- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.361
18 günlük olduk bile :=) sancım geldı aniden sezeryana alındım :=)Allah razı olsun canım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Surrender @LiveYourLifeee doğurdunuz mu takip edemedim doğum hikayelerinizi merak ediyorum
benim oğlum yok canım. ama ablamın iki oğlu var biri 7 yaşında biri 2 yaşında sünnet oldu.Ben de madem birileri burda oglumu sünnet ettireyim bari diye düşündüm. Onu tek başıma halledemem belki . Yanımda bi büyük olması iyi olur.
Bebek şimdiden ayak bacak hareket ediyp ilerde daha zor olur diye düşündüm. Şimdi daha cabuk iyileşir en azından.
Ya surda ocak anneleri olarak normal doğuran yok normal doğum hikayeleri dinleseydik de biraz cesaret alsaydık... Gerçi ocak bebeklerininde normal doğmaya niyetleri yok... Hepsi sezaryen... İnşallah normal doğurabiliriz...
18 günlük olduk bile :=) sancım geldı aniden sezeryana alındım :=)
Ne olursa olsun allahim hayirlisini nasip etsin insallah canim hersey guzel olucak merak etme biz senin yanindayizkız dur heyecan yaptırma bana şurda sakinliğimi zor korumaya çalışıyorum zaten.4 kere üst üste 5 dkda biz sancım geldi birazdan hastaneye gidicez ebeler durumuma bakacakmış doktora haber vereceklermiş duruma göre.belki de geri yollayacaklar bilmiyoruz hayırlısı artık
Canim karismak gibi olmasin ama bence riske atma kanala girmediyse bebegin cikmasi zor oluyo allah korusun havasiz kaliyo fln bide gunun gecti senin kakasini yeme ihtimali var yine sen bilirsin ama ben olsam riske atmazdim. Gecenlerde gunune 6 gun fln kala biri dogum yapmisti oyle bile kakasini yemisti yanlis hatirlamiyosam. Insallah hayirlisi neyse o olsun ama iyi dusun derim..Kızlar kontrolden geldik şimdi 40+1 3630 gr suyu doppleri normal nstde 3 kere kasılmam oldu agrısız dr pek önemsemedi amakanala inmemiş daha artık hergün riskli kakasını yapabilir falan dedi moralim bozuldu ama sezeryan olması için anormal bi durumda yok bekliyorum anlıycanız.. Tek korkum kakasını yapmaz inş. Bide kanala inmemiş normal doğum yapabilirmiyim inermi bi diyiverin varmı benımle aynı olan
4 cm acılma fazla can yakmıyormus onu anlamıs oldum4cmlik bi nimetle gidip sezeryan olan surrender :)bak biz de 1 cm i arar olduk hehe biliyorum takılıyorum sana su an,sakin yanlis anlama aman ve senin su findikla olan iletisimin gozumun onunde canlanio her yazdiginda,zilli kizz senii diye diye popisi seviyosundur sen
gözün aydınkızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
Tesekkur ederim . Epidural benim icin gayet iyiydi ben tavsiye ederim. Bas agrisi olmadı. Cok guclu agri kesiciler verdiler. Bir kac saat icinde de butun uyusukluk gecti.Allah analı babalı büyütsün epiduzeryan nasıldı paylasabiliröisin agrı varmı hala bas agrısı yaptı mı
Kac günlük cnmBen henuz vermedim
emzik, biberonKızlar bebişlere emzik veriyomusunuz. Kararsız kaldım
Bugün rüyamda suyum gelmişti.. heyecanla uayandım wc ye gittim yok anam yok kupkuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?