2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM BENİMDE SATLA TUTMUYO ÇÜNKÜ DÜZENSİZ ADET OLUYORUM. DEĞERLE KESE BÜYÜKLÜĞÜDE Mİ UYMUYO PEKİ

Perşembe kontrol edilecek tekrar,beklemek çok sıkıcı.Belirtiler tam gaz devam,artı kusmayada başladım. Değerle kese büyüklüğü uymuyor. Aksine küçülme görüldü.Acele karar vermeyelim diyorlar ama böyle beklemekte çok kötü.

Günaydınnn
Bende çalışıyorum ama sabahları nasıl zor uyanıyorum. Uyku olayı çok fena bende.Ama tabi olsun uyku olsun

merhabalar hamişler....listeye nasıl eklenir bilmiyorum ama benım son adet tarihim 21 nisan...bende 2016 ocak annesi olucak nasipse...heyecanlarınızı okudukça mutlu oluyorum..benim 2. hamileliğim...33 aylık bir kızım war teyzoşları we yeni bir minik geliyor...5+1 de öğrendim dr gittim keseyi zor gördü daha çok yeni dedi...bebeği göremedi.. içte kanama warmış..bitane iğne yaptılar..cuma kontrol war..istirahat dedi birde doktr..zaten masa başı çalışıyorm...
asıl sorun ben mutsuzum..eşim we kızım aşırı bebek istiyordu onların baskısıyla korunmayı bırakıp 2. ayımda hamile kaldm..şaşkınım bu kadar hızlı olucanı bilemedim...ne hissedicemi bilmiyorum...sewinemiyorum...bomboş bir ruh halindeyim...eşim aşırı mutlu zaten hep bana yardm eden bir insandr şimdi dahada yardım ediyor..kızım maaşallah uslu bir kuzucuk...ama ben ruhen iyi değiilim...hazır hissetmiyorum...heyecan duymuyorum...şimdi olmamalıydı diyorum..sonra arttk oldu günah deyip susuyorum....hepimiz hayrlısuyla alalım inşallah minikleri kucağımıza....hepinizi tebrik ediyorum bu yeni yolda bende aranızdayım diyoerum

Hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kucağınızada alırsınız. Ben senin tersinim aslında nasipse ilk bebeğimiz ve çok istiyorduk. Ama bende öyle hayallerimdeki gibi sevinçten uçmuyorum. Yani çok şükür tabi ama sanırım ilk hissedene kadar falan bebebğe dairçok bişey hissetmiyosun. Yani en azından ben öyleyim. Tabi senin 2.ymiş, sen daha iyi bilirsin:)
Ama bebişler büyüdükçe, ilk kıpırtılarını hissettiğimizde muhtemelen sende, bende daha farklı olacağz

Evet canım beklemek zor gerçekten. Allah sabır versin inşallah her şey yolunda gider. Belirti yaşaman güzel aslında

çok teşekkür ederim canım.. iyi şeyler duymaya öyle ihtiyacım war ki...ewt bebiş büyüdükçe sen ona ciciler aldıkça elbette mutlu olucaksn ilk başta anlayamasanda zamanla anlıyosun...senin ilk bebişin zamanla heyecan sarar seni emin ol

Gunaydin annisler
Yarin tsh icin kan vericem gecende yazmistim hashimoto var bende...Ama ilacimi icip mi icmedenmi kan vermeliyim bilemedim.Sizce napmaliyim...??

Ayrica asiri belim agriyor...Tam belde degil sol bacagimin ustu kalca kemigim sanki karisik bi agri...Bu gece hic uyuyamadim agridan magnezyum eksikliginden falan diye okudum yarinda d vit ve diger vit baktiricam...
Kendi doktoruma gidemiyorum simdilik 11.haftada cagirmisti ama daha yakin bi doktordan istiycem bunlari...Birde 10 gun once kanamam olmustu azda olsa dusuk riskim vardi...Bakalim ne alemde bebis merak ediyorum hem...

Aranizda progestrnu jel olarak kullanan vardi sanirim ben 3.kutuyu bitiriyorum normalde bu kutu sondu ama gecenki kanamaya bagli devam edicekmiyim bilmiyorum...Sizlere doktor kac kutu kullanicaksnz dedi hanimlar???

Benim de tüp bebek tedavisi :) transferden 8 gün sonra 2 ayrı uçak değiştirip yolculuk yaptım. Transfer sonrası 9.gün de iş başı yaptım. Hiç merak etme bebeklerimize hiç bişey olmıycak. Iyi düşün iyi olsun:)

inşallah cnm bnm daa önce düşüklerim var korkum bundan cnm ama öncekiler kendilğinden olmuştu

Aklına kötüyü getirme. Eğer için rahat edicekse rapor al gitsin :) hiçbir şey karnımızda atan minik kalpl
Aklına kötüyü getirme. Eğer için rahat edicekse rapor al gitsin :) hiçbir şey karnımızda atan minik kalplerden daha önemli değil.
aynen cnm rapor değilde izin aldım yarından ıtıbaren 4 gun daha bugun geldım n olsa bosa gıtmesın umarım bugunu atlarım sorunsuz

gözünüz aydın sonn adet tarıhnzzz nedir
teşekkür ederim :) bende polikistik over olduğu için son adet tarihim geçerli olmuyor. Ben kendim yumurtlama sıvısını takiben hamile kaldım. Yumurtlama sıvısına denk geldim bir gün ve şansmı denedim çok şükür polikistik over olmama rağmen doğal yoldan kalabildim. hala şaşkınım zaten :) yani kısaca yumurtlama sıvımı baz alarak son adet tarihim 20 nisan falan olmalıydı. kendim hesapladım ama bugün doktor 6 haftalık dedi yani doğru hesaplamışım :)

Aklına kötüyü getirme. Eğer için rahat edicekse rapor al gitsin :) hiçbir şey karnımızda atan minik kalplerden daha önemli değil.
canm sen kese ve kalp atısını gördunmu? doktorum bu hafta görebılıcegımı söyledı ama ben alttan baktırmak ıstemıyorm bekleyecegım 1 hafta daha karından gorulsn istiyorm tabı varsa kese ve kalp atısı

bende haşimato hastasıyım doktorum ilacımın dozunu biraz arttırdı. Ben sadece tahlile gideceğim gün sabahtan içmeden kan veriyorum verdikten sonra içiyorum. İnşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

ben bu sabah senin düşündüğünü yaşadım canım. kese gözüktü ultrasonda doktor alttan bakıcaz dedi. tereddüt ettim sen bilirsin ama onlar teyze uydurmaları ameliyat bile yapıyoruz bişey olmuyo dedi. doktorumda iyi bir doktordur prof kendisi bende güvendim baktık çok şükür bebişimin kalp atışını duydum ve gördüm :)

Evet geçen Perşembe günü pıt pıt atan bişi gördüm içimde alttan baktılar. Daha çok minik olduğu için duyamadık. 3 hafta sonraya gün verdi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…