- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.441
Canim bence sen cok rahat bi dogum yapican insallah. Yazdiklarindan olusan hissiyatim bu yondeben de epidural mumkun oldugunca gec alayim hatta keske hic almasam diyordum da sanirm bol keseden yiğitlik yapiorumsen ucuslardasn guzel oldu rahatlarsin ne guzel acikligin iyi ilerliodur insallah..
Artik daha beklemeden kavusmanizi dilerim. Ben de sezaryene alınmayı bekliyorum. Yatisim yapildi. Damaryolum takildi. En gec yarin ogleden sonraya kucaklasacagim kuzucugumla. Bu endiseyle karisik heyecanı tum kiymet bilecek evlat isteyen yasasin dilerim. Sevgiler...epiduralimi de verdiler çok şiddetlenmişti artık 5 dkda bire inmişti.epiduralsiz doğum yapanları alınlarından öpüyorum ben dayanamazmışım resmen yalvardım ilaç verin diye.bu arada çok kanamam oldu nedense.özellikle alttan muayeneden sonra baya bi geldi.hatta suyum geldi sandım muayene ettiler.kese duruomuş.gelmişse bile az gelmiştir dedi.kanamaya normal dediler rahim inceldikçe olabiliomuş.epidural etkisini göstermeye başlıo kafam güzel şu an uçuyo gibiyim :) baya bi rahatlatıyo sancı mancı yok şu an on numarayım ama hemen vermediler baya bi çektim sancı.iyice dayanılmıcak hale gelince veriolarmış.bir sürü de doğuracak var bugün hastanede.çok yoğun.neyse çok konuştum azcık ağrısız dakikaların tadını çıkarayım çok yoruldum
Canim bence sen cok rahat bi dogum yapican insallah. Yazdiklarindan olusan hissiyatim bu yonde
Aminn! Insallah bizlerde sag saglim kavusuruz minnoslarimizaGunaydinlar
38. Haftayida gordum ya sukurler olsun, darisi 39 un basina insallah :)
Taze annisler minnoslariyla ugrasiyor, benim gibi hamislerde kavusma gunune odaklanmis. Hepimize kolayliklar gelsin insallah
2 gundur bende oyleyim canim ya kafami yastiktan kaldiramiyom midem bulaniyo halsizlik bel bacak agrilari, 37 haftama kadar superwomen gibiydim, aktief hareketli agrisiz uyku duzenim iydi. Neoldu boyle birden acaba dogummu yaklasiyorBugün hiç keyfim yok... Başım ağrıyor midem bulanıyor... Canım hiçbir şey yapmak istemiyor... Sırtım belim her yerim ağrıyor...
bende sabahlara kadar uyyamıyorum karnm taş gibi sertleşiyor nefs alamıyorm saga sola dönmk işkence seninde agılarn vrmı benim belimde kasıklarımda ara ara giren adet sancısı gibi sancılarm oluyo dogm nezmn oluck acaba çok uzk değil gibi ama hayırlısı olsunsorma ya, kendilerine yeni yol olusturmaya calisiyorlar sanirim, hayirlisiyla bi kavussak, sanki onca hafta geciren ben degilmisim gibi su 1-2 hft gecmiyor bu haftalarda uyunmuyor gerci, zamanin gecmemesinin bir nedeni de o galiba
ay naklen yayın yapıyo çok heyecanlıepiduralimi de verdiler çok şiddetlenmişti artık 5 dkda bire inmişti.epiduralsiz doğum yapanları alınlarından öpüyorum ben dayanamazmışım resmen yalvardım ilaç verin diye.bu arada çok kanamam oldu nedense.özellikle alttan muayeneden sonra baya bi geldi.hatta suyum geldi sandım muayene ettiler.kese duruomuş.gelmişse bile az gelmiştir dedi.kanamaya normal dediler rahim inceldikçe olabiliomuş.epidural etkisini göstermeye başlıo kafam güzel şu an uçuyo gibiyim :) baya bi rahatlatıyo sancı mancı yok şu an on numarayım ama hemen vermediler baya bi çektim sancı.iyice dayanılmıcak hale gelince veriolarmış.bir sürü de doğuracak var bugün hastanede.çok yoğun.neyse çok konuştum azcık ağrısız dakikaların tadını çıkarayım çok yoruldum
senle aynıyız canm belinde ve kasıklarında agrılarn varmı benim bu ara çok oluyo hele gecm hiç kalmadı uyku yok2 gundur bende oyleyim canim ya kafami yastiktan kaldiramiyom midem bulaniyo halsizlik bel bacak agrilari, 37 haftama kadar superwomen gibiydim, aktief hareketli agrisiz uyku duzenim iydi. Neoldu boyle birden acaba dogummu yaklasiyor
Bel kasik agrilarim var canim gece uyku denen sey kalmadi, wc'ye cok sık gidiyorum geceleri. Karnım çok sertleşti nefesim daralıyo yatarken. Artık oğluşum gelsin istiyorumsenle aynıyız canm belinde ve kasıklarında agrılarn varmı benim bu ara çok oluyo hele gecm hiç kalmadı uyku yok
Aaaa çok enteresan hiç duymamistim. Aslinda stresli degilim sadece bebefi ezmirmeye çalışırken viyak viyak bagirinca haliyle geriliyor, strese giriyorum.bazı anneler şekerli su gibi tatlı şeyler sürerdi bebek emsin diye.
onu da denediniz mi?
bir de anne aşırı stresli olursa sütün tadı değişirmiş, o yüzden reddedermiş bebek. gelinimiz aşırı stresli biri olduğu için bu durumu yaşadık. kendi sütünün tadına baktı ki resmen acı, mecburen mamaya başladı.
Evet aynen canim ya allah yardimcimiz olsun, son haftalar gercekten cok zormus heleki gecelerii. Çok şükür kayınvalidem yanımda kalıyor gündüzleri rahatca dinlenebiliyorum bütün işleri hallediyo. Haftaya insallah ikimizde aliriz minnoslarimizi kucagimizaaynı benii anlattın valla 4 5 kz wc ye çıkıyorm gecelr nekadara uzunmuş onu anladım bu aralr bnde istiyorm gelsin oglm 2 günüde doldursm tm 38 haftada gelsin artık
Ihlamur içiyor musun öksürüge iyi gelir..Canim biran once iyilesirsin insallah ve bebeginle rahatca ilgilenirsin bende hastayim oksuruk hala devam ediyor ve doguma cok az kaldi bu oksuruk psikolojimi bozdu dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim insallah bebisinde seni guzel guzel emsin bol bol sutun olsun
ay inşallh canım senin adına sevindin ne güzlki kayınvaliden vr benim kimse yok bi başımayım bide benim bi kızm bi oğlum daha vr okula gidiyolr onları götür getir ev işleri yemk temizlk hep bana bakıyo annemde yakn degilki gelsinEvet aynen canim ya allah yardimcimiz olsun, son haftalar gercekten cok zormus heleki gecelerii. Çok şükür kayınvalidem yanımda kalıyor gündüzleri rahatca dinlenebiliyorum bütün işleri hallediyo. Haftaya insallah ikimizde aliriz minnoslarimizi kucagimiza38 hafta bitmis olur
Canım sütün emmediği için az üzülme benimki de bi memeyi tutmadı azaldı süt ama bi sekilde verdim evire çevire farklı pozisyonlarda. Vazgeçme ağlar bir iki saat uğraştırır ama eninde sonunda tutacak. Biz de başta mama verdik vermesek sarılık olurdu sütüm gelmiyodu. Rezene çayı iç işe yarar. Benimki de 3 gün kabizlık çekti sonra düzeldi zeytinyağı ver mamasına ya da sütünü sağ içine ya da direkt ver bi iki çay kaşığı. Olmazsa kulak temizleme ćöpünü zeytinyağiña Bandır deliģini yaģla yapar kakasını inşallah. Bizimki bi kaşık zeytin yagiyla uç günluk yapti maşallah şimdi sıkıntı yaşamıyoz çok şükür.
Yaninda kimse kalıyo mu ? Kendini harabetme sütün daha da azalır
Ben 13 saat suni yedim 2cmden fazla acilmam yoktu gece sezeryana aldilar 29 aralik. Gazımız var başka sıkıntı yok çok şükür.
Üzme kendini düzelir zamanla inşallah
Allah yardimcin olsun canim baya zor senin icin umarim dogumun kolay gecer ve dogumdan sonra kendini iyi hissedersin bebisin zorluk cektirmez sana insallah. Benim ilk bebisim oglusum. bende 27 yasindayimay inşallh canım senin adına sevindin ne güzlki kayınvaliden vr benim kimse yok bi başımayım bide benim bi kızm bi oğlum daha vr okula gidiyolr onları götür getir ev işleri yemk temizlk hep bana bakıyo annemde yakn degilki gelsinhayırlısıyla bi dogm yapaydm çk zorlanıyorm artık bu arada yaşm 29 2 ci oğlumu bekliyorm
sağol canım sen de hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallahArtik daha beklemeden kavusmanizi dilerim. Ben de sezaryene alınmayı bekliyorum. Yatisim yapildi. Damaryolum takildi. En gec yarin ogleden sonraya kucaklasacagim kuzucugumla. Bu endiseyle karisik heyecanı tum kiymet bilecek evlat isteyen yasasin dilerim. Sevgiler...
elif, ben pek bıberona baglamıyorum. benımkı hem meme hem bıberondan ıcıyor sütü.
'' sütüm az yetmıyor'' tarzı asla konusup kendını ınandırma. emzirdikçe veya sagdıkca gelır süt.
az da olsa uyku
bol sıvı
boza ıcebılırsın mesela
ayva kompostosu da bol süt yapıyormus. ayva var evde 1 kavanoz yapıcam kendıme bugun.
kayısı kompostosu da ıcebılırsın
belkı bebegın kabızlıgı gıder. marul da süt yapyormus. ben her gün bol bol yıyorum.
allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?