2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inşallah hemencecik atlatır kuzucugun sen sıkma canını bak doktor da kolay demiş Allah yardımcınız olsun üZme sen kendini annesi bebişine destek ol

kac gundur olan mide bulantim bugun beter etti. ilk 3 aydaki gbi oldum,cok kirgin ve halsizim nazar ettm galiba kendime.. uzansam olmuyo kalksam hic olmuyo,nerden cikti bu acaba
canım yediğin bişey mi dokundu acaba naneli seker leblebi tarzı seyler dene olmazsa ya mide bulantısı cok gıcık bişey inşallah gecer cabucak

aaa neden vermıolarmış ki sonucta bu cocuk doğdu ve kayıtlarda ödeme yapılmadı niye vermiolar ki hakkınız olan bişeyi

Sacını kestir aksama sancın da gelsin canım güzel güzel doğur
Amin canım teşekkürler
Normal için 20 saat sancı çektim ama açılma olmadı artık Dayanamadım bebekde aşağı inmeyince sezeryan oldum
Şimdi evdeyiz şükür
gözünüz aydın canım geçmiş olsun

canım bi dr ara istersen tahlil falan yapsınlar ishal de iyi değil cok sıvı tüket bol su iç inşallah dediğin gibi bebişin gelecektir de yolunu yapıodr

Biz de dün doktora gittik teyzeleri daha tam kanala yerleşmemiş sancı da cıkmadı acılmada yok kısacası pasanın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok gerci doktor belli olmaz artk hersey bi gece içinde olabilir dedi eşimde sıkıldı evde izni bitio yok yere gibi oluyor bebek doğmadıkca takvimde az kaldı ayy stres oluorm artk ya

Gecmis olsun canim kolaylikla atlatir insallah minik yavrun dualarimiz senin ve onunla insallah

onyedilik

Aynisi aksam bende de oldu asagilara dogru baski basinc gibi birseydi acaba asagiya mi iniyorlar benimki henuz inmemisti cunku saclar benimde uzadi ama dogumdan sonraya biraktim durdu bu kadar zaman biraz daha dursun

Bende de dun ve onceki gun oldu bugun birsey yok daha once bende olmamistim hic gecince rahatladim

Gazdır gaz bende de oluyo

Kağan kocatepenin kitabınfa yazıyodu canım 37-38.haftalar için
anladım canım.tabi çocuğa göre değişir heralde.38den sonra kilo alımı duruo diye biliodum da ben ondan garip geldi bir haftada 100 150 gr. alması çok değil mi sence?

yarın sabah kontrolüm var zaten bugün gitmek istemedim canım.ama mide bozukluğu değil bu.değişik bişey.yaşayan var mı diye merak ettim.doğumdan bir kaç gün önce olabiliomuş mide bulantısı ve iştahsızlıkla birlikte.başka doğum belirtim yok zaten.neyse bekleyelim bakalım :)

Gazdır gaz bende de oluyo

yok canım gaz değil tuvalete çıkana kadar mahvoluorum ağrıdan.çıkınca geçiyo hadi birazdan yine.gaz her zaman vardı bende.o sancı başka bu çok başka.bi de baskı yapıo aşağı çok fena yürüyemiyom o derece.ama çıkınca bi süre rahatlıom allahtan

kızlaaar ben geldim.. doktora gittik.. bildiğiniz üzere benim bebiş kilolu... hala kilolu ama doktor beni normal doğurtmakta kararlı.. ben bi sürü bahane saydım. astımım var panik atağım var bilmem ne.. adam normal deneyecez dedi.. çatım dardır diye dua ettim çatı muayenesi yaptı.. onda da çatın normal dediboyum kısa ben doğuramam dedim.. senden kısaları doğurdu dedi.. napcam ben ya.. kan değerim 11 çıktı kan hapı vitamin hapı 1 aydır almıyorum bu bebiş niye kilo alıyor ya

saol canim.. esimi yolladm markete biseler aliyor su an bana. of cok kotu cidden hem.mide hem halsizlik hem bebe karnimi ittirip duruyo firlama..iyiyim dedm dedim bugn boyle uyandim hayrolsun..

bende de yaptıktan sonra baskı gibi bişey oluyor. hala içerisi doluymuş gibi :)))
nette yazıyordu. çocuk kanala inince bağırsaklar rahatlar diye. sizinkiler çok baskı gördüler herhal, birden rahatlık gelince salıverdiler herhal. :))
latife yapıyorum rahatlayın diye. yanlış anlamayın. ishal görülebilirmiş evet. hadi hayırlısı İnşaallah.

gunun yaklasti,belki de dogum belirtisidir cnm.. takipte olmak lazim,kendini yorma hic..

benimkide nerdeyse hiç almamış. sabahları hem kan ilacını hem pekmezi ihmal etmiyorum oysaki.
meyve de yerim ama almamış kilo.
doktor sorun değil dedi ama.

belki biraz aşağı indiyse dediğin gibi bağırsaklar rahatlamış olabilir ama fazla rahatlamışlar heralde :) kanala girdiğini sanmıyorum benim göbek hala yukarda çünkü.neyse yarın öğrenicez bakalım.zaten kanala girmesi hemen doğum olacağı anlamına da gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…