- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.381
kıııız azıcık banaaa sürt elini.senin haftanda ben de böyle olucamm :) 39-40ı bekleyemem gibi :)
zaten ben şahsen kendim de 15 gün erken gelmişim. annem annanemle evde benim yorganımı mı ne yapıyomuş. doğum yaklaşıyo diye hazırlık yapıyolar işte. ben de heyecanlanmışım heralde. sancısı tutmuş annemin hastaneye gitmiş doğurmuş gelmiş benibana çekmişse hiç yormaz anacığını oğluşum :)
Gozun aydin canim.tez zamanda kavusun insallahhhKızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
işte olay tamda buO çiş gelme olayı bende de varBazen bebiş ayaklarını kaburgalarıma dayayınca alttan da kafasını bastırıyo sanırım ve acımayla birlikte sanki idrarımı tutamıcakmışım gibi oluyo ama baya bi canım yanıyo.
Canım Rabbim tez zamanda kavuştursun yavruna inşallah. Gözün aydın annesii :)Kızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
ben bunları yaptığım saniye perte çıkarım
Kızlar herkese çok tesekkur ediyorum doğum yapanlarida tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..ve bomba haber bebis dönmüş :) ve benim acikligm vardı ya kafası doğum kanalına girmiş sancida cikti yine doktor haftaya bakcam suyun daha cok azalirsa alırım yoksa normal yaparsın dedi çok mutluyum:) inş azalmaz..bebeği ters olan kızlar kesin yuruyun kesin:) bide bi hareket var onu yaptım atcam :)bana yuru diyen arkadasmin adını unuttum hanı doktor arkadasinada yuru demiş oda yurumus kimdi o lütfen bana yazsın ona çok dua ediom sagolsn:)inş bidaha dönmez dönme ihtimali var dedi ama inş olmaz ayrıca kilosu 2700cikti nasi oluyo dedim ters bebeklerin kilolari az gozukuyo dedi normale dönünce kilo belli oluyo dedi Rabbime şükürler olsn inş bidaha dönmez suyumda bitmez
29 mu? 2 gün daha geçse olmuyor muymuş ki?buralardayım kız :) doğuma hazırlık fazla girmiyodum. hazırlıklar bitti. banada 29 una gün verdi doktor. siz napıyonuzzz yolunda herşey dimi?
bende yapamamben bunları yaptığım saniye perte çıkarım
eğilip çorabımı giyemiyorum ya. öyle fenayım. karnım taaaaşbende yapamam
hem tırsarım
ben cılkını cıkardım. eşimin odasına gidip meyve ıstıyorumeğilip çorabımı giyemiyorum ya. öyle fenayım. karnım taaaaş
ahahhaha. bi ben değilmişim. Bende dün geçe mutfaktan çıktım yatak odasına gittim eşim o sırada mutfakta. seslendim meyve istedim yatağımda yedim. o kadar acı çekiyorum şukadarcık forsum olsun canım aaaaaben cılkını cıkardım. eşimin odasına gidip meyve ıstıyorum
gecerkende mutfagın önunden gecıyorum. maksat inat olsun, gıcıklık olsun
kolumu kaldırmak ıcın bıle onu cagırıyorum
bence burc meselesıne takılma o kadar. bazı özellıklerını tasıyabılır ama karakterı olusturmaz sonuctaKızlar şimdi garip gelecek ama madem sezaryana tarih veriyolar bana tam 38de verdi 21aralik yanı ne yazıkki sezaryan olcamşimdi ben baktım da 21 aralık yay 22qralik oglakmis:)sizce yay burcu kızı mi oğlak burcu kızı mi doktora dieyim sancim olmazsa 1gun bekledim ya ada 21 aralık kalsın:)
aynen öyle. dört döndüğü halde gıcık oluyorum ona. ohh ne rahatsınız siz erkeklerahahhaha. bi ben değilmişim. Bende dün geçe mutfaktan çıktım yatak odasına gittim eşim o sırada mutfakta. seslendim meyve istedim yatağımda yedim. o kadar acı çekiyorum şukadarcık forsum olsun canım aaaaa
ay evet. sonra vicdan azabı çekicem gibime geliyo ama. haftasonu kahvaltım hazır. temizliğime yardım eder. dışarı çıkarır. nazımı çeker. yemek yapma yorulma der benim yaptığıma bakaynen öyle. dört döndüğü halde gıcık oluyorum ona. ohh ne rahatsınız siz erkekler
diyorum
burada ben cekeyım, sen hazır kucagına al diyorum hep.
korkular arttı tabii, huysuzluk basladı
ay evet. sonra vicdan azabı çekicem gibime geliyo ama. haftasonu kahvaltım hazır. temizliğime yardım eder. dışarı çıkarır. nazımı çeker. yemek yapma yorulma der benim yaptığıma bakeneee bak yazınca farkettim iyi ki evlenmişim bu adamla
gelsin de bi öpem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?