2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben de doğum yaptim 30 aralikta sezeryanla kızım olduemzik hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Emzik verdiniz mi bebeklerinize yada vermeyi düşünüyor musunuz ben ilk kızıma doğduğu gün vermiştim çok huysuzdu hep agliyodu o yuzden rahat etmistim vererek ama bu bebeğim Daha sakin kiyamadim vermeye açıkçası

Evet aynen tarif ettiğin gibi minoset in etkisi geçince tekrarliyor çok teşekkür ederim inşallah çok sürmeden geçer sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum

aaaaahhhhhh bugün 1 hafalık oldu oğlum ve bombayı gece uyumayarak patlattı.. sabah mecburi olarak işe gelmem gerekti ve ben ölüyorum tabiri caizse. öğlen olsun eve koşayım diyorum. Allahtan evimin yanında işyeri. Burnumda tütüyor oğluşum

Benim adaminda yuregine iner. Simdiden dusunmeye basladim bebegi anneme birakip calissammi acaba diye Zaten yilbasi sonrasi elektrik 6,8 zam gelmisti dolayisiyla dogalgaza da extra yansir. Batti balik yan gider...
Şom agizimi actim dogalgaz da geldi cok feci degil en azindan :) bebisler hasta olmasinda da napalin canim calismak icin cok erkennn

ay çok uzak kalmışım. bu arada emziriyorum ama geceleri yetmiyo. Mama veriyorum. maşşallah ama zor doyuyo 60 cclik içiyo. çok değil mi 1 haftalık çocuğa :/
Bende veriyorum doymayinca ama emiyo bizim zilli 30cc bitiriyo bazen o bile bitmiyo mama kutusunda da ilk 2 hafta icin 60cc yaziyordu canim gunde 8 biberon seninki hic emmiyorsa anca doyuyodur

Bende veriyorum doymayinca ama emiyo bizim zilli 30cc bitiriyo bazen o bile bitmiyo mama kutusunda da ilk 2 hafta icin 60cc yaziyordu canim gunde 8 biberon seninki hic emmiyorsa anca doyuyodur
benimki emiyo. bide 1 içişte 60 cc içiyo gün içinde değil. son zerresi doyana kadar da uyumuyo şimdide gaz problemi yaşıyoruz. aaah ahh hakkımızda hayırlısı..

gaz için bişeyler söyleyin bana yoksa çıldırmaya ramak kaldııııııı
Canım ben henüz doğum yapmadım ama eğitimlere gelen hemşire rezene çayı için ve yemeklerinizde kimyon kullanın demişti. Bir de ilk ay için baklagiller, portakal, pırasa, lahana, karnabahar, brokoli tüketmeyin dedi.

Ayy bugünde doğurmadım benle Aynı tarıhte olanlar vardı herkes doğurdu mu ya.. Bebiş kanalada girmedi zaten burdan okudugum kadarıyla suni ilede pek gireni duymadım direk sezeryan mı olsam kafam karısık
Ben geçen hafta normal doğumla doğurdum. Senle aynıydı sat tatlım darısı sağlıkla başınaaa

Slm kizlar ben gün itibariyle 39+5 oldum. Iki gündür adet sancıların var. Dün nst de sancim çıktı muayane oldum 1 cm aciklik var. Dogum baslamazsa cuma yine gidicem. Bu bebek ne zman geleck yaa
Belirtilerin başlamış cnm inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişi... Doğum kanalına inmiş mi bebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…