• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin hanımlar :KK25::KK25::KK25:bugün en erkenci benim galiba tsh icin kan vermeye gitcem hayırlısı bakalım hepinize güzel bir gun diliyorum kontrole gidecekler mutlu haberlerle donersiniz inşallah

KIZLAR ilk caniniz ne cekti neye as erdiniz...Ben limonataya aserdim soyle buz gibi...5.haftadaydim o zaman:)
(( duyanda simdi dogumum yaklasmis sanar:)))
Tatliyi seven ben simdi hoslanmiyorum eksi tuzluya bayiliyorummm:)
aynı beeen.Nasıl tatlı yerdım aç karnına bile,sabah akşam.Nasıl olduysa şimdi hiç yiyesim yok.Dün benimde buz gıbı ustunde nane yaprakları olan bir limonata cekti ama,hazırlar hep glıkozlu,gazlı ev yapımı bulmam lazım :( Birine soylesemde yapsa bari :)

bugun iyi biseyler duymaya ihtiyacim var bi kac sorum vardi hanimlar.progestan 100 mg gunde 3 kere kullaniyorum bende uyku haricinde bi yan etkisi yok ama cok idrar cikiyorum birde arada akinti oluyo bende kullananlarda varmi acaba ara ara vajinama igne batmasi gibi agrilar giriyo ama cok degil .Birde decavit vitamin verdi 1 gun onu bir gunde folikasit aliyorum ikisi birden alinmiyormu cevaplarsaniz mutlu olurum.

Günaydın güzel anneler. Bizim 10da ramdevumuz var çok heyecanlıyız

Gunaydin hanımlar :KK25::KK25::KK25:bugün en erkenci benim galiba tsh icin kan vermeye gitcem hayırlısı bakalım hepinize güzel bir gun diliyorum kontrole gidecekler mutlu haberlerle donersiniz inşallah
Tsh ne zaman istiyor doktor, çoğunuz kalp atışı duydunuz, daha benimki haftaya, heyecanlanıyorum, eşimin işinden dolayı da cumartesiyi beklemem gerekiyor
ya kızlar çalışmak ne kadar zor ya, daha 8 haftalığım ama hiç halim yok, elimde can yok resmen, gözümü açamıyorum, mide bulantısıda cabası, zor geliyor artık, bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim ya

Şu An babada zor geliyor, hele dönem sonu, ders anlatmıyorum, yorucu geçmese bile yoruluyorum, okulların tatil Olmasını dört gözle bekliyorum

aynı beeen.Nasıl tatlı yerdım aç karnına bile,sabah akşam.Nasıl olduysa şimdi hiç yiyesim yok.Dün benimde buz gıbı ustunde nane yaprakları olan bir limonata cekti ama,hazırlar hep glıkozlu,gazlı ev yapımı bulmam lazım :( Birine soylesemde yapsa bari :)
Hazirdan 1 bardak ic nefsin korlensin tatlim yaa ev yapimina simdi kim uğraşacak:)))
Naneli icme amaa nane zararli diyolar ben o yuzden yayla corbasina hasret kaldimmm:))

bugun iyi biseyler duymaya ihtiyacim var bi kac sorum vardi hanimlar.progestan 100 mg gunde 3 kere kullaniyorum bende uyku haricinde bi yan etkisi yok ama cok idrar cikiyorum birde arada akinti oluyo bende kullananlarda varmi acaba ara ara vajinama igne batmasi gibi agrilar giriyo ama cok degil .Birde decavit vitamin verdi 1 gun onu bir gunde folikasit aliyorum ikisi birden alinmiyormu cevaplarsaniz mutlu olurum.
Idrara Çıkma ve akıntı hemen hemen hepimizde olan etkiler, ara ara vajinal ağrı bende de oluyor, regl Sancısı gibi benimkisi , vitamini bilmiyorum ben her gün folik asit alıyorum sadece, doktorun önerdiyse sıkıntı yok bence

canım devavitin içinde de folik asit var ondan fazla gelir.progestan ben içmiyordum.aşağıdan kullandım iki hafta felan acıtıyodu.hafif yanıyodu kasıklarım onu kullandığımda.ama çok değildi.akıntı da beyaz bişiler geliyordu.belki de ilacın bir kısmıydı gelenler..

Tsh ne zaman istiyor doktor, çoğunuz kalp atışı duydunuz, daha benimki haftaya, heyecanlanıyorum, eşimin işinden dolayı da cumartesiyi beklemem gerekiyor

Şu An babada zor geliyor, hele dönem sonu, ders anlatmıyorum, yorucu geçmese bile yoruluyorum, okulların tatil Olmasını dört gözle bekliyorum

canım sen tatil olunca kurtulacaksın, ben belki rapor alırım bilmiyorum ama işler inat gibi arttı, ve diğer arkadaş kurum değiştiriyor işten anlayan benden başka bu birimde memur olmucak gelen memurun öğrenmesi falan zaman alıcak, çıkmazdayım resmen

Progestrni vajina jel olarak geceleri yapiyorum yatmadan.Evet idrara cok sık cikiyorum ama bu jeldenmi bilemem.cunku Dusuk riski var denilmisti bana bol sivi al denildigi icin cok su iciyorum.Ama gebeligi ogrendigimden beridir idrara zaten normalden fazla çıkıyorum.
Ayrica sari akinti bendede var doktorum jelin posasi korkulcak bisey yok demisti.Her namaz vakti ic camasirimi değiştiriyorum bu sari akintidan dolayi.

Back
X