2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gaz için bişeyler söyleyin bana yoksa çıldırmaya ramak kaldııııııı
Gelinn kız..kayısı kompostosu bir kase hergün yediğinde bebekte rahat kaka yapıyor gaz cıkarıyormuş..ben yiiyyom gaz problemi var tabi ama öyle saatlerce ağlamalı değil bide rezene içmen lazım herügn bi kupa ııııı yediklerine dikat et..süt bende gaz yapıca yourt yiom

Selam kizlar butun gece uyumadim heyecandan bide hep kabuslar gordum aklim dolu karisik heralde ondan.. 20 VE OTESI !! Yokmu sanci su nişan falan. Ne tembel cikti bizim bebisler boyle ya koca totolarrr
Benim hafiften karnım sızlıyo arada adet olacakmışım gibi.dün de az düzensiz sancım çıktı
Onun dışı da bişsy yok canım :)

BAYANLAR NASIPSE 18 OCAKTA DOGUMUM VAR.DUN DOKTORA GITTIM BEBEK 3.300 DEDI.TAM 1 HAFTA SONRA ALALIM DEDI.SIZCE 1 HAFTADA NE KADAR ALIR.YOKSA DAHAMI AZ DOGAR DOKTORUN DEDIGINDEN .CUNKI MAKINELER SUYUYLA TARTIYOMUS BEBEGI
Hayirlisi olsun, saglikla kavusun insallah. Genelde burda kizlarin yazdigina gore ultrason kilolarindan daha dusuk dogdular.
Onemli olan saglikli olmasi,,o yuzden kiloyu hic onemseme. Dogduktan sonra onemli kilo takibi.

Slmm kızlar..
Biz bgn gittik doktora ve evet fıtık varmış kesin..4 şubat ameliyat günümüz
Doktorumuz kolay bi ameliyat dedi ve günübirlik bi ameliyatmış,sabah 8de gircek çıktıktan snra bi serum verceklermiş sonra inşallah bişi çıkmazsa eve gelebilcekmişiz..dualarınızı eksik etmeyin kızlar..

kac gundur olan mide bulantim bugun beter etti. ilk 3 aydaki gbi oldum,cok kirgin ve halsizim nazar ettm galiba kendime.. uzansam olmuyo kalksam hic olmuyo,nerden cikti bu acaba

tatli kuzu ya nerden oldu boyle hadi insallah cok basit olup bitecek,Allah sifa versin minik kusuna..sen de gucunu toparla,senden güç alsin annesi..

Canım geçmiş olsun
Allah dermansız dert vermesin
Kardeşim onkoloji servisindr hemşire
Gencecik hastaları var
Onları duyunca diğwr hastalıklar hafif kalıyo
Güzel haberini bekliyoruz :)

Kızlar biz doğum tarihini 2016 yazdırdıgımz için dogum ve süt parası alamıyormusuz sizinde bilginiz olsun hastanede n farklı olunca alınmıyor.

Bir gün için nufuz cüzdanı bize 1000 tlden fazlaya mal oldu.

Ama ben mutluyum bebişim bi yaş büyük gözükmüyor anası gb

Geçmiş plsun cnm nerden anladım sen fıtık oldugunu ...kendin mi farkettin ?

Minnak inşallah çabucak iyileşir.

Kiiiizlar yardim. Dun doktor kontrolumuz vardi 16.01.16 ya sezeryan icin anlastik doktorumuzla. Ama bugun hem bebeğin hareketliriyle hem hareketsiz ortaya karisik karnim hep ayni tarafa toplaniyor. Bunlar kasilmami? 38+3teyiz sat e gore. Bebek 3600 gr. Ultrason kagidinda yaş 40+0 yaziyordu dun. Simdi korkular basti ultrasona goreyse bebek bu kasilmalardan sonra 16sini beklemeden pat diye gelmesin ama bel agrim falan henuz yook. Agrisiz sizisiz dogurur sadece kasilma olmasi sorun mu

Kizlar acayip derecede kasilmalarim var asagi dogru degisik biseyler oluyo. Bide sag bacagimin ustune basamiyorum igne gibi batiyo. Ama sancim falan yok. Bugunde sacimi kestiricem gidip kuaforde dogurabilirim saclarim cok uzadi bakamiyorum bide ameliyat falan olucam hic ugrasamam bu saclarla kisacik küt kestiricem

merhaba anne adayları ve anneler. :)
bizde doktordan geldik. oğlum kanala girmiş. nst de sancım çıktı. ki nst alınırken 3 4 kere kasılmam olduydu. görünür mü derken göründü. açılma var mı diye baktı. yokmuş. her an olabilir dedi. geldiğimizden beride kasılmalarım devam ediyor.
herşey normal çok şükür. idrarda da bişey çıkmadı.
oğlum ana babası gibi miyon olacak. kilosu 2600 şuan. ama sorun değil dedi doktor.
hayırlısıyla bekliyoruz bakalım. doğurmazsam haftaya yine gel dedi. :)

senemtolga , Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. sezeryan yada normal. sağlıcakla gelsinlerde. gönülünü ferah tut.
bendede dediğim gibi kasılma var sancı yok günlerdir. o dediğin batma da yanlış yani doğrudüzgün oturmadığımda kalktığımda oluyor. fena acı veriyor ama sonra geçiyor. birde yatarken ayağını topladıysan o da ağrı yapıyor.

sweetgiirl , Rabbim şifa versin. başka keder göstermesin İnşaallah.

Gözün aydın
Analı babalı büyüsün bebişin inşallah
Nasıl geçti doğumun?

Amin canım teşekkürler
Normal için 20 saat sancı çektim ama açılma olmadı artık Dayanamadım bebekde aşağı inmeyince sezeryan oldum
Şimdi evdeyiz şükür

Atom heart mother , eşim faturaya çok tepki göstermedi ya.. dedki, şimdi az yazın sonraki ay çok yazarsınız daha çocuk olacak deseydin ya..

bu arada doktordan geldik. kv ye çıktık. eşim işe gitti. biz oturuyoruz. kapı çaldı. kadının biri, çocuğu olmayan biri için hamile kadınlardan dua istiyormuş. ama kendisi tek gelmiş. kaynanamda pek güvenmedi. yakın oturuyorum demiş ama tanımıyormuş. zilini çal, evdeyse açar dedi benim için.
bende camdan baktım ama tanımadım kadını.
duayı kendisi için istemediği belli. yaşı baya vardı. duayı ona okutup oda dediği kişiye mi üfleyecek anlamadım ki...
Rabbim korusun cümlemizi.

ya kızlar 2 gündür feci ishalim.hamileliğim boyınca hiç ishal olmadım yediklerimde de bi değişiklik yok üşütmedim de...doğumdan önce doğal lavman için ishal olabiliomuş yaşayan var mı acaba?tırsmaya başladım çünkü karnımı fena ağrıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…