2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Riskli bir durumum yok çok şükür canım :)
Ama ben hep son haftalar kontroller sıklaşacak sandım ondan böyle çağırmayınca boşlykta hissediyorum :)bir yandan da aman riskli bşr durum olsaydı da sık sık çağırsa daha mı iyi olacsktı diyorum
Artık doğum belirtisi olunca gidicem
Hayırlusı hepimiz için :)

Canım inşallah istediğin şekilde gerçekleşir doğumun ama önemli olann senin ve bebişinin sağlığı :)az kalmış minnoş oğluna kavuşmana sağlıkla al kucapuna inşallah :)

Aynn canm aynı şeyleri bnde yaşıyorm ay çabk geçse şu günler

Allah yardimcin olsun canim baya zor senin icin umarim dogumun kolay gecer ve dogumdan sonra kendini iyi hissedersin bebisin zorluk cektirmez sana insallah. Benim ilk bebisim oglusum. bende 27 yasindayim
Çok sagol tatlım iyi dileklerin için inşallh allh yüzümüze bakr tüm hamişlerin dogumu iyi ve koly geçsin inşllh senin ilk ya heycn çktur şimdi hayırlı gelsinlr rabbim saglıklı bişekilde kavştursn yavrumuza :)

korkarım tüm yaşadıklarımızı unutacağız ve bu gerçek...kuzenim bir daha asllaaaaaa aslaaa dediydi 3. Cocuk kucağında Allah unutturuyor dedi...

Az kaldı canm son günler herzamn için zor günlr bebişler büyüdü ve hareketleri daha kuvetli artık can yakıyo tekmeleri gerdiriyo iyce karnım şekil çiziyo resmn ya bide iyce kilo aldk agrlaltk agrılr biyandn azda sıkalm dişimizi gelick minnoşlr az kaldı allhn izniyle

Pembedon5 kocisin oyle derken iyi kafasina vurmamissin haha Allah enerji versin versinn versinn hepinizeee bize deee :)
adamım şanslı be....gece gündüz çalışırken hepten gündüze geçti gece uyuması lazım sabah kalkacak neeennnn öle olmayaydı ben bilirdim deeeee

adamım şanslı be....gece gündüz çalışırken hepten gündüze geçti gece uyuması lazım sabah kalkacak neeennnn öle olmayaydı ben bilirdim deeeee

benimki de duzensiz saatlerde calisiyo o yuzden garibim o da oyle olacak mecbur uyumasi gerekcek biz salonda dururken o yukarda yatar artik

Yok canim ihlamur icmedim zarari olur diye ama balli sut falan iciyorum yoruldum artik oksurmekten gecsin artik insallah dogumda rahat ederim
Ihlamurun bi zararı ypk canım
Ben ilk zamanlar kahvaltıda bile içiyodum çay niyetine
Bir de sıcak su yapıp içine bal tarçın limon koyuyorum o da iyi gelmişti
Geçenlerde de öksürecek gibi olmuştum
Boğszıma göğsüme vicks sürerek yattım o da iyi geldi ama zararı var mı bilmiyorum okumafdım prospektüsü kritik zamanlar geçti diyee

Sagol canim birde onlari deneyeyim bu oksuruk sinirlerimi bozdu iyice dua edinde gecsin canim ya

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun sanırım Antalya da yaşıyorsunuz.bende Antalya dayım tüp bebek ile hamile kaldım.doğum doktorunuz kim di acaba

Selam arkadaşım, ben de medikal park izmit düşünüyorum. sorularına cevap alabildin mi? Hangi doktor ne kadar muayene ücreti alıyor bu hastanede? Ayrıca doğum ücreti ne kadarmış? çok oldu ama, teşekkürler şimdiden :)

kızlar aşırı derecede kaşınmaktan dolayı acilden geldim şimdi.. göbeğim kanadı zaten kaşnmaktan bacAK ayak kısmım falan çok kaşınıyodu resmen yırtılırcasınadoktor kaşıntı ilacı vermişti etki etmedi.salı günü enzimlerime baktı bişe çıkmadı.. acilde bana bişe yapamıcaklarını söylediler.. doktorumu arayıp düşük dozlu kaşıntı iğnesi yaptılar.. önce kabul etmedim ama eşim doktorun demiş bişe olmaz dedi yaptırdım.. şu an iyiyim ama ne zaman geçecek bu kaşıntılar kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…