varmis galiba ben de arastirdm..senin suyun azaliyor muydu var miydi oyle biseyin cnm? oyle olunca da az hissedermissin. ya da bebek kendi yapisindan ötürü oyledir. benmki tam bi firlama mesela,icim disina cikio :) ama doktorna sor bi cano
İnşallah kuzum inşallah bizimkiler ne çektirdiği annelerine megersem annelerimizin değerini hiç bilememisizAllaha emanet canim, hicbiseycik olmaz insallah. Hayirlisiyla saglikla dogar. Zaten kritik haftalari gecmissin. Diasarda daha cabuk toparlar belki hem.
Şuan yok canım ama o gün sordu soledim bise demedi..buarada babyshower partisine bayldim sen ne güzelsin Ole dünya güzeli bi kız daha dogurcan yakında inşallah annesine benzer :)Doktorunun haberi var mı canım.?
Ayy çok girdim nstye ama icimede dert oldu gideyim canım akşam acileCanım benim 3 gün önce doğum yapan bi arkadasım var onunda hep öyle pıt pıt diye dokunurdu ama inan nezaman hissetmese gitti doktora en azından nst.ye girersin için rahat eder. Bişi yoktur da allah korusun ters bi durum da oluşursa çok pişman olursun sonra. Çoğu gitti azı kaldı zaten en ufak şüphende git derim doktora ihmal etme.
Elimi dokununca pıt pıt bise atiyo canım:)Elini dokununca hissediyosan bi sikinti yoktur heralde canim.ben hic hissetmiyosun sandim.pozisyonundan dolayi olabilir
Kızlar ya ne düşündüm benim olmaz zaten biliyorsunuz ama aramızda bebisi milenyum bebeği olacak olan çıkacak ay ne tatlı TV de her sene gösteriyorlar ya normal doğumla gelen milenyum bebeklerini böle noel baba sapkasida takılır ayy yerim![]()
Ben izliyodum haberlerde canım hatta esimle bizde bazen düşünüyorduk ama şuan imkansiz :) milenyum bebeği diyolar adına bide yaaa cahil kalmisim haa hic bilmiyordum bunu :))
Canım benimmmm çokkk teşekkür ederimmm :) dün gece doğurmuştum rüyamda zaten bakmaya doğamadığım bi kızım vardı :) hoş çirkinde olsalar onlar bize dünyanın en güzel bebeği gibi gelir zaten :))Şuan yok canım ama o gün sordu soledim bise demedi..buarada babyshower partisine bayldim sen ne güzelsin Ole dünya güzeli bi kız daha dogurcan yakında inşallah annesine benzer :)
Kızlar benim sabahları özellikle el parmaklarımdaki eklem yerleri cok acıyor resmen acıyla uyanıyorum ellerimi acıp kapatamıorum bile sizde de bu durum var mı magnezyum da içiyorum ama cumartesi randevum var gidince sorucam bakalm![]()
bu şikayetler bende de var cumartesiden beri.selam kızlar,bende dayanılmaz kalça ağrıları başladı otururken bile ağrım oluyo ayakta duramıyorum artım.bugün tam 30 günümüz kaldı doğuma sonları zor dedikleri böyle bişey herhalde![]()
Rabbim sağlıcakla kavuştursun.Ne olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
aynen ya.. merdiven inerken hele.. kopacak sanırım ağrıdan. uzun süre oturup kalkınca hele çok oluyor.Oluyo valla ince uzuun kibar parmaklarimi ozledimm hem sabah kalkinca sismis oluyo bende iciyorum mag ama onunla alakali degil sanirim fiz kapaklarim bile aciyo egilince kalkamiyorum
Bide altın takıolarmış o bebeklere :)))Ben izliyodum haberlerde canım hatta esimle bizde bazen düşünüyorduk ama şuan imkansiz :) milenyum bebeği diyolar adına bide ya![]()
Ben izliyodum haberlerde canım hatta esimle bizde bazen düşünüyorduk ama şuan imkansiz :) milenyum bebeği diyolar adına bide ya![]()
Gayett iyiyiznasılsın, minnoşun nasıl?![]()
Bide altın takıolarmış o bebeklere :)))
Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde yılın ilk bebeğini doğurup tvye çıkcam ünlü olcaz die dalga geçiodum![]()
inşallah tez zamanında gelır bebikiniz yuvasına.Gayett iyiyizminnoşumda iyi şükür kısa bir sure sonra kavuşucaz inş
![]()
O 1 ocakların hepsi aralıkta doğurur bencebizm ocak annislernde bikac tane var 1 ocak tarihli :) ama bebelerimiz hem inatci hem keyifci :)) kurulumu olsalar da ayarlasak haha
O 1 ocakların hepsi aralıkta doğurur bence
Bnm 5 ocak 25-28ocak gibi doğcak :)
Ben ne zaman çapırsa gidiyorum valla 18 inde yine gşdixem.benımkı benı çok öneceden cagırmıstı
gıtmedım. bu saatten sonra da gıtmem heralde