- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.481
Riskli bir durumum yok çok şükür canım :)Lollapollosaa benimde doktorum çatı muayenesi yapmadı ama 3-4 güne bir kontrole gidiyoruz , her gittiğimde nst tansiyon falan... riskli bi durumun yoksa cagirmiyordUr belki , benimki çağırsa da bebeğin kilosunu falan olmuyor, nst Doppler suyu kordon kısmına bakıp gönderiyor
Canım inşallah istediğin şekilde gerçekleşir doğumun ama önemli olann senin ve bebişinin sağlığı :)az kalmış minnoş oğluna kavuşmana sağlıkla al kucapuna inşallah :)Evet haftaya kadar oğlum gelmezse sezaryan olacak çarşamba günü, gelmesi için de merdiven çıkmam, squat hareketi falan zinhar yasak, tansiyon dan dolayi... 3 tane tansiyon ilacı içiyorum 14-9 gene... doktor sancın gelirse ne ala gelmezse araba uçuruma yuvarlanıyor bir yerde durdurup müdahale etmeliyiz diye açıkladı durumumu pazartesi son kontrolum sanırım saati falan o zaman kesinleşir ama carsamba planlıyorum dedi...
Aynn canm aynı şeyleri bnde yaşıyorm ay çabk geçse şu günler@TugbArda O ozlm m günlerimiz aynı kızlar :) benim de arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor kasıklarımda.. Az önce de aşağı doğru şiddetli bi baskı hissettim. Doğurcm sandımama geçti.. Yalancı doğum sancısı mıydı neydi bilmiyorum. Wc ye de çok sık gitme isteğim oluyor. Sanıyorum ki mesane doldu patlayacak ama gidiyorum azcık.
Çok sagol tatlım iyi dileklerin için inşallh allh yüzümüze bakr tüm hamişlerin dogumu iyi ve koly geçsin inşllh senin ilk ya heycn çktur şimdi hayırlı gelsinlr rabbim saglıklı bişekilde kavştursn yavrumuza :)Allah yardimcin olsun canim baya zor senin icin umarim dogumun kolay gecer ve dogumdan sonra kendini iyi hissedersin bebisin zorluk cektirmez sana insallah. Benim ilk bebisim oglusum. bende 27 yasindayim
Töbe Yarabbim .. hadi bunlar neyse benimki de beş cocuk büyütmüş gibi karışıyor bazen. .
Bi de seneye de bi tane yapalım demez mi?? Biz mi yapıyoruz sanki ...her şeyi analar da..oyle olsa ben de 10 tane isterim.
Hey gidin hey...ayy ben de seviyorum oğluşu ben de isterim kardeşi olsun...
Yoooo dostum yoooo....daha değil..acılarım gecsin uykularım düzelsin..bi saf anıma denk gelsin anca a
Az kaldı canm son günler herzamn için zor günlr bebişler büyüdü ve hareketleri daha kuvetli artık can yakıyo tekmeleri gerdiriyo iyce karnım şekil çiziyo resmn ya bide iyce kilo aldk agrlaltk agrılr biyandn azda sıkalm dişimizi gelick minnoşlr az kaldı allhn izniyleBenimde ara ara giren cok siddetli sancilarim oluyor ama arkasi gelmiyor Allah'tan. Nefes kesilmelerim kaburgamin altina poposunu dayayinca oluyor, resmen akcigerlerimde batma oluyor. Kasilmalar desen haftalardir var bende, yeni eklenen mide yanmalarim olduhayirlisiyla kavusalim da bi bunlarin hicbirini hatirlamiycaz insallah
Pembedon5 kocisin oyle derken iyi kafasina vurmamissin haha Allah enerji versin versinn versinn hepinizeee bize deee :)
adamım şanslı be....gece gündüz çalışırken hepten gündüze geçti gece uyuması lazım sabah kalkacak neeennnn öle olmayaydı ben bilirdim deeeee
Yaa verdiğin link açılmadıbenımkıni ilk defa uykusunda dayadım bıberonu. içti sütünü.
halen uyanmadı tabı :=) ne olduysa o anne karnındakı sesten oldu
maşallah dıyeyım barı
inşallah bu sekılde gıder
linki açamayanlar goggleye şunu yazıp ilk sayfaya baksın.
Sancılı, uykusuz bebekleri rahatlatan mükemmel ses
Yok canim ihlamur icmedim zarari olur diye ama balli sut falan iciyorum yoruldum artik oksurmekten gecsin artik insallah dogumda rahat ederimIhlamur içiyor musun öksürüge iyi gelir..
Rabbim tezni versin hayirli saglikli ve rahat doğumun olur insallah
Ihlamurun bi zararı ypk canımYok canim ihlamur icmedim zarari olur diye ama balli sut falan iciyorum yoruldum artik oksurmekten gecsin artik insallah dogumda rahat ederim
Sagol canim birde onlari deneyeyim bu oksuruk sinirlerimi bozdu iyice dua edinde gecsin canim yaIhlamurun bi zararı ypk canım
Ben ilk zamanlar kahvaltıda bile içiyodum çay niyetine
Bir de sıcak su yapıp içine bal tarçın limon koyuyorum o da iyi gelmişti
Geçenlerde de öksürecek gibi olmuştum
Boğszıma göğsüme vicks sürerek yattım o da iyi geldi ama zararı var mı bilmiyorum okumafdım prospektüsü kritik zamanlar geçti diyee
pek nazlı çıktılar..benim eşim çok stresliyim diyor sanki kendi doğuracakeşimin akrabaları her gün arıyor ağrın sızın var mı diye.. Doğurursam haberiniz olur sık sık arayıp beni strese sokmayın dedim
Oyy hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün18 günlük olduk bile :=) sancım geldı aniden sezeryana alındım :=)
Çıktı çok şükür bugün bebişimiz ama endişeliyim sanki yüzü şiş gibi geldi bugün takip edicem olmadı doktoru arayacamAmin canim insallah, ne yapti bebegin, bgn cikabilir sanki demistin?
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun sanırım Antalya da yaşıyorsunuz.bende Antalya dayım tüp bebek ile hamile kaldım.doğum doktorunuz kim di acabaAğrılı sızılıyım canım. 37 haftalık aldılar 2860 doğdu çok küçük Bi görsen. Tek sorun süt yeni geldi mamaya alıştırdım biberonla şu an beni emmiyo. Sağıp veriyom. Hayırlısı bakslım siz napıyonuz
Selam arkadaşım, ben de medikal park izmit düşünüyorum. sorularına cevap alabildin mi? Hangi doktor ne kadar muayene ücreti alıyor bu hastanede? Ayrıca doğum ücreti ne kadarmış? çok oldu ama, teşekkürler şimdiden :)Arkadaşlar bulunduğunuz yerlerde medikal park hastane muayene ücreti nedir bilgi verebilir misiniz?
İzmite medikal park açıldı ve doktorum oraya geçmiş ama henüz tam açılmadığı için bilgi alamadım da
Duygularımı hiç çekinmeden söylüyorum ya iyi mi kötü mü bilmiyorum amayaaaaa doğumhaneden bile yeticen sen ahahahahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?