- 8 Ocak 2011
- 257
- 529
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.461
Bende öyleyim canım adet sancısı gibi ağrılar giriyor, ve aynı şekilde bazen öyle bir baskı geliyorki alt tarafa sanki oğluşum birden dişarı fırlıcakmış gibiTugbArda @ozlm m günlerimiz aynı kızlar :) benim de arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor kasıklarımda.. Az önce de aşağı doğru şiddetli bi baskı hissettim. Doğurcm sandım ama geçti.. Yalancı doğum sancısı mıydı neydi bilmiyorum. Wc ye de çok sık gitme isteğim oluyor. Sanıyorum ki mesane doldu patlayacak ama gidiyorum azcık.
Canım Allah kolaylık versin. Sağlıkla doğsun minnak annesini yormadan... Ben de epidural istiyorum eğer normal olursa doğumum hayırlısıyla inşallah..sancılar yeterli olmadığı için sumi verdiler ama ben hissetmiom çok şükür.açıklığı bilmiyorum ama daha suyum gelmedi.benim minnoş 15 ocak olsun diye beklicek heralde :)
O sana iyilik yapiyor annesi, masallah o kadar harektli bi bebek olmasaydi kafayi yerdin oralarda, biz burda canimiz her istediginde gidebiliyoruz doktora, sen gidemiyonda. Stresle oturup beklerdin hareket etmesini. Cok sukur oyle bi sorunun yok, hic endiselendirmiyor annesini, dogarkende dogduktan sonrada oyle olcak insallah, sende rahatca tek basina buyutcen minnosunuay aminnn aminn,pembis de oyle hissediyorins gayet kolay gecer de cabuk iyilesirim,tek basimayim ya valla o yuzden cook cook ihtiyacm var ama bu yaramaz kofte karnimdayken böyle yoruyor beni
Dün çok enerjiktim ben de2 gundur bende oyleyim canim ya kafami yastiktan kaldiramiyom midem bulaniyo halsizlik bel bacak agrilari, 37 haftama kadar superwomen gibiydim, aktief hareketli agrisiz uyku duzenim iydi. Neoldu boyle birden acaba dogummu yaklasiyor
Canım Allah kolaylık versin. Sağlıkla doğsun minnak annesini yormadan... Ben de epidural istiyorum eğer normal olursa doğumum hayırlısıyla inşallah..
amin ins tatlim tam icimi okudun. cok sukrediyrm ya boyle olmasaydi ben napardm diye..annesinin en iyi arkadasi olacak insallah oglusO sana iyilik yapiyor annesi, masallah o kadar harektli bi bebek olmasaydi kafayi yerdin oralarda, biz burda canimiz her istediginde gidebiliyoruz doktora, sen gidemiyonda. Stresle oturup beklerdin hareket etmesini. Cok sukur oyle bi sorunun yok, hic endiselendirmiyor annesini, dogarkende dogduktan sonrada oyle olcak insallah, sende rahatca tek basina buyutcen minnosunu
aman oyalanıom işte bana da iyi oluo :) yoksa sancılar fenakafamın dağılması Lazım .sonra unuturum ne yaşadığımı burdan okur hatırlarım
canım zaten yapsa da bişey farketmio benim baktılar işte ama avılma olmayınca zaten bişi farketmio o anda karar verebilir zaten önceden bakmanın bi anlamı yok bence cok inşallah gönlüne göre olur de pazartesiden sonra gelir artık DuruBenim doktor kontrole de çağırmadı hiç
Artık doğum başlarsa gidicem
Çatı muayenesi,açıklık kontrolü filan da olmadı hiç belirsiz yani herşey
Bakalım artık sağlıkla doğsunlar da günü önemli değil de kardeşimi beklesin istiyorum hayırlısı canım :) denk geliriz belki doğumda :)
Ayy ben de epiduralsiz yapabilir miyim acaba diordum ama sanrm yapamam iyi haberlerini beklıorm canım duan edıorm sana bi an önce gelsin prensesin diye hafi bakalm az kaldı minnak ellerini ayaklarını görmeye ay cok heyecanlı yaepiduralimi de verdiler çok şiddetlenmişti artık 5 dkda bire inmişti.epiduralsiz doğum yapanları alınlarından öpüyorum ben dayanamazmışım resmen yalvardım ilaç verin diye.bu arada çok kanamam oldu nedense.özellikle alttan muayeneden sonra baya bi geldi.hatta suyum geldi sandım muayene ettiler.kese duruomuş.gelmişse bile az gelmiştir dedi.kanamaya normal dediler rahim inceldikçe olabiliomuş.epidural etkisini göstermeye başlıo kafam güzel şu an uçuyo gibiyim :) baya bi rahatlatıyo sancı mancı yok şu an on numarayım ama hemen vermediler baya bi çektim sancı.iyice dayanılmıcak hale gelince veriolarmış.bir sürü de doğuracak var bugün hastanede.çok yoğun.neyse çok konuştum azcık ağrısız dakikaların tadını çıkarayım çok yoruldum
allahim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canımArtik daha beklemeden kavusmanizi dilerim. Ben de sezaryene alınmayı bekliyorum. Yatisim yapildi. Damaryolum takildi. En gec yarin ogleden sonraya kucaklasacagim kuzucugumla. Bu endiseyle karisik heyecanı tum kiymet bilecek evlat isteyen yasasin dilerim. Sevgiler...
Benimde ara ara giren cok siddetli sancilarim oluyor ama arkasi gelmiyor Allah'tan. Nefes kesilmelerim kaburgamin altina poposunu dayayinca oluyor, resmen akcigerlerimde batma oluyor. Kasilmalar desen haftalardir var bende, yeni eklenen mide yanmalarim oldubende sabahlara kadar uyyamıyorum karnm taş gibi sertleşiyor nefs alamıyorm saga sola dönmk işkence seninde agılarn vrmı benim belimde kasıklarımda ara ara giren adet sancısı gibi sancılarm oluyo dogm nezmn oluck acaba çok uzk değil gibi ama hayırlısı olsun
midesi bulananlar doğum yakınlaşınca mide bulantısı yapıo benim de 2 gündür vardı
Ayy ishal mide bulantısı agrılar yoksaaamidesi bulananlar doğum yakınlaşınca mide bulantısı yapıo benim de 2 gündür vardı
önce sütü akıtıp sonra emzirmeyi denedin mi? belki tembel veya sabırsızdır :)Aaaa çok enteresan hiç duymamistim. Aslinda stresli degilim sadece bebefi ezmirmeye çalışırken viyak viyak bagirinca haliyle geriliyor, strese giriyorum.
Hala emmedi fakat ben ısrara devam ediyorum pes etmeyeceğim umarım muvaffak olurum
Ay hadi insallah canim agzindan bal damliyomidesi bulananlar doğum yakınlaşınca mide bulantısı yapıo benim de 2 gündür vardı
Ishal dogumun yaklastigina işaret canım bunu okumuştum biyerde hadi hayırlısıAyy ishal mide bulantısı agrılar yoksaaaagzından bal damlıyo kız
İnşallah canım yaa gönlüme göre olurcanım zaten yapsa da bişey farketmio benim baktılar işte ama avılma olmayınca zaten bişi farketmio o anda karar verebilir zaten önceden bakmanın bi anlamı yok bence cok inşallah gönlüne göre olur de pazartesiden sonra gelir artık Duru
Ayy ben de epiduralsiz yapabilir miyim acaba diordum ama sanrm yapamam iyi haberlerini beklıorm canım duan edıorm sana bi an önce gelsin prensesin diye hafi bakalm az kaldı minnak ellerini ayaklarını görmeye ay cok heyecanlı ya
allahim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
Ay beni de kayinvaldem her gün ariyor, gerci ben de tansiyon var kadın iyi niyetinden bişeyin var mı iyi misin diye arıyor da gına geldi desem yeripek nazlı çıktılar..benim eşim çok stresliyim diyor sanki kendi doğuracakeşimin akrabaları her gün arıyor ağrın sızın var mı diye.. Doğurursam haberiniz olur sık sık arayıp beni strese sokmayın dedim
merhaba arkadaşlar
sayfada doğum yapan arkadaşlar:rabbim analı babalı büyütsün yavrularınızı
şuanda sancı çekenler allah yardımcınız olsun,rabbim bie nefeste kurtarsın inşallah.
ben de 20 ocak çarşambaya sezeryan günü aldım
inşallah haftaya bu zaman kurtulmuş olucam
Benim doktor kontrole de çağırmadı hiç
Artık doğum başlarsa gidicem
Çatı muayenesi,açıklık kontrolü filan da olmadı hiç belirsiz yani herşey
Bakalım artık sağlıkla doğsunlar da günü önemli değil de kardeşimi beklesin istiyorum hayırlısı canım :) denk geliriz belki doğumda :)
Benim kizimin adı Arin olacak bir cok anlami var cesitli dillerde ışık saçan,barış anlamlari arasinda. 3 arkadasim daha hamile onlarinda kizlari olacak isimleri de asya, nehir,buğdayBAYANLAR BENDE PAZARTESI NASIPSE GIRIYORUM DOGUMA 18 OCAKTA YANI..AMA KIZIMIZA KAVUSMAMIZA 3 GUN KALMASINA RAGMEN ISIM BULAMADIK HALA.KIZ BEBEK DUNYAYA GETIREN ANNELER NE ISIM KOYDUNUZ.ANLAMIYLA BIRLIKTE YAZARSANIZ BIZE COOOK YARDIMCI OLACAKSINIZ.KIZIMIZIN HALA ISMI YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?