2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyleyim canım adet sancısı gibi ağrılar giriyor, ve aynı şekilde bazen öyle bir baskı geliyorki alt tarafa sanki oğluşum birden dişarı fırlıcakmış gibi wc'de kamp kurdum ben artık günümün coğu orda geciyor hahah

sancılar yeterli olmadığı için sumi verdiler ama ben hissetmiom çok şükür.açıklığı bilmiyorum ama daha suyum gelmedi.benim minnoş 15 ocak olsun diye beklicek heralde :)
Canım Allah kolaylık versin. Sağlıkla doğsun minnak annesini yormadan... Ben de epidural istiyorum eğer normal olursa doğumum hayırlısıyla inşallah..

ay aminnn aminn,pembis de oyle hissediyor ins gayet kolay gecer de cabuk iyilesirim,tek basimayim ya valla o yuzden cook cook ihtiyacm var ama bu yaramaz kofte karnimdayken böyle yoruyor beni
O sana iyilik yapiyor annesi, masallah o kadar harektli bi bebek olmasaydi kafayi yerdin oralarda, biz burda canimiz her istediginde gidebiliyoruz doktora, sen gidemiyonda. Stresle oturup beklerdin hareket etmesini. Cok sukur oyle bi sorunun yok, hic endiselendirmiyor annesini, dogarkende dogduktan sonrada oyle olcak insallah, sende rahatca tek basina buyutcen minnosunu

2 gundur bende oyleyim canim ya kafami yastiktan kaldiramiyom midem bulaniyo halsizlik bel bacak agrilari, 37 haftama kadar superwomen gibiydim, aktief hareketli agrisiz uyku duzenim iydi. Neoldu boyle birden acaba dogummu yaklasiyor
Dün çok enerjiktim ben de
2 saat yol bile yürüdüm
Bugün nedense hiç halim ypk
Bi miskinlik var üzerimde
Bakalım ne çıkacak arkasından..

amin ins tatlim tam icimi okudun. cok sukrediyrm ya boyle olmasaydi ben napardm diye..annesinin en iyi arkadasi olacak insallah oglus

aman oyalanıom işte bana da iyi oluo :) yoksa sancılar fena kafamın dağılması Lazım .sonra unuturum ne yaşadığımı burdan okur hatırlarım

canım zaten yapsa da bişey farketmio benim baktılar işte ama avılma olmayınca zaten bişi farketmio o anda karar verebilir zaten önceden bakmanın bi anlamı yok bence cok inşallah gönlüne göre olur de pazartesiden sonra gelir artık Duru

Ayy ben de epiduralsiz yapabilir miyim acaba diordum ama sanrm yapamam iyi haberlerini beklıorm canım duan edıorm sana bi an önce gelsin prensesin diye hafi bakalm az kaldı minnak ellerini ayaklarını görmeye ay cok heyecanlı ya
allahim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım

Benimde ara ara giren cok siddetli sancilarim oluyor ama arkasi gelmiyor Allah'tan. Nefes kesilmelerim kaburgamin altina poposunu dayayinca oluyor, resmen akcigerlerimde batma oluyor. Kasilmalar desen haftalardir var bende, yeni eklenen mide yanmalarim oldu hayirlisiyla kavusalim da bi bunlarin hicbirini hatirlamiycaz insallah

önce sütü akıtıp sonra emzirmeyi denedin mi? belki tembel veya sabırsızdır :)
muhtemelen denemişsindir ama yine de yazayım dedim.
inşallah alacak pes etme.

İnşallah canım yaa gönlüme göre olur
Hepimizin daha doğrusu :)
Ben de normal de olsa sezeryan da epidural istiyorum o ana şahit olmak çok güzel olacak. ayy çok heyecanlı beklemesi ama rahat bir hamilelik geçirdiğim için mi hala bana doğuracakmışım gibi gelmiyor elim ayağım da şişmedi hala iş güç de yapıyorum bugün sarma sardım mesela...gece bir kere bile lavaboya kalkmıyorum.maşallah diyeyim kendime
İnşallah hepimiz sağlıkla,istediğimiz zaman istediğimiz şekilde alırız minnoşları kycağımıza
Sonra da çiş,kaka,gaz muhabbetleri bizi vekliyo :)

BAYANLAR BENDE PAZARTESI NASIPSE GIRIYORUM DOGUMA 18 OCAKTA YANI..AMA KIZIMIZA KAVUSMAMIZA 3 GUN KALMASINA RAGMEN ISIM BULAMADIK HALA.KIZ BEBEK DUNYAYA GETIREN ANNELER NE ISIM KOYDUNUZ.ANLAMIYLA BIRLIKTE YAZARSANIZ BIZE COOOK YARDIMCI OLACAKSINIZ.KIZIMIZIN HALA ISMI YOK

Ay beni de kayinvaldem her gün ariyor, gerci ben de tansiyon var kadın iyi niyetinden bişeyin var mı iyi misin diye arıyor da gına geldi desem yeri

Eger çarşambaya kadar normal yolla gelmezse oğlum bende sanırım çarşamba günü sezaryan olacagim

Lollapollosaa benimde doktorum çatı muayenesi yapmadı ama 3-4 güne bir kontrole gidiyoruz , her gittiğimde nst tansiyon falan... riskli bi durumun yoksa cagirmiyordUr belki , benimki çağırsa da bebeğin kilosunu falan olmuyor, nst Doppler suyu kordon kısmına bakıp gönderiyor

Evet haftaya kadar oğlum gelmezse sezaryan olacak çarşamba günü, gelmesi için de merdiven çıkmam, squat hareketi falan zinhar yasak, tansiyon dan dolayi... 3 tane tansiyon ilacı içiyorum 14-9 gene... doktor sancın gelirse ne ala gelmezse araba uçuruma yuvarlanıyor bir yerde durdurup müdahale etmeliyiz diye açıkladı durumumu pazartesi son kontrolum sanırım saati falan o zaman kesinleşir ama carsamba planlıyorum dedi...

Benim kizimin adı Arin olacak bir cok anlami var cesitli dillerde ışık saçan,barış anlamlari arasinda. 3 arkadasim daha hamile onlarinda kizlari olacak isimleri de asya, nehir,buğday

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…