- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.801
Benimde ilk gebelik ckinca testler yapilmisti 50 cikti canim demircanim benimde kan degerim 10 cikti ama ferritin en son 65 cikti bu kana gore iyi dedi
Ayyy inşş cnm ikiz süper olur banada öyle dediler ama yok tutmadıcanim sm
smdi sorduk arkadasa esi gibi durmuo ikiz olabilir dedi bazen kalp atisi birinin daha geriden geliomus ondan duymamissinizdir dedi esi bebek hemsiresi surekli bole seyler gordugu icin anlio yanindaki profesore sorup doncekler bana bakalim ne cikicak
Canim ben cengelkoy medivia serpil ozen e gidiyorum ama hala arastirma icindeyin kesin doktorumu bulmus degilimCanım Şişli Memorial a Banu Göker e gidiyorum. Çok memnunum. Sen peki?
Doğum normal 5 küsur sezeryan 6 küsür dediler Allianz anlaşmalı
Bende medipole gitmeyi dusunuyorum leyla hanim mi iyiymis oradaBen çakmak erdem hastanesinde funda ayşe hnma gidiyorum ama ne hastaneden ne de doktordan çok memnun değilim. O yüzden temmuz sonu ablamın doğum yaptığı ve çok memnun kaldığı koşuyolu medipolde leyla hanıma gidicem
canım gebeliği ilk öğrendiğimde ve 2 gün sonra gittim 2şer gün arayla hcg artışına bakılıyo. ondan 2 hafta sonra çağırdı. ama ben bat2ıma göre 6+3ken gittim hem kese hem kalp atışı göründü. senin kalp atışı duyulmaz ama geç döllenme değilse kese görülebilir. ama garanti olsun diye bikaç gün daha bekle bence sabredebilirsen :)hayırlı akşamlar kızlar
bişey sormak istiyorum
il dr. ziyaretinizi ne zaman yaptınız
ben tam bat günü devlet hastanesine gitmiştim 2 hafta sonra gel demişti,2 hazirana randevu aldım ama sanırım o kadar bekleyemiycem.
yarın özele gitmek istiyorum en azından kese görünür değil mi?
yarın 5+1 olucam
ben geçen hafta gördüm keseyi canım 4+6 ydık sat a göre kese göründü çok şükür yarın yine randevum var eğer geç döllenme değilse görünme ihtimali yüksek keseninhayırlı akşamlar kızlar
bişey sormak istiyorum
ben tam bat günü devlet hastanesine gitmiştim 2 hafta sonra gel demişti,2 hazirana randevu aldım ama sanırım o kadar bekleyemiycem.
yarın 5+1 olucam
Benimde 5+3 de kese 7+2 de kalp atisi duyuldu...hayırlı akşamlar kızlar
bişey sormak istiyorum
yarın 5+1 olucam
Çok teşekkür ederim canim inşallah yarin güzel haberler alirim doktordanCanim mide bulantin olmamasi gayet normal bu konuda endiselenme insallah keseyi gorunce daha da rahatlayacaksin dualarimiz seninle olacak hep birbirimize dua edelim biz burada kocaman bir aileyiz
FarAnjit iken soğuk sıcak tüketme, ılık olsun. Sigara dumanına maruz kalma birde çok tatlı tüketme. Ahh o faranjitten ne çektim ben..Kizlar merhaba uzun zamandir giremedim mide bulantilarimdan Allahtan kusmuyorum.umarim bebisleriniz iyidir.bide simdi ustune faranjit oldum yutkunmak işkence gibi.ihlamurdan baska bisey icemiyorum.doktor ilk uc ay antibiyotik veremem dedi.dogal tavsiyeleri olan varmi her yerimagriyorr
Bende yaaa sabahta kalkamiyorum off gece uyku yok dengem kacti vallahiBen uyuyamiyorummm
benim de hormon testlerim hep normal çıktı ama 45 güne adet görüyodum. Bir ay dr gözetiminde yumurta takibine gitmiştim yumurtam 25.günden sonra yeterli olgunlaşmıştı o ay değerlendiremedik ama. Sonrasında ateş ölçmeyle takip ettim oldu şükür.Evet canım adetlerim kendimi bildim bileli düzensiz hormonel bir sorunda yoktu sürekli hormon testleri yaptırdım en son şişli etfalde bir doktora gittim doğum kontrol hapıyla düzene sokmak istedi kullanmadım çünkü bebek istiyorduk. 60 günü bile buluyordu adetlerim yani yumurtlama testi falanda denemiştim olmamıştı. nisan ayında sadece 4 gün ilişki oldu kafamda rahattı illaki hamile kalıyım acaba olcak mı bu sefer düşüncesi yoktu Allah nasip etti çok şükür.
Ya işte ben bunu biliyorum ama çevremdekiler hep korkuttu beni. Ben keseye göre bakıyorum gelişime etraftakiler e bi hafta geciktin nasıl 134 çıktı beta hcg kimyasal mı acaba bebek gelişmiyo falan. Kalp atımları keseye göre 6. Hafta duyduk ama yine o felaket tellali millet ne 6sı 8 hafta oldun şimdiye duyman lazımdı vs demeye başladı. Adet günlerimi sayıyolar resmen.Merhabalar bununla alalali kafanizda soru isareti olmasin benim oglumda gec dollenmeydi 10 gun geriden gidiyodu herhangibir sıkıntı yasamadim
Canim Allah yardımcımız olsun bende öyleyim çok istahsizim buda mugde bulantısı yapıyor oyüzden kendimi yiyecek gibi hissettigimde yuklenmeye çalışıyorum yemeğe birde vitaminlerimizi bebekler cektigi için vitamin eksikliğinden halsizlik ve migde bulantısı oluyomu s doktoru m soykedi ama ilaç vermicem uc ayından once dedi bebeği etkilemez ama sende halsizlik ve migde bulantısı yapar dedi onun için bol bol üzüm pestil et ye bunlardan al vitamini dedi vede peynir yumurta sende dene canımselamm hamişler biz bugün 5+5 olduksize bi şey sorucam ben çok iştahsızım bi haftadır faln hamileliğimi öğrendiğimden beri biraz daha az yiyordum ama bi haftadır daha da iştahsızım bütün gün bi şey yemesem aramam ama o zaman da mide bulantısı oluyor tabi yemek de istiyorum bebişim içim bulantı yok denecek kadar az da canım hiç bi şey istemiyo benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?