2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıııız azıcık banaaa sürt elini. doğuramicim yoksaaaaaa

Kızlar herkese çok tesekkur ediyorum doğum yapanlarida tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..ve bomba haber bebis dönmüş :) ve benim acikligm vardı ya kafası doğum kanalına girmiş sancida cikti yine doktor haftaya bakcam suyun daha cok azalirsa alırım yoksa normal yaparsın dedi çok mutluyum:) inş azalmaz..bebeği ters olan kızlar kesin yuruyun kesin:) bide bi hareket var onu yaptım atcam :)bana yuru diyen arkadasmin adını unuttum hanı doktor arkadasinada yuru demiş oda yurumus kimdi o lütfen bana yazsın ona çok dua ediom sagolsn:)inş bidaha dönmez dönme ihtimali var dedi ama inş olmaz ayrıca kilosu 2700cikti nasi oluyo dedim ters bebeklerin kilolari az gozukuyo dedi normale dönünce kilo belli oluyo dedi Rabbime şükürler olsn inş bidaha dönmez suyumda bitmez

Allahimmm nasil sevindim bi bilsen. o kadar dua ettin ve ettik senin icin :) simdi hayirli dogumlar olsun ins cnm,hayirlisi tabi ama gonlundeki olsun dogum sekli olarak ins..bidaha donmesin bucuruk :)

buralardayım kız :) doğuma hazırlık fazla girmiyodum. hazırlıklar bitti. banada 29 una gün verdi doktor. siz napıyonuzzz yolunda herşey dimi?
29 mu? 2 gün daha geçse olmuyor muymuş ki?
hazırlıklar tamamen bıttsıyse iyi, bu saatten sonra hiçbişi yapılmıyor cunku.
şuanlık her sey yolunda gıbı
sürekli uyku modundayım artık

ben cılkını cıkardım. eşimin odasına gidip meyve ıstıyorum
gecerkende mutfagın önunden gecıyorum. maksat inat olsun, gıcıklık olsun
kolumu kaldırmak ıcın bıle onu cagırıyorum
ahahhaha. bi ben değilmişim. Bende dün geçe mutfaktan çıktım yatak odasına gittim eşim o sırada mutfakta. seslendim meyve istedim yatağımda yedim. o kadar acı çekiyorum şukadarcık forsum olsun canım aaaaa

bence burc meselesıne takılma o kadar. bazı özellıklerını tasıyabılır ama karakterı olusturmaz sonucta

aynen öyle. dört döndüğü halde gıcık oluyorum ona. ohh ne rahatsınız siz erkekler
diyorum
burada ben cekeyım, sen hazır kucagına al diyorum hep.
korkular arttı tabii, huysuzluk basladı

aynen öyle. dört döndüğü halde gıcık oluyorum ona. ohh ne rahatsınız siz erkekler
diyorum
burada ben cekeyım, sen hazır kucagına al diyorum hep.
korkular arttı tabii, huysuzluk basladı
ay evet. sonra vicdan azabı çekicem gibime geliyo ama. haftasonu kahvaltım hazır. temizliğime yardım eder. dışarı çıkarır. nazımı çeker. yemek yapma yorulma der benim yaptığıma bak eneee bak yazınca farkettim iyi ki evlenmişim bu adamla
gelsin de bi öpem

benımkı de öyle. bugun hiç uyanmak ıstemedım
kahvaltıdan sonra yattım. baktım bi müddet sonra laptopumu önüme getırmıs
gireyim de normal hayata döneyım dıye
aman maşallah diyelım de bari.. yapacaklar tabii, biz neler cekıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…