2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Artik daha beklemeden kavusmanizi dilerim. Ben de sezaryene alınmayı bekliyorum. Yatisim yapildi. Damaryolum takildi. En gec yarin ogleden sonraya kucaklasacagim kuzucugumla. Bu endiseyle karisik heyecanı tum kiymet bilecek evlat isteyen yasasin dilerim. Sevgiler...

Canim bence sen cok rahat bi dogum yapican insallah. Yazdiklarindan olusan hissiyatim bu yonde

ay aminnn aminn,pembis de oyle hissediyor ins gayet kolay gecer de cabuk iyilesirim,tek basimayim ya valla o yuzden cook cook ihtiyacm var ama bu yaramaz kofte karnimdayken böyle yoruyor beni

Gunaydinlar
38. Haftayida gordum ya sukurler olsun, darisi 39 un basina insallah :)
Taze annisler minnoslariyla ugrasiyor, benim gibi hamislerde kavusma gunune odaklanmis. Hepimize kolayliklar gelsin insallah
Aminn! Insallah bizlerde sag saglim kavusuruz minnoslarimiza sabirsizlaniyorum, gunler hic gecmiyor sanki

Bugün hiç keyfim yok... Başım ağrıyor midem bulanıyor... Canım hiçbir şey yapmak istemiyor... Sırtım belim her yerim ağrıyor...
2 gundur bende oyleyim canim ya kafami yastiktan kaldiramiyom midem bulaniyo halsizlik bel bacak agrilari, 37 haftama kadar superwomen gibiydim, aktief hareketli agrisiz uyku duzenim iydi. Neoldu boyle birden acaba dogummu yaklasiyor

sorma ya, kendilerine yeni yol olusturmaya calisiyorlar sanirim, hayirlisiyla bi kavussak, sanki onca hafta geciren ben degilmisim gibi su 1-2 hft gecmiyorbu haftalarda uyunmuyor gerci, zamanin gecmemesinin bir nedeni de o galiba
bende sabahlara kadar uyyamıyorum karnm taş gibi sertleşiyor nefs alamıyorm saga sola dönmk işkence seninde agılarn vrmı benim belimde kasıklarımda ara ara giren adet sancısı gibi sancılarm oluyo dogm nezmn oluck acaba çok uzk değil gibi ama hayırlısı olsun

ay naklen yayın yapıyo çok heyecanlı

2 gundur bende oyleyim canim ya kafami yastiktan kaldiramiyom midem bulaniyo halsizlik bel bacak agrilari, 37 haftama kadar superwomen gibiydim, aktief hareketli agrisiz uyku duzenim iydi. Neoldu boyle birden acaba dogummu yaklasiyor
senle aynıyız canm belinde ve kasıklarında agrılarn varmı benim bu ara çok oluyo hele gecm hiç kalmadı uyku yok

senle aynıyız canm belinde ve kasıklarında agrılarn varmı benim bu ara çok oluyo hele gecm hiç kalmadı uyku yok
Bel kasik agrilarim var canim gece uyku denen sey kalmadi, wc'ye cok sık gidiyorum geceleri. Karnım çok sertleşti nefesim daralıyo yatarken. Artık oğluşum gelsin istiyorum

aynı benii anlattın valla 4 5 kz wc ye çıkıyorm gecelr nekadara uzunmuş onu anladım bu aralr bnde istiyorm gelsin oglm 2 günüde doldursm tm 38 haftada gelsin artık

Aaaa çok enteresan hiç duymamistim. Aslinda stresli degilim sadece bebefi ezmirmeye çalışırken viyak viyak bagirinca haliyle geriliyor, strese giriyorum.

Hala emmedi fakat ben ısrara devam ediyorum pes etmeyeceğim umarım muvaffak olurum

aynı benii anlattın valla 4 5 kz wc ye çıkıyorm gecelr nekadara uzunmuş onu anladım bu aralr bnde istiyorm gelsin oglm 2 günüde doldursm tm 38 haftada gelsin artık
Evet aynen canim ya allah yardimcimiz olsun, son haftalar gercekten cok zormus heleki gecelerii. Çok şükür kayınvalidem yanımda kalıyor gündüzleri rahatca dinlenebiliyorum bütün işleri hallediyo. Haftaya insallah ikimizde aliriz minnoslarimizi kucagimiza 38 hafta bitmis olur

Ihlamur içiyor musun öksürüge iyi gelir..

Rabbim tez şifani versin hayirli saglikli ve rahat doğumun olur insallah

ay inşallh canım senin adına sevindin ne güzlki kayınvaliden vr benim kimse yok bi başımayım bide benim bi kızm bi oğlum daha vr okula gidiyolr onları götür getir ev işleri yemk temizlk hep bana bakıyo annemde yakn degilki gelsin hayırlısıyla bi dogm yapaydm çk zorlanıyorm artık bu arada yaşm 29 2 ci oğlumu bekliyorm

canım bugün resmen ağladım, komşu geldi emzirmeye çalıştık almıyor çok uğraşıyorum alsın diye emiyor üç dakka bırakıyor sonra bir daha almıyor, komşuda sağalım dedi ama o kadar az süt çıktı ki gene, yetmez dedi mama verdik gene, dediğini yaptım canım zeytin yağı verdim bu akşam yaptı kakasını ama bir kısmı kaskatıydı nasıl ağladı yavrum, dediğini yapıcam canım evire çevire sürekli yapıcam ama sütüm çok az, Allah hepimize yardım etsin

TugbArda O ozlm m günlerimiz aynı kızlar :) benim de arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor kasıklarımda.. Az önce de aşağı doğru şiddetli bi baskı hissettim. Doğurcm sandım ama geçti.. Yalancı doğum sancısı mıydı neydi bilmiyorum. Wc ye de çok sık gitme isteğim oluyor. Sanıyorum ki mesane doldu patlayacak ama gidiyorum azcık.

Allah yardimcin olsun canim baya zor senin icin umarim dogumun kolay gecer ve dogumdan sonra kendini iyi hissedersin bebisin zorluk cektirmez sana insallah. Benim ilk bebisim oglusum. bende 27 yasindayim

sağol canım sen de hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah

aynen canım bırakmamak gerekir peşini süt işinin,bilmiyorum ki canım biberondan önce emmeye çalışıyordu, sütüm az diye belkide canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…