- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.381
Bende 38.haftada doğum yaptım. 2400 gr lik bi kızım oldu.sarılık oldunuz mu ?bugün bizim 4.günümüz ben çok korkuyorum sarılık tan dolayi alırlar diye38. Haftada doğum yaptım Bebek 2300 doğdu çok şükür sağlıklı inşallah sende sıkıntı olmadan doğumunu yaparsın hem sen hem Bebek sağlıklı olur inşallah
mesajını okuyunca bir sevindim, mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun İnşaallah.kızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
Çok şükür biz sarılık olmadık ama ben ilk Zaman'lar saatte 1 emzirdim sanırım ondan dolayı kolay atlattık. İnşallah sizde atlatırsınızBende 38.haftada doğum yaptım. 2400 gr lik bi kızım oldu.sarılık oldunuz mu ?bugün bizim 4.günümüz ben çok korkuyorum sarılık tan dolayi alırlar diye
Anladm canm hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin cok az kaldı kavusmayaCanım ameliyathanelerde yer bulamadık ancak. O güne bulduk yer doktor zaten sezeryan beklemenin anlamı yok dedi
Canm bosver sıkma canını saçma sapan insanlar için bebişinw odaklan hepsi bos kendini ve onu düşün sadeceKizlar okudum yazdiklarinizi tek tek etiketleyemedim. Sagolun destekleriniz icin. Dunden beri olaylar olaylar yarin doguma gidicem neler yasiyorum bilemezsiniz. Allahindan bulsun artik biktim ben. En son gelmicem dedi kaynanam. Insallah gelmez dua ediyorum gelmesin diye. Hicbiseyde yaptigim yok durduk yere bunlar yapilirmi bu durumda bi insana. Bi sucum olsa yuregim gam yemicek. Mutsuzum resmen mutsuzum..
Ay canım ayris hanım gelmeye karar verdi artk desene cok Güzel ya inşallah kolay bi şekilde atlatırsın doğumu da alırsn prensesi kucagına haberlerini bekliorz Allahm yardımcın olsunkızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
ay seninki de mi geliyo yoksa canm biraz uzan geçecek mi bakalm gecmezseve şiddetlenirse sende ararsn doktorunuKizlar benimde kasigima agri girip duruyo bu seferki farkli bi sanci bide asagi dogru ittiriyo sanki
Ben normal doğum yaptım tatlım, geçmiş sayfalarda bahsetmiştim ama istersen anlatabilirim merak ettikleriniYa surda ocak anneleri olarak normal doğuran yok normal doğum hikayeleri dinleseydik de biraz cesaret alsaydık... Gerçi ocak bebeklerininde normal doğmaya niyetleri yok... Hepsi sezaryen... İnşallah normal doğurabiliriz...
senin minnoş sabırsızmış, benimkide benim sabrımı deniyor:) benim dogum tarihmde 24 ocakti ama bizimki 28 aralikta geldi :) seninki de hayirlisiyla vaktinde gelsin.
Canım senin kaç haftalıkken oldu doğumunBen normal doğum yaptım tatlım, geçmiş sayfalarda bahsetmiştim ama istersen anlatabilirim merak ettiklerini
Benimki de öyle canm babası da izne ayrıldı yalnızım diye belki gelir falan diye ama yok daha gelmeye niyeti 40 ı devircez böle gidersesenin minnoş sabırsızmış, benimkide benim sabrımı deniyor
Hımmmm zor soru Beklenen 12 ocak tı, ben 4ocak sabaha karşı doğum yaptım, 38+6 oluyo sanırımCanım senin kaç haftalıkken oldu doğumun
kızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
Kanala inmemişse ve açılma yoksa çok da şansını zorlama canım, çünkü risk taşıyorsun...Kızlar kontrolden geldik şimdi 40+1 3630 gr suyu doppleri normal nstde 3 kere kasılmam oldu agrısız dr pek önemsemedi amakanala inmemiş daha artık hergün riskli kakasını yapabilir falan dedi moralim bozuldu ama sezeryan olması için anormal bi durumda yok bekliyorum anlıycanız.. Tek korkum kakasını yapmaz inş. Bide kanala inmemiş normal doğum yapabilirmiyim inermi bi diyiverin varmı benımle aynı olan
pek nazlı çıktılar..benim eşim çok stresliyim diyor sanki kendi doğuracakBenimki de öyle canm babası da izne ayrıldı yalnızım diye belki gelir falan diye ama yok daha gelmeye niyeti 40 ı devircez böle giderse
Hadi bakalımm canımm hayırlısıkızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
Hafif belimde agrı var kasıklarımada iğne batıyo gibi agrı 10 dkda bi kasılıyo ama dayanılmaz deil sancılar böle bişimi acaba
Canım iyi düşün iyi olsun :)ya ben yarın ameliyata girme anımı düşünüp düşünüp ağlıyorum iyice salak oldum.önlüğümü giyicem veda edicem millete sedyede gidicem fln kurup kurup ağlıyorum delimiyim manyakmıyım ay bıktım kendimden!! inşallah girmeden ağlama krizine fln girmem astımım var bide astımım tutmasın genel anestezi olucam sonuçta
8 gün varms beklenen güne bizim de 6 günümüz kaldı da hala ses seda yok bakalm hayrlısıHımmmm zor soru Beklenen 12 ocak tı, ben 4ocak sabaha karşı doğum yaptım, 38+6 oluyo sanırım
Ay bizimkilerde öyle su espri var ya Teli bugünde doğurmadım diye açıorum artkpek nazlı çıktılar..benim eşim çok stresliyim diyor sanki kendi doğuracakeşimin akrabaları her gün arıyor ağrın sızın var mı diye.. Doğurursam haberiniz olur sık sık arayıp beni strese sokmayın dedim
Ben her sabah mutlu uyanıyorum gece bişey olmadı diyeAy bizimkilerde öyle su espri var ya Teli bugünde doğurmadım diye açıorum artkbizim baba da aynı ya ne zaman doğacak bu çocuk diye gezio evin içinde sürekli beni daha da strese soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?