2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bizimkilerde öyle su espri var ya Teli bugünde doğurmadım diye açıorum artk bizim baba da aynı ya ne zaman doğacak bu çocuk diye gezio evin içinde sürekli beni daha da strese soruyor
bizimkinin iş yerinde bu çocuğun dişi çıktı içerde niye doğmadı, yok gidin özel hastaneye sezeryanla aldırın, vs. konuşmalar oluyormuş.. Adam tabi tedirgin oluyor.. ama kimseye anlatamıyorum 10 gün var daha diye..

Allah yardımcın olsun canım... inşallah gerilemeye neden olcak bişey olmaz

Ben her sabah mutlu uyanıyorum gece bişey olmadı diye
Pazartesi akşamı kardeşim geliyo inşallah o güne kadar dyanur benim minnoş :) benim doktor kontrole de çağırmadı bir daha
Doğumda görüşücez
Senin hangi güne kadar beklicek canm doktor sezeryanla ilgili bişey dedi mi bizi pazartesi yine çagırdı bişey olmazsa gel dedi işte baklm duracaklar mı ki o güne
Yok artk o kadar da deil ya daha günlerimiz bitmedi öyle olsa ne dicekler acaba benim kv de geleceği yok sezeryanla aldırın siz olmazsa dıo beni de strese sokuolar ya
kızlar benim 3 cm açıklığım varmış ama sancılar düzensiz yatışım yapıldı doktor geceye doğru anca doğurursun dedi
ayy canım hadi hayırlısı gelişmelerden haberdar et bizi suyun falan gelmedi di mi senin nasıl agrı durumun

Canım kendi gelmezse 24 ünde aç gidicem 6 da o gün olacak

yok daha suyum gelmedi cnm sancılar şiddetleniyo yavaştan

Hafif belimde agrı var kasıklarımada iğne batıyo gibi agrı 10 dkda bi kasılıyo ama dayanılmaz deil sancılar böle bişimi acaba
benim de öyle başladı zaten ama bikaç gündür var canım.yavaş yavaş açılıo olabilir rahim.benim öyle oldu.adet sancısı gibi ağrı çekiodum kaç gündür

Ay çok heyecanlıı
Sağlıkla doğsun inşalkah miniğin
Epidural takılırken aprı hissettin mi canım ?
önce iğne yapıolar uyuşuo çok bişey hissetmedim canım bacakta elektriklenme oldu sadece o da normal doktor söyledi zaten takarken.şu an çok hafif bi bel ağrın var ama sancıların yanındabhiçbşş

Ay çok heyecanlıı
Sağlıkla doğsun inşalkah miniğin
Epidural takılırken aprı hissettin mi canım ?
önce iğne yapıolar uyuşuo çok bişey hissetmedim canım bacakta elektriklenme oldu sadece o da normal doktor söyledi zaten takarken.şu an çok hafif bi bel ağrın var ama sancıların yanındabhiçbşş

Allah korusun canim, kaka maka getirme aklina. hayirlisiyla saglikla dogsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…