2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin, tabi ne kadar uyunduysa,
Anne olmak ne kadar zormus gercekten, bosuna cennet analarin ayaklarin altindadir denmemis, Rabbim sevgisinide nasil ona gore vermis. Baska ne icin bu kadar sıkıntiya katlanilirki.
Butun geceyi, karinagrisi, mide yanmasi ve kramplarla gecirdim. 37 ve sonrasi zormus gercekten, 40 ve uzerini gorenlerini ve ikiz annelerini ayri bi takdir ediyorum.
Hayirlisiyla sorunsuz bi sekikde kavusalim bebislerimize insallah.

Benim de karnımda sertleşmeler oluo böyke küçük tepecikler oluyor canm ama ağrı sancı tarZı bişey olmadı daha ya son haftaya da giriyorum yarın bakalm bu hafta neler yasıcaz
Benim nst de çok az çıktı pazt. Ama doğum için yeterli değil dedi doktorum
Bakalım hayırlısı olsun
Sağlıklı doğsunlar da doğum şeklini takmıyom :)

Canim hayirli olsun ayni seyleri yasamisiz.yalniz 5 cm acilmada o kdr az mi sancin oldu benim deli gibiydi.iki saat cektim asagi inmedi hatta dr bastirdi cooookk yine inmedi.sen kilosunu o kdr bilip mi normal dogum istedin acaba ?
Canim benim ilki normaldi drum normalde israr etti sancim coktu ama elimden geleni yapmaya cslistim 5ten 12ye kadar en son elini diil merdeyse kolunu soktu sonra acil sezeryana aldi daha zorlamak istemiyrm dedi o anda oh dedim kurtuluyorum dogum sonrasi dr kilosunu ogrenince iyiki zorlamamisim dedi omuzlari zor cikar kirilabilirmis dedi niyeysi seZeryan sonrasi icimde garip bi sucluluk hissi var niye normal olmadi diye

bazı anneler şekerli su gibi tatlı şeyler sürerdi bebek emsin diye.
onu da denediniz mi?
bir de anne aşırı stresli olursa sütün tadı değişirmiş, o yüzden reddedermiş bebek. gelinimiz aşırı stresli biri olduğu için bu durumu yaşadık. kendi sütünün tadına baktı ki resmen acı, mecburen mamaya başladı.

Benim nst de çok az çıktı pazt. Ama doğum için yeterli değil dedi doktorum
Bakalım hayırlısı olsun
Sağlıklı doğsunlar da doğum şeklini takmıyom :)
benim de nst çekilirken 3 kez kasılmam oldu düzenli ama devam etmedi.hemşire böyle devam etseydi doğru hastaneye yollardım dedi çünkü 100e vuran sancı çıktı.doktor da yokmuş zaten istemezdim şimdi doğurmak :)

Bundan kullanan varmı? Önerirmisiniz sırt üstü yatışlarda kafa tası düzleşmesini önlüyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-13-11-08-41.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın güzel annişler. Ben Şubat annesiyim inş. Sizi sık takip ediyorum. Kızlar sizlere bişey sorcam lütfen bililendirin beni. Bebis doğum kanalına girdikten sonra kaç günde doğar. Sizlerde nasıl oldu? Şimdiden teşekkürler. Allah size ve bebislerinize sağlık versin.

Benimki kanala girmedi ama bir arkadasım kanala girdikten 10 gün sonra suyu gelmişti

Hayırlısı olsun cnm 100 ü birak benim şimdiye kadar en fazla gördüğüm 20 hatta en son nstde 1 2 yazıyodu o ne dedim ya hiç bi hareket yok

Hayırlı olsun cnm darısı basıma bende normal istiyorum suana kadar ciddi bir belirtim olmadıgı için rahatım ama tabi agrılar artarsa illa korkarım stress yaparım die korkuyorum önerilern varsa alırım inş bende doğumdan sonra senin gibi böyle yazabilirim herkesin farklı oluo biliyorum kolay doğumlar nasip eder inş Allahım herkese

Hayırlısı olsun cnm 100 ü birak benim şimdiye kadar en fazla gördüğüm 20 hatta en son nstde 1 2 yazıyodu o ne dedim ya hiç bi hareket yok
benim de hiç bu kadar olmamıştı şimdiye dek.hiç belli olmaz seninki de birden girer bilemezsin.zaten bu yalancı sancılar çok yoruyo insanı olmasın daha iyi

başka gün mü gideceksin...
evet tekrar çağıracak doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…