2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah seyda2104, pos89271, hadislere 39546"]İnşa.llah bir avazda kurtulursun yani kurtuluruz hepimiz :) benimki henüz inmedi. Doktor zaten daha erken dedi ama bakalım inecek mi hanımefendi? [/QUOTE]
Insallah canim ya Allah butun hamislere nasip etsin kac haftaliksin ki canim

Selam kizlar butun gece uyumadim heyecandan bide hep kabuslar gordum aklim dolu karisik heralde ondan.. 20 VE OTESI !! Yokmu sanci su nişan falan. Ne tembel cikti bizim bebisler boyle ya koca totolarrr
Bizimkiler 20 ve otesi olarak uslu sakin bebisler olacaklar sanirim aman dursunlarda annelerinin karninda biraz daha buyusunler

Kizlar dogum yapan arkadaslar simdi ender sarac soyledi tv de sut ve gaz icin anason rezene ve isirgan cayi cok iyiymis boza ve malt icecekleri sut yapiyormus susam yagiyla da goguslere tamamen masaj yapilacakmis sut kanallarini aciyormus yalniz emzirmeden once meme ucu gul suyu ya da su ile silinip temizlenecekmis bebegin agzina degmeyecekmis

Selam kizlar butun gece uyumadim heyecandan bide hep kabuslar gordum aklim dolu karisik heralde ondan.. 20 VE OTESI !! Yokmu sanci su nişan falan. Ne tembel cikti bizim bebisler boyle ya koca totolarrr

bende de yook bende de yook :) hos benim ayin sonu ama onceden daha sık sancim olurdu,ne tuhaf

BAYANLAR NASIPSE 18 OCAKTA DOGUMUM VAR.DUN DOKTORA GITTIM BEBEK 3.300 DEDI.TAM 1 HAFTA SONRA ALALIM DEDI.SIZCE 1 HAFTADA NE KADAR ALIR.YOKSA DAHAMI AZ DOGAR DOKTORUN DEDIGINDEN .CUNKI MAKINELER SUYUYLA TARTIYOMUS BEBEGI

Merhabalarr anneler ve anne adaylarii 38.haftadayim ve hic agrim yok normal mi benim gibi olan var mi ? Agrim olmadigi icin kendi sancimla doguramam mii acabaa kafamda deli sorular. Bizde bi doguraydik hayirlisiylaa

ne işi beeee oğğluşş yanında dur...diyorlar ki zamanla yağlı süt gelicek bebek doyacakmış..başta öyle değilmiş.
Ondan olmasın? O kadar tempolu gebe idin bak oğluş nasıl acıkıverio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…