2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tehlikeli olmaz mı ki senin düşük tehliken var benimde 5 haftalikken kanamam oldu o gunden beri dikkat etmeye çalışıyorum aman diyim dikkat et kendine

selamlar :=) dün doktora gıttım bazı testler gerektıgını söyledı
neyse yaptırdım götürdüm tsh 2.6 cıktı
baya normal cıktı yanı. 3 hafta önce 4.7 falandı.
kıtaba göre en düşük dozda ılac verılıyor dedı. olsada olmasada fark etmez ama benim eşim olsaydı yıne de en düşük dozda verırdım dedı. ok ver dedım bır zararı olmazmıs zaten.
şuan troıtte bır sorun yok yanı :=)

Sen kaclik kullandin ilacı bide adı neydi cnm

Hımmm çünkü senin hamilelikte yükselmiş oyüzden gerek yok diyor benim daha önceden olduğu için ömür boyu

ilaç içmeden ( bizim tabırımızle) düşmez mi deger ?
doktor bunun ne üdüğü belirsiz bişi oldugunu söyledı
her an sonuc degısebılırmıs yanı.
Hamilelikte tsh ta oynama olanları bilmiyorum pek hiç arastrmadim ama yinede ilaç kullanmakta fayda var hem düsüge sebep oluyor hemde zeka gerılıgıne. ....hamilelik dışında ilaç olmazsa zaten bütün vücuda zarar heryeri etkiliyor

doktor, aylık tshye baktırın dedi. ama sanmıyorum yapmam
ilaç aldım zaten ona devam edıcem işte

Ben 4. Haftada gittim bide 12.hafta çağırdı yani 2 ayda bir bakicaz kontrol iyidir herzaman
ne kadar geç çağırmıs. ben gecen hafta gıtmıstım en son, 3 hafta sonra gel dedi. 2 hafta kaldı :=) yani 10. hafta falan cagırmıs oluyor beni. seni neden geç cagırdı? kalp atısını 12. haftaya mı bıraktı?

Yok cnm tsh la ilgilenen doktordan bahsediyorum endokrinoloji uzmanından.....Kadın doğum doktoruma daha birkaç gün önce gittim 3 hafta sonra yine gidiyorum

anladım :=) bulantıların ne alemde?
Bulantilar bir geliyor bir gidiyor aksamlari çok rahatsız oluyorum hem bulantı bide bende mide agrisida çok oluyor burdan duyduguma göre yalnız değilim çok kişide agrı yanma var bir şekilde atlaticaz bebisler sağlıklı olsunda 2 gündür de karın ağrısı var hayir olsun

benım 2-3 gündür sadece sabahları oluyor
buna da şükür :=) allah yardımcımız olsun. ara sıra karın agrısı normal bişi yanlıs bılmıyorsam

benım 2-3 gündür sadece sabahları oluyor
buna da şükür :=) allah yardımcımız olsun. ara sıra karın agrısı normal bişi yanlıs bılmıyorsam
Normalmis evt ama baya rahatsız ediyor..Bu arada kpss için matematige calismaya başladım bu aksam sırf zaman geçsin diye dışarı çok çıkmak istemiyorum arabalar çok sallıyor korkuyorum artık eşim le aksamlari bazen çıkarım yeter....onun dışında matematik çalışıcam ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…