- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.361
Amin tatlim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz miniklerimizi...bende haşimato hastasıyım doktorum ilacımın dozunu biraz arttırdı. Ben sadece tahlile gideceğim gün sabahtan içmeden kan veriyorum verdikten sonra içiyorum. İnşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Polikistik olup kendiliğinden hamile kalmak :) süper bir iş başarmışsın. Gerçekten tebrik ederim. Ben 8 senedir başaramamıştım. Allah bebeklerimizi nazarlardan saklasınteşekkür ederim :) bende polikistik over olduğu için son adet tarihim geçerli olmuyor. Ben kendim yumurtlama sıvısını takiben hamile kaldım. Yumurtlama sıvısına denk geldim bir gün ve şansmı denedim çok şükür polikistik over olmama rağmen doğal yoldan kalabildim. hala şaşkınım zaten :) yani kısaca yumurtlama sıvımı baz alarak son adet tarihim 20 nisan falan olmalıydı. kendim hesapladım ama bugün doktor 6 haftalık dedi yani doğru hesaplamışım :)
benim ilk baktırdığımda 8,5 tu tsh. 2 ay kullandım ilaç 2 ye düştü. geçen hafta 2,51 çıktı hamileyken. 6 gün 75 mg 1 gün 100 mg alıyorum ama 3 hafta sonra tekrar değişebilirmiş.Amin tatlim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz miniklerimizi...
Sen ne kadar ilac kullaniosun gunde.
Ben 1ay önce baktirdim ilaç icmeden 3.50 cikti.Bende 4 gun 100 3 gun 75 mg.iciyorum
ben hem polikistik over hemde haşimato hastasıyım. doktor ilaçsız imkansız demişti. okadar çok dua ettim ki doğal yoldan hamile kalmak için resmen dualarım kabul oldu çok şükür. hiçbişey imkansız değil bunu anladım. bi gün tuvalete girdiğimde değişik bir sıvı farkettim. yumurtlama sıvısı olduğunu anladım. pek inanmıyodum ama şansıımı denedim ve gerçekten oldu. isteyenlere yumurtlama sıvısını takip etmelerini öneriyorum şimdi. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.Polikistik olup kendiliğinden hamile kalmak :) süper bir iş başarmışsın. Gerçekten tebrik ederim. Ben 8 senedir başaramamıştım. Allah bebeklerimizi nazarlardan saklasın
Canim tavsiyem pirasa bulabilirsen pirasa yemegi çok iyi geliyor basura ama yemeğe pirinç koymayacaksin..Slm hanımlar, ben de bugun bebeği mi gördüm. Kese ve bebek göründü ultrason da. Haftaya kalp atışı için gidicem. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Genel halime gelince Basur yüzünden hala ağrı çekiyorum evde. Çarşamba dan beri işe gitmiyorum. Azıcık azaldı ama hala baya fena. Hamilelik süresince geçmeyecek diye çok korkuyorum. Dua edin nolur bana
Canim benim ilk gebeligimde olurdu. Burun bantlari kullaniyordum gece yatarken en azından rahat uyuyordum. Denedin mi hic?bide kızlar benim burnum çok tıkalı uyuyamıyorum hiç geceleri astımım çıkıyo devamlı. alerjim had safhada. 1 aydır iyileşemiyorum ilaçta kllanamıyorum. burun tıkanıklığı için bişey kullanıyomusunuz? benim doktor hiçbişey kullanamazsın dedi okyanus suyu dedi o da bi işe yaramıyo çok sinirleniyorum artık devamlı tıkalıyım
Yanlız değilsin :) ben de hem pko hem de haşimatolıyum:) sana 2 kez tebrikler valla:) imkansızı başarmışsın. Nazar değmesin:)ben hem polikistik over hemde haşimato hastasıyım. doktor ilaçsız imkansız demişti. okadar çok dua ettim ki doğal yoldan hamile kalmak için resmen dualarım kabul oldu çok şükür. hiçbişey imkansız değil bunu anladım. bi gün tuvalete girdiğimde değişik bir sıvı farkettim. yumurtlama sıvısı olduğunu anladım. pek inanmıyodum ama şansıımı denedim ve gerçekten oldu. isteyenlere yumurtlama sıvısını takip etmelerini öneriyorum şimdi. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Bende aynı durumdayım 1 aydır sabah ve geceleri zor uyuyorum tıkanıklık hapşırma bakalım nezaman geçecek bu durum hicbirsey yapamıyorumbide kızlar benim burnum çok tıkalı uyuyamıyorum hiç geceleri astımım çıkıyo devamlı. alerjim had safhada. 1 aydır iyileşemiyorum ilaçta kllanamıyorum. burun tıkanıklığı için bişey kullanıyomusunuz? benim doktor hiçbişey kullanamazsın dedi okyanus suyu dedi o da bi işe yaramıyo çok sinirleniyorum artık devamlı tıkalıyım
Tavsiye için saol canım hemen deniycemCanim tavsiyem pirasa bulabilirsen pirasa yemegi çok iyi geliyor basura ama yemeğe pirinç koymayacaksin..
yediklerine dikkat etmen gerekiyor. Özellikle domatesten uzak durmalisin.basuru azdırıyor. Sulu yemekler ye kuru gıdalari pilavlari az tüket.
selam canım bende 2. miniğe hamileyim...neler hissediyorsun..benim eşimde çok istiyodu we çok mutlu ama ben aynı duygular içinde değilim...ilkbebeğin ne kadarlk?Veeeee resmen ocak annesiyim kızlareşimi zar zor ikna etmiştim ikinci çocuk için. Haberi verdiğimde benden daha çok sevindi, gözleri doldu. Tepkisine çok şaşırdım tabiki. Uyku sorunu çekiyorum kızlar, çok uykum olsa da uyuyamıyorum, çok düzensiz bir uykum var. Onun haticinde bende hiç bir değişiklik yok. Daha 5 haftalığız onun da etkisi vardır heralde.ilk hamileliğim çok rahattı inşallah bı sefer de aynısı olur
denedim herseyi denedim tuzlu su okyanus suları burun bantları hiçbişeyin faydası yok bide astımım çıkıyo ağzımdanda nefes alamıyorum geceleri yetmiyo sprey boğuluyorum. sinir oluyorum artık. senin nekadar sürdü geçsin istiyorum artık gece 5 saat uyuyunca çok uyumuş sayıyorum kendimi artıkCanim benim ilk gebeligimde olurdu. Burun bantlari kullaniyordum gece yatarken en azından rahat uyuyordum. Denedin mi hic?
sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyo nefes almanın nekadar kıymetli bişey olduğunu anlıyo insanBende aynı durumdayım 1 aydır sabah ve geceleri zor uyuyorum tıkanıklık hapşırma bakalım nezaman geçecek bu durum hicbirsey yapamıyorum
benim de midem çok agrıyor şişlik gaz agrı ve yanmam çok var, soda içiyorum, hurma yiyorum, cidden rahatlatıyor. Doktor çok kötü olursan talcid al demişti, çiğneme tableti ondan alıyorum...Yağlı yemiyorum, karpuz kavun, meyve, yogurt, cacık, yogurtlu makarna çörek yiyorum, agır etli yemekler yiyemiyorum sindirmem cok zor oluyorYemek yemek iskence gibi. Zaten normalde de istahim cok yoktur. Simdi ne yesem mideme fazla gibi geliyor. Zaten cogu zaman da cikartiyorum. Ben zorladikca midem inat ediyor. Gunde 3 kez kusulur mu yaAc kalinca da midem agriyor. Dun gece aglayacaktim sinirimden. Midemde gaz, agri, fokurtu, yanma, bulanti.. Ne ararsaniz var. :'(
İştahı açık olan bir ben miyim yaYemek yemek iskence gibi. Zaten normalde de istahim cok yoktur. Simdi ne yesem mideme fazla gibi geliyor. Zaten cogu zaman da cikartiyorum. Ben zorladikca midem inat ediyor. Gunde 3 kez kusulur mu yaAc kalinca da midem agriyor. Dun gece aglayacaktim sinirimden. Midemde gaz, agri, fokurtu, yanma, bulanti.. Ne ararsaniz var. :'(
çok gecmiş olsun kızlar bende de tıkanıklık oluyor ama ben grip olcam sanıyordum, hamilelikte gözlenen bir durum mu bu?sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyo nefes almanın nekadar kıymetli bişey olduğunu anlıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?