2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

her seyı kendım yaptım. ama o zaman gücüm vardı,sen 36 ya girmişsin
yardım etmek ısteyenı gerı cevırme derım. o ütü insan mahfedıyor

Is sevmeye gelince hepsinin babaanne oldugu gelir aklina zor gunlerde hic yoklar ortada ama
Biz daha evlenmeden önce kayınvalidem şöyle bir cümle kurmuştu.
Kızının çocuğu için bana çok düşkün bırakınca ağlıyor herkes anneannesine düşkün olur yakın olur bende çok tehlike bir cümle bence yani sevgilimn bebeği olursa ilerde evlenince bu laf sizin içinde geçerli olur dedim yok kızım öyle demek istemedim dedi

Kızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. geçmişler olsun.

gözünaydın.
Rabbim gönlüne göre, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah.

Ay çokmsevindim canım hayırlısı olsun senin için

GöZün aydın canım
İnşallah benimki de girer
Hamileliğin başundan beri yürüyüşü bırakmadım bakslım
Faydası olur umarım :)

cnm tebrik ederim bana da umut oldun..benim oglanda ters biliyon..kontrolum gelcek pazartesi..çok merak ediyom döndü mü acaba..hareketi iyi maşallah..doktor kesin anlarsın donerse demişti ama sen anladın mı döndüğünü???

inş. pazartesi doktor bana guzel haber verir seninki gb..Allah senden de razı olsun.dogum için bişey dedi mi? sezaryen mi normal mi alttan baktı mı?

Kızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu

cnm Allah analı babalı büyütsün aceleci çıkmış senin minnoş..sağlıkla kavus yavruna..biran once toparlar inş yavrunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…