- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.421
Amin canim insallah, ne yapti bebegin, bgn cikabilir sanki demistin?Allah razı olsun canım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
@Surrender @LiveYourLifeee doğurdunuz mu takip edemedim doğum hikayelerinizi merak ediyorum
Ayyy canlı yayınla doğum yapıosun sen de o halinle bi de bizim sorularla ilgileniosun kıyamam ya hadi bakalm hep beraber beklıorz prensesi sağlıkla gelsin inşallah darısı da bizlerin başınayok daha suyum gelmedi cnm sancılar şiddetleniyo yavaştan
bunları duydukca bende suni sancı almayıp direk sezeryan mı olsam diyorum ay inş bu gece suyum falan gelirde bu ikilemden kurtulurumalıntı ve etiket yapamadım
benim ilk bebeğim de kanala inmediği için 40+4 de sezeryan oldum hem de normal doğum denemk için saatlerce suni sancı aldıktan sonra....
Bizimkide serap hanım canım :) tuhaf bi doktor ya çözemedim onu ben :)serap hanım canım tanıyo musun?
Ayyy canlı yayınla doğum yapıosun sen de o halinle bi de bizim sorularla ilgileniosun kıyamam ya hadi bakalm hep beraber beklıorz prensesi sağlıkla gelsin inşallah darısı da bizlerin başına
aman oyalanıom işte bana da iyi oluo :) yoksa sancılar fenaAyyy canlı yayınla doğum yapıosun sen de o halinle bi de bizim sorularla ilgileniosun kıyamam ya hadi bakalm hep beraber beklıorz prensesi sağlıkla gelsin inşallah darısı da bizlerin başına
Benim doktor kontrole de çağırmadı hiçLollapollosaa canım gelir inşallah gününe kadar ama 24 üne de bişey kalmamıs zaten bizim doktor da 22 23 e kadar bekleriz falan dio hep sanrm o ara alcak heralde gelmezse bizimki de belki aynı gün bile olabiliriz pazartesi bi daha gitcez bakalm o gün kesin bişey der artk
Chack bu arada doğal lavman tezi doğrulanmış olduaman oyalanıom işte bana da iyi oluo :) yoksa sancılar fenakafamın dağılması Lazım .sonra unuturum ne yaşadığımı burdan okur hatırlarım
Canım doğuruomusun yoksa :)aman oyalanıom işte bana da iyi oluo :) yoksa sancılar fenakafamın dağılması Lazım .sonra unuturum ne yaşadığımı burdan okur hatırlarım
Hadi hayırlısıyla sağlığıyla gelsin bebişin inşallahAy bugün doğurucam galiba kasıklarım belim agrıyooo
Canım doğuruomusun yoksa :)
aynen bu sabah bile vardı o ishalde olan karın ağrısıChack bu arada doğal lavman tezi doğrulanmış oldu
epiduralimi de verdiler çok şiddetlenmişti artık 5 dkda bire inmişti.epiduralsiz doğum yapanları alınlarından öpüyorum ben dayanamazmışım resmen yalvardım ilaç verin diye.bu arada çok kanamam oldu nedense.özellikle alttan muayeneden sonra baya bi geldi.hatta suyum geldi sandım muayene ettiler.kese duruomuş.gelmişse bile az gelmiştir dedi.kanamaya normal dediler rahim inceldikçe olabiliomuş.epidural etkisini göstermeye başlıo kafam güzel şu an uçuyo gibiyim :) baya bi rahatlatıyo sancı mancı yok şu an on numarayım ama hemen vermediler baya bi çektim sancı.iyice dayanılmıcak hale gelince veriolarmış.bir sürü de doğuracak var bugün hastanede.çok yoğun.neyse çok konuştum azcık ağrısız dakikaların tadını çıkarayım çok yoruldum
Ayy cok heyecanli, canli yayinda dogum gibi. Allah yardimcin olsub canim, tez vakitde kavus insallah bebisine sagliklaepiduralimi de verdiler çok şiddetlenmişti artık 5 dkda bire inmişti.epiduralsiz doğum yapanları alınlarından öpüyorum ben dayanamazmışım resmen yalvardım ilaç verin diye.bu arada çok kanamam oldu nedense.özellikle alttan muayeneden sonra baya bi geldi.hatta suyum geldi sandım muayene ettiler.kese duruomuş.gelmişse bile az gelmiştir dedi.kanamaya normal dediler rahim inceldikçe olabiliomuş.epidural etkisini göstermeye başlıo kafam güzel şu an uçuyo gibiyim :) baya bi rahatlatıyo sancı mancı yok şu an on numarayım ama hemen vermediler baya bi çektim sancı.iyice dayanılmıcak hale gelince veriolarmış.bir sürü de doğuracak var bugün hastanede.çok yoğun.neyse çok konuştum azcık ağrısız dakikaların tadını çıkarayım çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?