• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba herkese.sata göre 6+5 benimki.işin iyi yanı hala bulantılarım başlamadı (maşallah) ama genel bir isteksizlik var hala devam eden.ev işi,iş,yemek... herşey zor geliyor.göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı.haftaya ben de kalp atışlarını duymaya gidicem.bakalım .inşallah her şey yolundadır.duyan herkesin de gözü aydın.inşallah sağ salim kucağımızda da görürürüz bebişlerimizi :)

Bende leyla hanimdan aldim canim bakalim nasil olacak sonraki randevular boyle uzun araliklar olmaz insallah
Aa gerçektenmi süpermiş. Ben 15temmuza yer bulmuştum mayısta aradığımda ama tatilimize denk geliyor ondan bayram sonrasına aldım. Çok iyi doktormuş ablam anlattı baya

Aa gerçektenmi süpermiş. Ben 15temmuza yer bulmuştum mayısta aradığımda ama tatilimize denk geliyor ondan bayram sonrasına aldım. Çok iyi doktormuş ablam anlattı baya
Gercekten iyi bir doktora ihtiyacim var soyle anlayisli sakin endiselendirmeyen insallah oyledir bende bilseydim daha erken arardim ama kismet iste

Selam kızlar. Ya 8 kiloluk bi bebeği taşımak sakıncalı mıdır acaba çok hareketli de ama hafif gibi duruyo. Ama bugün bel ağrım çok oldu. Ondan mıdır acaba.
Düşük tehlikem de var. Doktor ağır kaldırma dedi yorgan kilim vs bile.

merhaba herkese.sata göre 6+5 benimki.işin iyi yanı hala bulantılarım başlamadı (maşallah) ama genel bir isteksizlik var hala devam eden.ev işi,iş,yemek... herşey zor geliyor.göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı.haftaya ben de kalp atışlarını duymaya gidicem.bakalım .inşallah her şey yolundadır.duyan herkesin de gözü aydın.inşallah sağ salim kucağımızda da görürürüz bebişlerimizi :)
Aynen canım bende 6+2yim ama mide bulantım yok doktora sordum hatta hiç hamile gibi değilim midem bile bulanmıyo dedim şanslısın 4 hamileden 1 inin bulanmaz dilerim böyle gider dedi. Ama o dediğin isteksizlik bende de var. Yemek yemekten bile eskisi kadar zevk almıyorum midem bulanmadığı halde. Hep uzanmak istiyorum hiç bişi yapmasam kıpırdamasam banamısın demem :KK48:

Back
X