2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

alıntı ve etiket yapamadım
benim ilk bebeğim de kanala inmediği için 40+4 de sezeryan oldum hem de normal doğum denemk için saatlerce suni sancı aldıktan sonra....

Bu
alıntı ve etiket yapamadım
benim ilk bebeğim de kanala inmediği için 40+4 de sezeryan oldum hem de normal doğum denemk için saatlerce suni sancı aldıktan sonra....
bunları duydukca bende suni sancı almayıp direk sezeryan mı olsam diyorum ay inş bu gece suyum falan gelirde bu ikilemden kurtulurum

Lollapollosaa canım gelir inşallah gününe kadar ama 24 üne de bişey kalmamıs zaten bizim doktor da 22 23 e kadar bekleriz falan dio hep sanrm o ara alcak heralde gelmezse bizimki de belki aynı gün bile olabiliriz pazartesi bi daha gitcez bakalm o gün kesin bişey der artk

Ayyy canlı yayınla doğum yapıosun sen de o halinle bi de bizim sorularla ilgileniosun kıyamam ya hadi bakalm hep beraber beklıorz prensesi sağlıkla gelsin inşallah darısı da bizlerin başına
Ayyy canlı yayınla doğum yapıosun sen de o halinle bi de bizim sorularla ilgileniosun kıyamam ya hadi bakalm hep beraber beklıorz prensesi sağlıkla gelsin inşallah darısı da bizlerin başına
aman oyalanıom işte bana da iyi oluo :) yoksa sancılar fena kafamın dağılması Lazım .sonra unuturum ne yaşadığımı burdan okur hatırlarım

BAYANLAR BENDE PAZARTESI NASIPSE GIRIYORUM DOGUMA 18 OCAKTA YANI.AMA KIZIMIZA KAVUSMAMIZA 3 GUN KALMASINA RAGMEN ISIM BULAMADIK HALA.KIZ BEBEK DUNYAYA GETIREN ANNELER NE ISIM KOYDUNUZ.ANLAMIYLA BIRLIKTE YAZARSANIZ BIZE COOOK YARDIMCI OLACAKSINIZ.KIZIMIZIN HALA ISMI YOK

Benim doktor kontrole de çağırmadı hiç
Artık doğum başlarsa gidicem
Çatı muayenesi,açıklık kontrolü filan da olmadı hiç belirsiz yani herşey
Bakalım artık sağlıkla doğsunlar da günü önemli değil de kardeşimi beklesin istiyorum hayırlısı canım :) denk geliriz belki doğumda :)

epiduralimi de verdiler çok şiddetlenmişti artık 5 dkda bire inmişti.epiduralsiz doğum yapanları alınlarından öpüyorum ben dayanamazmışım resmen yalvardım ilaç verin diye.bu arada çok kanamam oldu nedense.özellikle alttan muayeneden sonra baya bi geldi.hatta suyum geldi sandım muayene ettiler.kese duruomuş.gelmişse bile az gelmiştir dedi.kanamaya normal dediler rahim inceldikçe olabiliomuş.epidural etkisini göstermeye başlıo kafam güzel şu an uçuyo gibiyim :) baya bi rahatlatıyo sancı mancı yok şu an on numarayım ama hemen vermediler baya bi çektim sancı.iyice dayanılmıcak hale gelince veriolarmış.bir sürü de doğuracak var bugün hastanede.çok yoğun.neyse çok konuştum azcık ağrısız dakikaların tadını çıkarayım çok yoruldum

ben de epidural mumkun oldugunca gec alayim hatta keske hic almasam diyordum da sanirm bol keseden yiğitlik yapiorum sen ucuslardasn guzel oldu rahatlarsin ne guzel acikligin iyi ilerliodur insallah..

Ayy cok heyecanli, canli yayinda dogum gibi. Allah yardimcin olsub canim, tez vakitde kavus insallah bebisine saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…