- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.401
bizimkinin iş yerinde bu çocuğun dişi çıktı içerde niye doğmadı, yok gidin özel hastaneye sezeryanla aldırın, vs. konuşmalar oluyormuş.. Adam tabi tedirgin oluyor.. ama kimseye anlatamıyorum 10 gün var daha diye..Ay bizimkilerde öyle su espri var ya Teli bugünde doğurmadım diye açıorum artkbizim baba da aynı ya ne zaman doğacak bu çocuk diye gezio evin içinde sürekli beni daha da strese soruyor
Allah yardımcın olsun canım... inşallah gerilemeye neden olcak bişey olmazBende ayni seyi soyledim ama esim desteklemeyince yapcak bisiy kalmiyor, 15 tatile denk geldigi icin gelebiliyorlarmis, ikiside cok uzaktalar.
Bende esime, lohusa halimle bagirip cagirip insanlarin kalbini kirabilirim, sorumluluk kabul etmem dedim.
Hayirlisi artik, gorcez bakalim, neler olcak.
kızlar benim 3 cm açıklığım varmış ama sancılar düzensiz yatışım yapıldı doktor geceye doğru anca doğurursun dedi
ayy canım benimmm minik geliyo desene allah yardım etsin inşallah habersiz bırakma bizi :)kızlar benim 3 cm açıklığım varmış ama sancılar düzensiz yatışım yapıldı doktor geceye doğru anca doğurursun dedi
Senin hangi güne kadar beklicek canm doktor sezeryanla ilgili bişey dedi mi bizi pazartesi yine çagırdı bişey olmazsa gel dedi işte baklm duracaklar mı ki o güneBen her sabah mutlu uyanıyorum gece bişey olmadı diye
Pazartesi akşamı kardeşim geliyo inşallah o güne kadar dyanur benim minnoş :) benim doktor kontrole de çağırmadı bir daha
Doğumda görüşücez
Yok artk o kadar da deil ya daha günlerimiz bitmedi öyle olsa ne dicekler acaba benim kv de geleceği yok sezeryanla aldırın siz olmazsa dıo beni de strese sokuolar yabizimkinin iş yerinde bu çocuğun dişi çıktı içerde niye doğmadı, yok gidin özel hastaneye sezeryanla aldırın, vs. konuşmalar oluyormuş.. Adam tabi tedirgin oluyor.. ama kimseye anlatamıyorum 10 gün var daha diye..
ayy canım hadi hayırlısı gelişmelerden haberdar et bizi suyun falan gelmedi di mi senin nasıl agrı durumunkızlar benim 3 cm açıklığım varmış ama sancılar düzensiz yatışım yapıldı doktor geceye doğru anca doğurursun dedi
Hadi hayırlısı canım Allah yardımcınız olsunkızlar benim 3 cm açıklığım varmış ama sancılar düzensiz yatışım yapıldı doktor geceye doğru anca doğurursun dedi
hadi hayırlısı. Rabbim kolaylık versin. kolaylıkla sağlıcakla doğur İnşaallah.kızlar benim 3 cm açıklığım varmış ama sancılar düzensiz yatışım yapıldı doktor geceye doğru anca doğurursun dedi
Bir bebiş daha geliyo :)kızlar benim 3 cm açıklığım varmış ama sancılar düzensiz yatışım yapıldı doktor geceye doğru anca doğurursun dedi
Canım kendi gelmezse 24 ünde aç gidicem 6 da o gün olacakSenin hangi güne kadar beklicek canm doktor sezeryanla ilgili bişey dedi mi bizi pazartesi yine çagırdı bişey olmazsa gel dedi işte baklm duracaklar mı ki o güne
Yok artk o kadar da deil ya daha günlerimiz bitmedi öyle olsa ne dicekler acaba benim kv de geleceği yok sezeryanla aldırın siz olmazsa dıo beni de strese sokuolar ya
ayy canım hadi hayırlısı gelişmelerden haberdar et bizi suyun falan gelmedi di mi senin nasıl agrı durumun
yok daha suyum gelmedi cnm sancılar şiddetleniyo yavaştanSenin hangi güne kadar beklicek canm doktor sezeryanla ilgili bişey dedi mi bizi pazartesi yine çagırdı bişey olmazsa gel dedi işte baklm duracaklar mı ki o güne
Yok artk o kadar da deil ya daha günlerimiz bitmedi öyle olsa ne dicekler acaba benim kv de geleceği yok sezeryanla aldırın siz olmazsa dıo beni de strese sokuolar ya
ayy canım hadi hayırlısı gelişmelerden haberdar et bizi suyun falan gelmedi di mi senin nasıl agrı durumun
Ay çok heyecanlııEtiket falan yapamıyorum ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.şu an serum ve epidural katater takıldı sancılarım gelip gidio.dayanılmaz hale gelince ilaç verecekler.
benim de öyle başladı zaten ama bikaç gündür var canım.yavaş yavaş açılıo olabilir rahim.benim öyle oldu.adet sancısı gibi ağrı çekiodum kaç gündürHafif belimde agrı var kasıklarımada iğne batıyo gibi agrı 10 dkda bi kasılıyo ama dayanılmaz deil sancılar böle bişimi acaba
önce iğne yapıolar uyuşuo çok bişey hissetmedim canım bacakta elektriklenme oldu sadece o da normal doktor söyledi zaten takarken.şu an çok hafif bi bel ağrın var ama sancıların yanındabhiçbşşAy çok heyecanlıı
Sağlıkla doğsun inşalkah miniğin
Epidural takılırken aprı hissettin mi canım ?
önce iğne yapıolar uyuşuo çok bişey hissetmedim canım bacakta elektriklenme oldu sadece o da normal doktor söyledi zaten takarken.şu an çok hafif bi bel ağrın var ama sancıların yanındabhiçbşşAy çok heyecanlıı
Sağlıkla doğsun inşalkah miniğin
Epidural takılırken aprı hissettin mi canım ?
Allah korusun canim, kaka maka getirme aklina. hayirlisiyla saglikla dogsun insallah.Kızlar kontrolden geldik şimdi 40+1 3630 gr suyu doppleri normal nstde 3 kere kasılmam oldu agrısız dr pek önemsemedi amakanala inmemiş daha artık hergün riskli kakasını yapabilir falan dedi moralim bozuldu ama sezeryan olması için anormal bi durumda yok bekliyorum anlıycanız.. Tek korkum kakasını yapmaz inş. Bide kanala inmemiş normal doğum yapabilirmiyim inermi bi diyiverin varmı benımle aynı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?