2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba uzun zamandir giremedim mide bulantilarimdan Allahtan kusmuyorum.umarim bebisleriniz iyidir.bide simdi ustune faranjit oldum yutkunmak işkence gibi.ihlamurdan baska bisey icemiyorum.doktor ilk uc ay antibiyotik veremem dedi.dogal tavsiyeleri olan varmi her yerim agriyorr

cimcim16 canim bende acaba yolk mu diorum esimin bi arkdsi var bu tur seylerden anliyor cocuk icin ugrastilar baya ona gondercez resmi neyse sanada haber veririm

cimcim16 canim bende acaba yolk mu diorum esimin bi arkdsi var bu tur seylerden anliyor cocuk icin ugrastilar baya ona gondercez resmi neyse sanada haber veririm
Cnm çünkü benimde öyle var doktor gösterdi bugun bak bu yolk dedi bu ilerleyen zamanlarda kaybolacak dedi...bence seninki de yolk çünkü bebeğin dibinde hemen

canim sm
Cnm çünkü benimde öyle var doktor gösterdi bugun bak bu yolk dedi bu ilerleyen zamanlarda kaybolacak dedi...bence seninki de yolk çünkü bebeğin dibinde hemen
smdi sorduk arkadasa esi gibi durmuo ikiz olabilir dedi bazen kalp atisi birinin daha geriden geliomus ondan duymamissinizdir dedi esi bebek hemsiresi surekli bole seyler gordugu icin anlio yanindaki profesore sorup doncekler bana bakalim ne cikicak

Iyt millshake dediğinde bile midem kalktı öyle karışımlar içemem ben ya sütten zaten nefret ediyorum. Her peynirdende korkuyorum o yüzden şu sıra kaşar tüketiyorum ama
pastörize olduktan sonra korkma canım peynirden ben de sütü sade içemiyorum hiç :)

valla bende ikizmi diye düşünmüştüm :) Allahım hayırlısını versin inşallah

valla bende ikizmi diye düşünmüştüm :) Allahım hayırlısını versin inşallah
degilmos canim yolk kesesiymis zamanla bebegin kesesi olacakmis. ailede iki tarafta ikiz cok kime hamileyim desem ikizmi dio her muayeneden sonra kayinvalidem gorucmem soruo tekmi die allah bunu sagliklo versinde onemli degil bizim icin ama isterdim ikiz de hayirlisi sagliklisi olsun. cimcim16 canım cok sukur kotu bisi deil icimiz rahat olsun

Kasığı batma şekli ağrıyan varmı? Tek taraflı ağrım var sağ kasığım batıyor o battıkça beni bi korku sarıyo bu arada 5+3üm

sağlıklı olsunda tek ikiz farketmez canımm.

çok şiddetli değil çok şükür ama rahatsız edici sadece. inşallah kötü bişey yoktur
bendede zaman zaman kasığımda ağrı oluyor benim sağ kasığıma sanki ağrı saplanıyor ve geçiyor sızı gibi. normalmiş bu ağrılar rahim kaslarının gevşemesiyle alakalıymış. aşırı ağrın olursa hemen acile. doktorum öyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…