- 23 Mayıs 2015
- 61
- 64
- 3
- 46
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.721
Kızlar kalp atışı duyan annelerin gözü aydın
Rabbim bize nasip eder inşallah 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada verdi dramamine 2 gündür icyrm ; ( çok kötüyüm en az günde 2 kez istifrah edyrm biran önce geçsin bu bulantilarGaviscon vermedi canim dramamine diye bi ilac verdi ama sabah ac karna ic dedi. Bugunun gecmsini bekliyorum![]()
Yarın doktora gidicem sorarım doktora unutmazsamBenimde bastan beri dolgundu ama bugun biraz azaldi gibi geldi ister istemez bi panik yaptim bu ikinci hamileligim ilki 2008yilindaydi o zaman nasildi hiç hatırlamıyorum
Ya benimde gün içinde ara ara yoğun olarak başladı yine bulantılarım. Şuanda bile acayip bulanıyo püffAynen tatlim bizde anneligi en guzel sekilde yasariz insallah miniklerimizle:)
Sabah bulantilari bende aksama dondu yaa aksam yemegi yemek iskence![]()
Aa gerçektenmi süpermiş. Ben 15temmuza yer bulmuştum mayısta aradığımda ama tatilimize denk geliyor ondan bayram sonrasına aldım. Çok iyi doktormuş ablam anlattı bayaBende leyla hanimdan aldim canim bakalim nasil olacak sonraki randevular boyle uzun araliklar olmaz insallah
Kizlarrr bugün göbeğim çok ağrıyor yaaa aksam oldumu karnım kocamann sanki 5 aylik
Uff bizde yarın 7.haftaya gircez ve kontrolümü var işallah duyarımyaAyyy HeRkEZ kalp atışını duymuş bende cuma günü gitçem inşallah ve 7+1 olcak Ogün duyarım ya demiiiiiii![]()
Aman yesinler seni güzel anne maşallah sana bizim içinde dua et teyzesi yarın görürüz ve duyarız işallah2 hafta zor dayanmisim bugün randevumu öne alıp pit pit duymusum bi tanesi de gözün aydın yazmamisneyse taam taam
![]()
Gercekten iyi bir doktora ihtiyacim var soyle anlayisli sakin endiselendirmeyen insallah oyledir bende bilseydim daha erken arardim ama kismet isteAa gerçektenmi süpermiş. Ben 15temmuza yer bulmuştum mayısta aradığımda ama tatilimize denk geliyor ondan bayram sonrasına aldım. Çok iyi doktormuş ablam anlattı baya
Haber edersin canım yaUff bizde yarın 7.haftaya gircez ve kontrolümü var işallah duyarımya
Olsun temmuz itibariyle gideriz inşallah. Ozamana kadar kim gideceksinGercekten iyi bir doktora ihtiyacim var soyle anlayisli sakin endiselendirmeyen insallah oyledir bende bilseydim daha erken arardim ama kismet iste
Olur tabikiHaber edersin canım ya
Aynen canım bende 6+2yim ama mide bulantım yok doktora sordum hatta hiç hamile gibi değilim midem bile bulanmıyo dedim şanslısın 4 hamileden 1 inin bulanmaz dilerim böyle gider dedi. Ama o dediğin isteksizlik bende de var. Yemek yemekten bile eskisi kadar zevk almıyorum midem bulanmadığı halde. Hep uzanmak istiyorum hiç bişi yapmasam kıpırdamasam banamısın dememmerhaba herkese.sata göre 6+5 benimki.işin iyi yanı hala bulantılarım başlamadı (maşallah) ama genel bir isteksizlik var hala devam eden.ev işi,iş,yemek... herşey zor geliyor.göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı.haftaya ben de kalp atışlarını duymaya gidicem.bakalım .inşallah her şey yolundadır.duyan herkesin de gözü aydın.inşallah sağ salim kucağımızda da görürürüz bebişlerimizi :)
Amin canım inşallahKızlar kalp atışı duyan annelerin gözü aydınRabbim bize nasip eder inşallah
![]()