- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.401
her seyı kendım yaptım. ama o zaman gücüm vardı,sen 36 ya girmişsinKIZLAR SİZE BİR SORU :)
bebeğinizin kıyafetlerını yıkama,ütüleme,yerleştirme vs işlerinde yardım aldınız mı,yoksa kendınız mı yaptınız her birşeyi. Ben önümüzdeki hafta bu işlere yogunlaşacağım,bu hafta izne çıkacagımdan. Kv. ve görümce yardım teklifinde bulundular,bişey diyemedim,çünkü çokda karıştırmak herşeyi göstermk istemiyrm,ne zmn bu trz bişey olsa nazar alıyorum.Yoksa amaaan biraz da onlar yapsın,hiç bişeye zaten yardım etmediler,bunu bari yapsınlar mı desem..
Sizce?
o çiş gelmıs hissi enfeksıyon olmasın? ben doktoruma söyledıgımde ıdrar testı ıstemıstıkarnım yine taş gibi. bide parmağını göbek deliğine bastırırsın da çişin gelir gibi garip bişi oluyo ya. altta bi batma. onu yaşıyorum çoktandır
Biz daha evlenmeden önce kayınvalidem şöyle bir cümle kurmuştu.Is sevmeye gelince hepsinin babaanne oldugu gelir aklina zor gunlerde hic yoklar ortada ama
allah size bagıslasın minnoşunuzu.Kızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. geçmişler olsun.Kızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
gözünaydın.Kızlar herkese çok tesekkur ediyorum doğum yapanlarida tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..ve bomba haber bebis dönmüş :) ve benim acikligm vardı ya kafası doğum kanalına girmiş sancida cikti yine doktor haftaya bakcam suyun daha cok azalirsa alırım yoksa normal yaparsın dedi çok mutluyum:) inş azalmaz..bebeği ters olan kızlar kesin yuruyun kesin:) bide bi hareket var onu yaptım atcam :)bana yuru diyen arkadasmin adını unuttum hanı doktor arkadasinada yuru demiş oda yurumus kimdi o lütfen bana yazsın ona çok dua ediom sagolsn:)inş bidaha dönmez dönme ihtimali var dedi ama inş olmaz ayrıca kilosu 2700cikti nasi oluyo dedim ters bebeklerin kilolari az gozukuyo dedi normale dönünce kilo belli oluyo dedi Rabbime şükürler olsn inş bidaha dönmez suyumda bitmez
Ay çokmsevindim canım hayırlısı olsun senin içinKızlar herkese çok tesekkur ediyorum doğum yapanlarida tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..ve bomba haber bebis dönmüş :) ve benim acikligm vardı ya kafası doğum kanalına girmiş sancida cikti yine doktor haftaya bakcam suyun daha cok azalirsa alırım yoksa normal yaparsın dedi çok mutluyum:) inş azalmaz..bebeği ters olan kızlar kesin yuruyun kesin:) bide bi hareket var onu yaptım atcam :)bana yuru diyen arkadasmin adını unuttum hanı doktor arkadasinada yuru demiş oda yurumus kimdi o lütfen bana yazsın ona çok dua ediom sagolsn:)inş bidaha dönmez dönme ihtimali var dedi ama inş olmaz ayrıca kilosu 2700cikti nasi oluyo dedim ters bebeklerin kilolari az gozukuyo dedi normale dönünce kilo belli oluyo dedi Rabbime şükürler olsn inş bidaha dönmez suyumda bitmez
tahlil yaptırdım yok. çocuk hareket ettikçe oluyor bendeo çiş gelmıs hissi enfeksıyon olmasın? ben doktoruma söyledıgımde ıdrar testı ıstemıstı
Dualarımız seninle canımKızlarrrrr
Ben hala goremedm oglumu
Ben de dün ayak tırnaklarımı zorla kestim işkence gibiydieğilip çorabımı giyemiyorum ya. öyle fenayım. karnım taaaaş
hey gidim hey. eskiden olsa o ayak şıpatak açardıBen de dün ayak tırnaklarımı zorla kestim işkence gibiydi
GöZün aydın canımKızlar herkese çok tesekkur ediyorum doğum yapanlarida tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..ve bomba haber bebis dönmüş :) ve benim acikligm vardı ya kafası doğum kanalına girmiş sancida cikti yine doktor haftaya bakcam suyun daha cok azalirsa alırım yoksa normal yaparsın dedi çok mutluyum:) inş azalmaz..bebeği ters olan kızlar kesin yuruyun kesin:) bide bi hareket var onu yaptım atcam :)bana yuru diyen arkadasmin adını unuttum hanı doktor arkadasinada yuru demiş oda yurumus kimdi o lütfen bana yazsın ona çok dua ediom sagolsn:)inş bidaha dönmez dönme ihtimali var dedi ama inş olmaz ayrıca kilosu 2700cikti nasi oluyo dedim ters bebeklerin kilolari az gozukuyo dedi normale dönünce kilo belli oluyo dedi Rabbime şükürler olsn inş bidaha dönmez suyumda bitmez
Evet canımLollapollosaa canım çınarlıya giden sendin dimi,,
Kızlar herkese çok tesekkur ediyorum doğum yapanlarida tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..ve bomba haber bebis dönmüş :) ve benim acikligm vardı ya kafası doğum kanalına girmiş sancida cikti yine doktor haftaya bakcam suyun daha cok azalirsa alırım yoksa normal yaparsın dedi çok mutluyum:) inş azalmaz..bebeği ters olan kızlar kesin yuruyun kesin:) bide bi hareket var onu yaptım atcam :)bana yuru diyen arkadasmin adını unuttum hanı doktor arkadasinada yuru demiş oda yurumus kimdi o lütfen bana yazsın ona çok dua ediom sagolsn:)inş bidaha dönmez dönme ihtimali var dedi ama inş olmaz ayrıca kilosu 2700cikti nasi oluyo dedim ters bebeklerin kilolari az gozukuyo dedi normale dönünce kilo belli oluyo dedi Rabbime şükürler olsn inş bidaha dönmez suyumda bitmez
Çok zorlandım canım yandı ama kilo alamadigim ilk kez işime yaradıhey gidim hey. eskiden olsa o ayak şıpatak açardısen yine iyi kesebilmişsin kız. ben hareket edemiyorum
Ne zaman kontrolün?Evet canım
ben tosun gibi oldum valla.Çok zorlandım canım yandı ama kilo alamadigim ilk kez işime yaradı
o zaman iyi. benım 2 kere cıktı enfeksıyontahlil yaptırdım yok. çocuk hareket ettikçe oluyor bende
Dün nst yw girdimNe zaman kontrolün?
Kızlarrrrr
Ben hala goremedm oglumu
P.tesi aldm bnde randuvuyu,haftalarımız aynı sanıyodum ama ikihafta fark varmış, belki karsılarız, doğum tarihleri yakın olur diye...Dün nst yw girdim
Neden sırdyn canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?