- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.141
Benim nst de çok az çıktı pazt. Ama doğum için yeterli değil dedi doktorumBenim de karnımda sertleşmeler oluo böyke küçük tepecikler oluyor canm ama ağrı sancı tarZı bişey olmadı daha ya son haftaya da giriyorum yarın bakalm bu hafta neler yasıcaz
Canim benim ilki normaldi drum normalde israr etti sancim coktu ama elimden geleni yapmaya cslistim 5ten 12ye kadar en son elini diil merdeyse kolunu soktu sonra acil sezeryana aldi daha zorlamak istemiyrm dedi o anda oh dedim kurtuluyorum dogum sonrasi dr kilosunu ogrenince iyiki zorlamamisim dedi omuzlari zor cikar kirilabilirmis dedi niyeysi seZeryan sonrasi icimde garip bi sucluluk hissi var niye normal olmadi diyeCanim hayirli olsun ayni seyleri yasamisiz.yalniz 5 cm acilmada o kdr az mi sancin oldu benim deli gibiydi.iki saat cektim asagi inmedi hatta dr bastirdi cooookk yine inmedi.sen kilosunu o kdr bilip mi normal dogum istedin acaba ?
bazı anneler şekerli su gibi tatlı şeyler sürerdi bebek emsin diye.6. Gundeyiz evet gelince yaptı banyo
Sağol canım. Hemşireler de çok uğraştı hastanedeyken bunu nasıl emmez diye şaştılar o zaman süt yoktu ama şimdi var yine aynı yine aynı
çocuk doktoruna sordum dün kontrolde şöyle yapın böyle yapın dedşği herşeyi fe yaptık dedik doktor bile o zaman çakallığına emmiyor ama uğraşmaya devam edin dedi
benim de nst çekilirken 3 kez kasılmam oldu düzenli ama devam etmedi.hemşire böyle devam etseydi doğru hastaneye yollardım dedi çünkü 100e vuran sancı çıktı.doktor da yokmuş zaten istemezdim şimdi doğurmak :)Benim nst de çok az çıktı pazt. Ama doğum için yeterli değil dedi doktorum
Bakalım hayırlısı olsun
Sağlıklı doğsunlar da doğum şeklini takmıyom :)
Benimki kanala girmediGünaydın güzel annişler. Ben Şubat annesiyim inş. Sizi sık takip ediyorum. Kızlar sizlere bişey sorcam lütfen bililendirin beni. Bebis doğum kanalına girdikten sonra kaç günde doğar. Sizlerde nasıl oldu? Şimdiden teşekkürler. Allah size ve bebislerinize sağlık versin.
Teşekkür ederimBenimki kanala girmediama bir arkadasım kanala girdikten 10 gün sonra suyu gelmişti
Yenidoğanda zaten yastık önermiyolar bende görmüştüm bunu jokerde bu kadar pahalı deildi ama bana biraz gereksiz geldi kullananda hiç duymadımBundan kullanan varmı? Önerirmisiniz sırt üstü yatışlarda kafa tası düzleşmesini önlüyormuş
Hayırlısı olsun cnm 100 ü birak benim şimdiye kadar en fazla gördüğüm 20benim de nst çekilirken 3 kez kasılmam oldu düzenli ama devam etmedi.hemşire böyle devam etseydi doğru hastaneye yollardım dedi çünkü 100e vuran sancı çıktı.doktor da yokmuş zaten istemezdim şimdi doğurmak :)
Bundan kullanan varmı? Önerirmisiniz sırt üstü yatışlarda kafa tası düzleşmesini önlüyormuş
başka gün mü gideceksin...pfff doktor ankaradaymış nst çekip yolladılar ultrason için tekrar gelicez sanırım
Hayırlı olsun cnm darısı basıma bende normal istiyorum suana kadar ciddi bir belirtim olmadıgı için rahatım ama tabi agrılar artarsa illa korkarım stress yaparım die korkuyorum önerilern varsa alırım inş bende doğumdan sonra senin gibi böyle yazabilirim herkesin farklı oluo biliyorum kolay doğumlar nasip eder inş Allahım herkeseKızlarr normal doğum isteyen ama korkan varsa bana özeldende buradanda yazabilir... 4ocak ta normal doğum ile kızımı kucağıma aldım.. Bende korkuyordum ama kendimi şartlamıştımda... Bir sağlık probleminiz yada bebişi zora sokacak bir durumunuz yoksa kesinlikle normal doğum yapın....
benim de hiç bu kadar olmamıştı şimdiye dek.hiç belli olmaz seninki de birden girer bilemezsin.zaten bu yalancı sancılar çok yoruyo insanı olmasın daha iyiHayırlısı olsun cnm 100 ü birak benim şimdiye kadar en fazla gördüğüm 20hatta en son nstde 1 2 yazıyodu o ne dedim ya hiç bi hareket yok
evet tekrar çağıracak doktorbaşka gün mü gideceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?