2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sol bacagimin ustu kalca kemiği sanirim orasi...1bucuk aydir yani hamile olduğumu öğrendiğimden beri agriyor...Bazen az bazen cok...Mesela bu aksam asiri bi agri var...2 sene oncede olmustu....Gitmistim sinir sıkışması denildi merhem ilac verildi...E malum simdi hicbisey kullanamiyorum...Sirtustu yatmak iyi geliyo ama 5 dk.sonra agrimaya basliyor sagima yada soluma donmek iskence...Hamilelikte bel agrisi olurda daha bismillah 2.ayim bitmedi

Ayyy inşş cnm ikiz süper olur banada öyle dediler ama yok tutmadı

Bende medipole gitmeyi dusunuyorum leyla hanim mi iyiymis orada

hayırlı akşamlar kızlar
bişey sormak istiyorum
il dr. ziyaretinizi ne zaman yaptınız
ben tam bat günü devlet hastanesine gitmiştim 2 hafta sonra gel demişti,2 hazirana randevu aldım ama sanırım o kadar bekleyemiycem.
yarın özele gitmek istiyorum en azından kese görünür değil mi?
yarın 5+1 olucam

canım gebeliği ilk öğrendiğimde ve 2 gün sonra gittim 2şer gün arayla hcg artışına bakılıyo. ondan 2 hafta sonra çağırdı. ama ben bat2ıma göre 6+3ken gittim hem kese hem kalp atışı göründü. senin kalp atışı duyulmaz ama geç döllenme değilse kese görülebilir. ama garanti olsun diye bikaç gün daha bekle bence sabredebilirsen :)

ben geçen hafta gördüm keseyi canım 4+6 ydık sat a göre kese göründü çok şükür yarın yine randevum var eğer geç döllenme değilse görünme ihtimali yüksek kesenin

Benimde 5+3 de kese 7+2 de kalp atisi duyuldu...

Insallah sende gorursun canim keseyi

Canim mide bulantin olmamasi gayet normal bu konuda endiselenme insallah keseyi gorunce daha da rahatlayacaksin dualarimiz seninle olacak hep birbirimize dua edelim biz burada kocaman bir aileyiz
Çok teşekkür ederim canim inşallah yarin güzel haberler alirim doktordan

FarAnjit iken soğuk sıcak tüketme, ılık olsun. Sigara dumanına maruz kalma birde çok tatlı tüketme. Ahh o faranjitten ne çektim ben..

benim de hormon testlerim hep normal çıktı ama 45 güne adet görüyodum. Bir ay dr gözetiminde yumurta takibine gitmiştim yumurtam 25.günden sonra yeterli olgunlaşmıştı o ay değerlendiremedik ama. Sonrasında ateş ölçmeyle takip ettim oldu şükür.

Merhabalar bununla alalali kafanizda soru isareti olmasin benim oglumda gec dollenmeydi 10 gun geriden gidiyodu herhangibir sıkıntı yasamadim
Ya işte ben bunu biliyorum ama çevremdekiler hep korkuttu beni. Ben keseye göre bakıyorum gelişime etraftakiler e bi hafta geciktin nasıl 134 çıktı beta hcg kimyasal mı acaba bebek gelişmiyo falan. Kalp atımları keseye göre 6. Hafta duyduk ama yine o felaket tellali millet ne 6sı 8 hafta oldun şimdiye duyman lazımdı vs demeye başladı. Adet günlerimi sayıyolar resmen.

Canim Allah yardımcımız olsun bende öyleyim çok istahsizim buda mugde bulantısı yapıyor oyüzden kendimi yiyecek gibi hissettigimde yuklenmeye çalışıyorum yemeğe birde vitaminlerimizi bebekler cektigi için vitamin eksikliğinden halsizlik ve migde bulantısı oluyomu s doktoru m soykedi ama ilaç vermicem uc ayından once dedi bebeği etkilemez ama sende halsizlik ve migde bulantısı yapar dedi onun için bol bol üzüm pestil et ye bunlardan al vitamini dedi vede peynir yumurta sende dene canım

Günaydın kızlar
Dün keseyi görmek için doktora gittim. Karından göremedi, vajinalden de bir an gördü, bir daha görüntü yakalayamadı. Ultrason görüntüleri tatmin edici değil, beta istiyorum dedi. Beta hcg bir haftada 415'ten 1134 e yükselmiş. Yani yükselme yetersiz. Gebelik yok demiyorum ama veriler çok olumlu değil. Kanaman ya da ağrın da yok. Pazartesini bekleyelim dedi.

Ama ben çok olumlu değilim. Pazartesi gideceğim artık doktora. Mucizevi bir şekilde kesem büyürse tekrar size yazarım. Sağlıkla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…