- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #68.941
Canım inşallah hemencecik atlatır kuzucugun sen sıkma canını bak doktor da kolay demiş Allah yardımcınız olsun üZme sen kendini annesi bebişine destek olSlmm kızlar..
Biz bgn gittik doktora ve evet fıtık varmış kesin..4 şubat ameliyat günümüz
Doktorumuz kolay bi ameliyat dedi ve günübirlik bi ameliyatmış,sabah 8de gircek çıktıktan snra bi serum verceklermiş sonra inşallah bişi çıkmazsa eve gelebilcekmişiz..dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
Kağan kocatepenin kitabınfa yazıyodu canım 37-38.haftalar içinkk nın hamilelik takviminde günde 14 gr alıolar yazıo
canım yediğin bişey mi dokundu acaba naneli seker leblebi tarzı seyler dene olmazsa ya mide bulantısı cok gıcık bişey inşallah gecer cabucakkac gundur olan mide bulantim bugun beter etti. ilk 3 aydaki gbi oldum,cok kirgin ve halsizim nazar ettm galiba kendime.. uzansam olmuyo kalksam hic olmuyo,nerden cikti bu acaba
aaa neden vermıolarmış ki sonucta bu cocuk doğdu ve kayıtlarda ödeme yapılmadı niye vermiolar ki hakkınız olan bişeyiKızlar biz doğum tarihini 2016 yazdırdıgımz için dogum ve süt parası alamıyormusuz sizinde bilginiz olsun hastanede n farklı olunca alınmıyor.
Bir gün için nufuz cüzdanı bize 1000 tlden fazlaya mal oldu.
Ama ben mutluyum bebişim bi yaş büyük gözükmüyor anası gb
Sacını kestir aksama sancın da gelsin canım güzel güzel doğurKizlar acayip derecede kasilmalarim var asagi dogru degisik biseyler oluyo. Bide sag bacagimin ustune basamiyorum igne gibi batiyo. Ama sancim falan yok. Bugunde sacimi kestiricem gidip kuaforde dogurabilirimsaclarim cok uzadi bakamiyorum bide ameliyat falan olucam hic ugrasamam bu saclarla kisacik küt kestiricem
gözünüz aydın canım geçmiş olsunAmin canım teşekkürler
Normal için 20 saat sancı çektim ama açılma olmadı artık Dayanamadım bebekde aşağı inmeyince sezeryan oldum
Şimdi evdeyiz şükür
canım bi dr ara istersen tahlil falan yapsınlar ishal de iyi değil cok sıvı tüket bol su iç inşallah dediğin gibi bebişin gelecektir de yolunu yapıodrya kızlar 2 gündür feci ishalim.hamileliğim boyınca hiç ishal olmadım yediklerimde de bi değişiklik yok üşütmedim de...doğumdan önce doğal lavman için ishal olabiliomuş yaşayan var mı acaba?tırsmaya başladım çünkü karnımı fena ağrıtıyo
Gecmis olsun canim kolaylikla atlatir insallah minik yavrun dualarimiz senin ve onunla insallahSlmm kızlar..
Biz bgn gittik doktora ve evet fıtık varmış kesin..4 şubat ameliyat günümüz
Doktorumuz kolay bi ameliyat dedi ve günübirlik bi ameliyatmış,sabah 8de gircek çıktıktan snra bi serum verceklermiş sonra inşallah bişi çıkmazsa eve gelebilcekmişiz..dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
senemtolga , Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. sezeryan yada normal. sağlıcakla gelsinlerde. gönülünü ferah tut.
bendede dediğim gibi kasılma var sancı yok günlerdir. o dediğin batma da yanlış yani doğrudüzgün oturmadığımda kalktığımda oluyor. fena acı veriyor ama sonra geçiyor. birde yatarken ayağını topladıysan o da ağrı yapıyor.
Amin canim hepimizin icin rabbim hayirlisini nasip etsin insallah. O batmalar siyatiklerden oluyomus galiba doktor oyle demisti bide igne oldum bikac tane hastaneye yattigimda igne yerlerimde aciyo. Hayirlisi neyse o olsun canim valla artik akisina biraktim herseyi...
Aynisi aksam bende de oldu asagilara dogru baski basinc gibi birseydi acaba asagiya mi iniyorlar benimki henuz inmemisti cunku saclar benimde uzadi ama dogumdan sonraya biraktim durdu bu kadar zaman biraz daha dursunKizlar acayip derecede kasilmalarim var asagi dogru degisik biseyler oluyo. Bide sag bacagimin ustune basamiyorum igne gibi batiyo. Ama sancim falan yok. Bugunde sacimi kestiricem gidip kuaforde dogurabilirimsaclarim cok uzadi bakamiyorum bide ameliyat falan olucam hic ugrasamam bu saclarla kisacik küt kestiricem
siyatik ne bilmiyorum ama kendimde gözlemlediğim şeyler bunlar :))
Bende de dun ve onceki gun oldu bugun birsey yok daha once bende olmamistim hic gecince rahatladimya kızlar 2 gündür feci ishalim.hamileliğim boyınca hiç ishal olmadım yediklerimde de bi değişiklik yok üşütmedim de...doğumdan önce doğal lavman için ishal olabiliomuş yaşayan var mı acaba?tırsmaya başladım çünkü karnımı fena ağrıtıyo
Gazdır gaz bende de oluyoya kızlar 2 gündür feci ishalim.hamileliğim boyınca hiç ishal olmadım yediklerimde de bi değişiklik yok üşütmedim de...doğumdan önce doğal lavman için ishal olabiliomuş yaşayan var mı acaba?tırsmaya başladım çünkü karnımı fena ağrıtıyo
anladım canım.tabi çocuğa göre değişir heralde.38den sonra kilo alımı duruo diye biliodum da ben ondan garip geldi bir haftada 100 150 gr. alması çok değil mi sence?Kağan kocatepenin kitabınfa yazıyodu canım 37-38.haftalar için
yarın sabah kontrolüm var zaten bugün gitmek istemedim canım.ama mide bozukluğu değil bu.değişik bişey.yaşayan var mı diye merak ettim.doğumdan bir kaç gün önce olabiliomuş mide bulantısı ve iştahsızlıkla birlikte.başka doğum belirtim yok zaten.neyse bekleyelim bakalım :)canım yediğin bişey mi dokundu acaba naneli seker leblebi tarzı seyler dene olmazsa ya mide bulantısı cok gıcık bişey inşallah gecer cabucak
aaa neden vermıolarmış ki sonucta bu cocuk doğdu ve kayıtlarda ödeme yapılmadı niye vermiolar ki hakkınız olan bişeyi
Sacını kestir aksama sancın da gelsin canım güzel güzel doğur
gözünüz aydın canım geçmiş olsun
canım bi dr ara istersen tahlil falan yapsınlar ishal de iyi değil cok sıvı tüket bol su iç inşallah dediğin gibi bebişin gelecektir de yolunu yapıodr
Gazdır gaz bende de oluyo
canım yediğin bişey mi dokundu acaba naneli seker leblebi tarzı seyler dene olmazsa ya mide bulantısı cok gıcık bişey inşallah gecer cabucak
aaa neden vermıolarmış ki sonucta bu cocuk doğdu ve kayıtlarda ödeme yapılmadı niye vermiolar ki hakkınız olan bişeyi
Sacını kestir aksama sancın da gelsin canım güzel güzel doğur
gözünüz aydın canım geçmiş olsun
canım bi dr ara istersen tahlil falan yapsınlar ishal de iyi değil cok sıvı tüket bol su iç inşallah dediğin gibi bebişin gelecektir de yolunu yapıodr
bende de yaptıktan sonra baskı gibi bişey oluyor. hala içerisi doluymuş gibi :)))yok canım gaz değil tuvalete çıkana kadar mahvoluorum ağrıdan.çıkınca geçiyo hadi birazdan yine.gaz her zaman vardı bende.o sancı başka bu çok başka.bi de baskı yapıo aşağı çok fena yürüyemiyom o derece.ama çıkınca bi süre rahatlıom allahtan
yok canım gaz değil tuvalete çıkana kadar mahvoluorum ağrıdan.çıkınca geçiyo hadi birazdan yine.gaz her zaman vardı bende.o sancı başka bu çok başka.bi de baskı yapıo aşağı çok fena yürüyemiyom o derece.ama çıkınca bi süre rahatlıom allahtan
benimkide nerdeyse hiç almamış. sabahları hem kan ilacını hem pekmezi ihmal etmiyorum oysaki.kızlaaar ben geldim.. doktora gittik.. bildiğiniz üzere benim bebiş kilolu... hala kilolu ama doktor beni normal doğurtmakta kararlı..ben bi sürü bahane saydım. astımım var panik atağım var bilmem ne.. adam normal deneyecez dedi.. çatım dardır diye dua ettim çatı muayenesi yaptı.. onda da çatın normal dediboyum kısa ben doğuramam dedim.. senden kısaları doğurdu dedi.. napacam ben ya.. kan değerim 11 çıktı kan hapı vitamin hapı 1 aydır almıyorum bu bebiş niye kilo alıyor ya
genetik olsa gerek canım benim kocamda çok kilolu doğmuş oğlu da öyle olacak anlaşılanbenimkide nerdeyse hiç almamış. sabahları hem kan ilacını hem pekmezi ihmal etmiyorum oysaki.
meyve de yerim ama almamış kilo.
doktor sorun değil dedi ama.
bende de yaptıktan sonra baskı gibi bişey oluyor. hala içerisi doluymuş gibi :)))
nette yazıyordu. çocuk kanala inince bağırsaklar rahatlar diye. sizinkiler çok baskı gördüler herhal, birden rahatlık gelince salıverdiler herhal. :))
latife yapıyorum rahatlayın diye. yanlış anlamayın. ishal görülebilirmiş evet. hadi hayırlısı İnşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?