- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.821
Var cnm Allianz var , senin ?Ben Varım Şişli Memorial a gidiyorum. Özel Sağlığın var mı
Günaydın kızlar
Dün keseyi görmek için doktora gittim. Karından göremedi, vajinalden de bir an gördü, bir daha görüntü yakalayamadı. Ultrason görüntüleri tatmin edici değil, beta istiyorum dedi. Beta hcg bir haftada 415'ten 1134 e yükselmiş. Yani yükselme yetersiz. Gebelik yok demiyorum ama veriler çok olumlu değil. Kanaman ya da ağrın da yok. Pazartesini bekleyelim dedi.
Ama ben çok olumlu değilim. Pazartesi gideceğim artık doktora. Mucizevi bir şekilde kesem büyürse tekrar size yazarım. Sağlıkla kalın.
Canim uzuldum ya dikkat et kendine belki hersey yoluna girer eger az da olsa agrin falan olursa mutlaka doktora git sakin ihmal etme hayirlisi ins.Günaydın kızlar
Dün keseyi görmek için doktora gittim. Karından göremedi, vajinalden de bir an gördü, bir daha görüntü yakalayamadı. Ultrason görüntüleri tatmin edici değil, beta istiyorum dedi. Beta hcg bir haftada 415'ten 1134 e yükselmiş. Yani yükselme yetersiz. Gebelik yok demiyorum ama veriler çok olumlu değil. Kanaman ya da ağrın da yok. Pazartesini bekleyelim dedi.
Ama ben çok olumlu değilim. Pazartesi gideceğim artık doktora. Mucizevi bir şekilde kesem büyürse tekrar size yazarım. Sağlıkla kalın.
Günaydın , kötüye yormayalım canım inşallah iyi haberler alırsın ,dua edelim inşallah
Canim uzuldum ya dikkat et kendine belki hersey yoluna girer eger az da olsa agrin falan olursa mutlaka doktora git sakin ihmal etme hayirlisi ins.
canım hakkında hayırlısı ama inş. herşey güzel olur sıkma canını dualarımız seninleGünaydın kızlar
bana pastörize süt iç dedi doktorum, uzun ömürlü içme dedi, şişe sütler var ya 3 günlük onlardan içiyorum ben de sevmiyorum ama napim pıtırcığım için zorundayımmmm güçlenmesi lazımbana çay kahve içme dedi. atta bitki çayları da yasak dedi. sadece boğazın falan çok ağrırsa ıhlamur içebilirsin dedi. bi arkadaşım da bitki çayı içme bak sakın diye uyardı beni. kendi faydalıdır diye siyah çay yerine hep bitki çayı içmiş. sonucu ne oldu sormadım gerçi ama içme diye tembihledi:) bilginiz olsun
canım ben 6+3'ken duydum kalp atışını. belki duyarsın sen de. hem doktor çağırdıysa bi bildiği vardır. genelde geç olsun garantii olsun diye bakıyolar:)
sütü normal uzun ömürlü süt mü tüketmek lazım yoksa günlük sütlerden mi acaba? (pakette satılan günlük sütten bahsediyorum, açık köy sütü değil) Bi de ben sütten zaten nefret ederim. şimdi iyice tiksindim görmeye tahammülüm yok. ama 2 bardak içeceksin dedi. enn zoru o...
kutu sütlerden içme dedi benim doktorum canım, 3 günlük şişe sütlerden alıyorum ben de...Bişey olur mu bence olmaz, pastörize sütün vitamin ve protein içeriği vücut için daha faydalıymış, UHT'lerde daha düşükmüş, bence o yüzden onu önerdi.Canım pastörize olmayan derken kutu sütlerden bahsetmedi heralde dimi
cnm bende de yoktu bulantı, simdi 8.hafta yavaş yavaş bulanıyor midem, Her ikisinde de vajinal mi baktılar? Vajinal değilse 6. haftada çok zor bebişin görünmesiGünaydın arkadaşlar sizler bebeginizi ultrasonda ne zaman gördünüz? Bide mide bulantilariniz tam olarak ne zaman başladı 6+ 3 üm ama bulantm yok 6+1 de devlet hastanesinde Bebisi de göremedik 5+6 iken özelde yolk kesesi görünmustu ???
günaydın canım.geç döllenme olmadıysa 6. haftada bebek tam gözükmeyebilir.ama yolk gözükür.6+5 de kalbini gördük ve duyduk.devlete giden bazı arkadaşlarda göremediklerini söylemişti belki usg cihazı eskidir.inş en kısa sürede görürsün bebişini de.Günaydın arkadaşlar sizler bebeginizi ultrasonda ne zaman gördünüz? Bide mide bulantilariniz tam olarak ne zaman başladı 6+ 3 üm ama bulantm yok 6+1 de devlet hastanesinde Bebisi de göremedik 5+6 iken özelde yolk kesesi görünmustu ???
günaydın ,bende 7 ye gireceğim hafif tiksinme dışında bi bulantım yok benim de en son 5+2 de gördük yolk ve keseyi yarın tekrar gideceğimGünaydın arkadaşlar sizler bebeginizi ultrasonda ne zaman gördünüz? Bide mide bulantilariniz tam olarak ne zaman başladı 6+ 3 üm ama bulantm yok 6+1 de devlet hastanesinde Bebisi de göremedik 5+6 iken özelde yolk kesesi görünmustu ???
bol yoğurtla geciştiriyorum walla. ama bu sabah zorlada olsa peynir yedim :)pastörize olduktan sonra korkma canım peynirden ben de sütü sade içemiyorum hiç :)
3 hafta önceyle aynı mıyım bilmiyorumda 2 ay önceyle aynı değilimGunaydinlarrrrrr biz yine acıktıkkızlar kilo alan oldumu acep ben dün Dr da aynı çıktım 3 hafta önceyle ayniyim
Gunaydinlarrrrrr biz yine acıktıkkızlar kilo alan oldumu acep ben dün Dr da aynı çıktım 3 hafta önceyle ayniyim
yok ya sen unutun bizi biz sana küstükKızlar nasılsınız :) Ben bayadır giremiyordum mide bulantılarıyla başım belada. Geçmeyen mide yanmaları, sürekli bulantı hissi çok kötü. 9+1 oldum doktor randevumu kaçırdım işlerin yoğunluğundan yarın özele gideceğim bakalım bebişimizde nasıl gelişmeler var :)
yok ya sen unutun bizi biz sana küstükdr a niye gidiyorsun bu arada? bana dr bir ay sonra gel dedi bekliyorum hala
Yaaa küsmeyin amaBebeşim ben en son 12 mayısta gitmiştim devlete 2 hafta sonra gel diyordu bana hep böyle çağırdı. Bir de amcamız kanser hastasıydı o vefat etti çok üzüntü yaşadım. Allah korusun bebişime bir şey oldu mu diye hep bir soru işareti var kafamda. Biraz da onun için gidicem çok stres altındaydım kalp atışlarını görüp rahatlamak istiyorum. Çok özledim bebeğimi... Sadece özele gidiyorsan bir de devlet hastanesine başla derim iyi geliyor insana 2 doktor tarafından bilgilendirilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?