- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.761
Günaydın güzel anneler. Bizim 10da ramdevumuz var çok heyecanlıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah. Heyecandan uyuyamadım inankiİnşallah hadi güzel haberlerle gel inşallah
Hadi hayırlısı senin adına heyecanlandim çünkü dun sabah da ben öyleydimİnşallah canım inşallah. Heyecandan uyuyamadım inanki
aayyyy çok tatlııı maşalllahKizlar bebegime bakin çok tatlımasllah ellerimiz ayaklarimz ooluşmuş
![]()
Rüyamda bebişide gördük kalp atışınıda duydukya off 1.5saat kaldıHadi hayırlısı senin adına heyecanlandim çünkü dun sabah da ben öyleydim![]()
Gunde bir tane sabah aliyorum.
teşekkür ederim bir de bana iğne verdi ikisini de akşam kullandım inşallah bir sıkıntı olmazevt 100mglık günde bi tane alıyorum ben de önlem olarak
bende pendikdeyim,yakına geliyorsun :)Aaaaaa inanmıyorum ben mAltepe gelicem kismet se![]()
aynı beeen.Nasıl tatlı yerdım aç karnına bile,sabah akşam.Nasıl olduysa şimdi hiç yiyesim yok.Dün benimde buz gıbı ustunde nane yaprakları olan bir limonata cekti ama,hazırlar hep glıkozlu,gazlı ev yapımı bulmam lazımKIZLAR ilk caniniz ne cekti neye as erdiniz...Ben limonataya aserdim soyle buz gibi...5.haftadaydim o zaman:)
(( duyanda simdi dogumum yaklasmis sanar:)))
Tatliyi seven ben simdi hoslanmiyorum eksi tuzluya bayiliyorummm:)
Günaydın güzel anneler. Bizim 10da ramdevumuz var çok heyecanlıyız
Tsh ne zaman istiyor doktor, çoğunuz kalp atışı duydunuz, daha benimki haftaya, heyecanlanıyorum, eşimin işinden dolayı da cumartesiyi beklemem gerekiyorGunaydin hanımlarbugün en erkenci benim galiba tsh icin kan vermeye gitcem hayırlısı bakalım hepinize güzel bir gun diliyorum kontrole gidecekler mutlu haberlerle donersiniz inşallah
ya kızlar çalışmak ne kadar zor ya, daha 8 haftalığım ama hiç halim yok, elimde can yok resmen, gözümü açamıyorum, mide bulantısıda cabası, zor geliyor artık, bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim ya
Hazirdan 1 bardak ic nefsin korlensin tatlim yaa ev yapimina simdi kim uğraşacak:)))aynı beeen.Nasıl tatlı yerdım aç karnına bile,sabah akşam.Nasıl olduysa şimdi hiç yiyesim yok.Dün benimde buz gıbı ustunde nane yaprakları olan bir limonata cekti ama,hazırlar hep glıkozlu,gazlı ev yapımı bulmam lazımBirine soylesemde yapsa bari :)
Idrara Çıkma ve akıntı hemen hemen hepimizde olan etkiler, ara ara vajinal ağrı bende de oluyor, regl Sancısı gibi benimkisi , vitamini bilmiyorum ben her gün folik asit alıyorum sadece, doktorun önerdiyse sıkıntı yok bencebugun iyi biseyler duymaya ihtiyacim var bi kac sorum vardi hanimlar.progestan 100 mg gunde 3 kere kullaniyorum bende uyku haricinde bi yan etkisi yok ama cok idrar cikiyorum birde arada akinti oluyo bende kullananlarda varmi acaba ara ara vajinama igne batmasi gibi agrilar giriyo ama cok degil .Birde decavit vitamin verdi 1 gun onu bir gunde folikasit aliyorum ikisi birden alinmiyormu cevaplarsaniz mutlu olurum.
canım devavitin içinde de folik asit var ondan fazla gelir.progestan ben içmiyordum.aşağıdan kullandım iki hafta felan acıtıyodu.hafif yanıyodu kasıklarım onu kullandığımda.ama çok değildi.akıntı da beyaz bişiler geliyordu.belki de ilacın bir kısmıydı gelenler..bugun iyi biseyler duymaya ihtiyacim var bi kac sorum vardi hanimlar.progestan 100 mg gunde 3 kere kullaniyorum bende uyku haricinde bi yan etkisi yok ama cok idrar cikiyorum birde arada akinti oluyo bende kullananlarda varmi acaba ara ara vajinama igne batmasi gibi agrilar giriyo ama cok degil .Birde decavit vitamin verdi 1 gun onu bir gunde folikasit aliyorum ikisi birden alinmiyormu cevaplarsaniz mutlu olurum.
Tsh ne zaman istiyor doktor, çoğunuz kalp atışı duydunuz, daha benimki haftaya, heyecanlanıyorum, eşimin işinden dolayı da cumartesiyi beklemem gerekiyor
Şu An babada zor geliyor, hele dönem sonu, ders anlatmıyorum, yorucu geçmese bile yoruluyorum, okulların tatil Olmasını dört gözle bekliyorum
Progestrni vajina jel olarak geceleri yapiyorum yatmadan.Evet idrara cok sık cikiyorum ama bu jeldenmi bilemem.cunku Dusuk riski var denilmisti bana bol sivi al denildigi icin cok su iciyorum.Ama gebeligi ogrendigimden beridir idrara zaten normalden fazla çıkıyorum.bugun iyi biseyler duymaya ihtiyacim var bi kac sorum vardi hanimlar.progestan 100 mg gunde 3 kere kullaniyorum bende uyku haricinde bi yan etkisi yok ama cok idrar cikiyorum birde arada akinti oluyo bende kullananlarda varmi acaba ara ara vajinama igne batmasi gibi agrilar giriyo ama cok degil .Birde decavit vitamin verdi 1 gun onu bir gunde folikasit aliyorum ikisi birden alinmiyormu cevaplarsaniz mutlu olurum.
Benim dun aksam cok zor gecti bulantidan... simdi turp.gibiyim maşallah:)))Ya benimde gün içinde ara ara yoğun olarak başladı yine bulantılarım. Şuanda bile acayip bulanıyo püff
Oooo böyle yakinda birileri çıkınca seviniyorum vallabende pendikdeyim,yakına geliyorsun :)