- 28 Nisan 2014
- 447
- 372
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.741
İnşallah canım kac haftaliksin 7+0 da duydum ben rabbim herkese nasip etsinAman yesinler seni güzel anne maşallah sana bizim içinde dua et teyzesi yarın görürüz ve duyarız işallah
Canım tehlikeli olmaz mı ki senin düşük tehliken var benimde 5 haftalikken kanamam oldu o gunden beri dikkat etmeye çalışıyorum aman diyim dikkat et kendineSelam kızlar. Ya 8 kiloluk bi bebeği taşımak sakıncalı mıdır acaba çok hareketli de ama hafif gibi duruyo. Ama bugün bel ağrım çok oldu. Ondan mıdır acaba.
Düşük tehlikem de var. Doktor ağır kaldırma dedi yorgan kilim vs bile.
Bizde saat 12 itibariyle 7+0 olduk inşallah bizde dıyarız canımyaİnşallah canım kac haftaliksin 7+0 da duydum ben rabbim herkese nasip etsin
Sen kaclik kullandin ilacı bide adı neydi cnmselamlar :=) dün doktora gıttım bazı testler gerektıgını söyledı
neyse yaptırdım götürdüm tsh 2.6 cıktı
baya normal cıktı yanı. 3 hafta önce 4.7 falandı.
kıtaba göre en düşük dozda ılac verılıyor dedı. olsada olmasada fark etmez ama benim eşim olsaydı yıne de en düşük dozda verırdım dedı. ok ver dedım bır zararı olmazmıs zaten.
şuan troıtte bır sorun yok yanı :=)
daha hiç kullanmadım :=) sabahları ac karnına 1 adet.Sen kaclik kullandin ilacı bide adı neydi cnm
Nasıl yane kullanmadanmi düştü tshdaha hiç kullanmadım :=) sabahları ac karnına 1 adet.
euthyrox 25 mg
doktor daha bugun verdı ılacı :=)Nasıl yane kullanmadanmi düştü tsh
Hımmm çünkü senin hamilelikte yükselmiş oyüzden gerek yok diyor benim daha önceden olduğu için ömür boyudoktor daha bugun verdı ılacı :=)
yükselmek ya da düşmek diye bişi yokmus. adı böyle degılmıs yani :=) . her ay degısebılıyormus
ne halt yiyecegı belli olmayan seymıs bu tsh.
hatta hamılelıkten sonra kullanıma da gerek yokmus
ilaç içmeden ( bizim tabırımızle) düşmez mi deger ?Hımmm çünkü senin hamilelikte yükselmiş oyüzden gerek yok diyor benim daha önceden olduğu için ömür boyu
Hamilelikte tsh ta oynama olanları bilmiyorum pek hiç arastrmadim ama yinede ilaç kullanmakta fayda var hem düsüge sebep oluyor hemde zeka gerılıgıne. ....hamilelik dışında ilaç olmazsa zaten bütün vücuda zarar heryeri etkiliyorilaç içmeden ( bizim tabırımızle) düşmez mi deger ?
doktor bunun ne üdüğü belirsiz bişi oldugunu söyledı
her an sonuc degısebılırmıs yanı.
doktor, aylık tshye baktırın dedi. ama sanmıyorum yapmamHamilelikte tsh ta oynama olanları bilmiyorum pek hiç arastrmadim ama yinede ilaç kullanmakta fayda var hem düsüge sebep oluyor hemde zeka gerılıgıne. ....hamilelik dışında ilaç olmazsa zaten bütün vücuda zarar heryeri etkiliyor
Ben 4. Haftada gittim bide 12.hafta çağırdı yani 2 ayda bir bakicaz kontrol iyidir herzamandoktor, aylık tshye baktırın dedi. ama sanmıyorum yapmam
ilaç aldım zaten ona devam edıcem işte
ne kadar geç çağırmıs. ben gecen hafta gıtmıstım en son, 3 hafta sonra gel dedi. 2 hafta kaldı :=) yani 10. hafta falan cagırmıs oluyor beni. seni neden geç cagırdı? kalp atısını 12. haftaya mı bıraktı?Ben 4. Haftada gittim bide 12.hafta çağırdı yani 2 ayda bir bakicaz kontrol iyidir herzaman
Yok cnm tsh la ilgilenen doktordan bahsediyorum endokrinoloji uzmanından.....Kadın doğum doktoruma daha birkaç gün önce gittim 3 hafta sonra yine gidiyorumne kadar geç çağırmıs. ben gecen hafta gıtmıstım en son, 3 hafta sonra gel dedi. 2 hafta kaldı :=) yani 10. hafta falan cagırmıs oluyor beni. seni neden geç cagırdı? kalp atısını 12. haftaya mı bıraktı?
anladım :=) bulantıların ne alemde?Yok cnm tsh la ilgilenen doktordan bahsediyorum endokrinoloji uzmanından.....Kadın doğum doktoruma daha birkaç gün önce gittim 3 hafta sonra yine gidiyorum
Bulantilar bir geliyor bir gidiyor aksamlari çok rahatsız oluyorum hem bulantı bide bende mide agrisida çok oluyor burdan duyduguma göre yalnız değilim çok kişide agrı yanma var bir şekilde atlaticaz bebisler sağlıklı olsunda 2 gündür de karın ağrısı var hayir olsunanladım :=) bulantıların ne alemde?
benım 2-3 gündür sadece sabahları oluyorBulantilar bir geliyor bir gidiyor aksamlari çok rahatsız oluyorum hem bulantı bide bende mide agrisida çok oluyor burdan duyduguma göre yalnız değilim çok kişide agrı yanma var bir şekilde atlaticaz bebisler sağlıklı olsunda 2 gündür de karın ağrısı var hayir olsun
Normalmis evt ama baya rahatsız ediyor..Bu arada kpss için matematige calismaya başladım bu aksam sırf zaman geçsin diye dışarı çok çıkmak istemiyorum arabalar çok sallıyor korkuyorum artık eşim le aksamlari bazen çıkarım yeter....onun dışında matematik çalışıcam ne dersinbenım 2-3 gündür sadece sabahları oluyor
buna da şükür :=) allah yardımcımız olsun. ara sıra karın agrısı normal bişi yanlıs bılmıyorsam
İnşallah hadi güzel haberlerle gel inşallahBizde saat 12 itibariyle 7+0 olduk inşallah bizde dıyarız canımya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?