2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım
Nedwn oluyomuş acaba herşry normalse
Duş almak iyi gelir belki ya da soğuk uygulama
Aklıma başka bişey gelmedi valla

Maşallah canım nazar değmesin ben de bugün süpürge falan yaptım balkon yıkadm ama hiç bi etkisi olmadı sanrm aynı hissediorm kasılma sancıdan eser yok hayırlısı artık az kaldı bebişlerimize kavuşmaya

ay canım dikkat et hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

Duygularımı hiç çekinmeden söylüyorum ya iyi mi kötü mü bilmiyorum ama yeterim tabi canımı sıkmasınlar
Tatlım için dışın bir ...en sevdiğim insan tipidir...ama asla kaynanan olamazdım bu arada geçmiş olsun ya hu..kaşıntı doğurdum ma bende de var...

Bugun kontrolum vardi doktor son duzluge girmissin dedi..nst de 60 80 olan sancilar ilk kez 0 gordum en fazla 20 30 oldu..enteresan idrar tahlili istedim bana direk monurol vermis sizce bu ilacin kullanilmasinda bir zarar var mi bu 3. Kullanisim olcak

Aynı durumdayız canimcim 40+4 benimde. Bugun kontrole gittik 1 parmak açıklığım varmış ama kanalda degil oglusum benimde nst de 3 kere kasilmam cikti ama azmış şiddeti dogum icin yeterli degilmiş. Suyu, kalp atışı normal bekliycez Pazartesi'ne kadar dedi 41 olucam Pazartesi suni verilicek insallah o zamana kadar kendiliğinden gelir seni bidaha ne zaman çağırdı?

kızlar hiç bakamadım mesajlarınıza.kızıma kavuştum çok şükür.son anda kakasını yaptığı için sezeryane aldılar.çok korktuk bişey olacak diye.hayırlısı diyorum artık.emdi şimdi uyuyo meleğim.harika bi duyguymuş rüyada gibiyim.allah hepinizi yavrularınıza kavuştursun sağlıcakla inşallah

Tatlım için dışın bir ...en sevdiğim insan tipidir...ama asla kaynanan olamazdım bu arada geçmiş olsun ya hu..kaşıntı doğurdum ma bende de var...
saol canım.. kaynanam memnun galiba halinden.. 3 gün önce ordaydımkadın sesini çıkarmıyo hiç.. doğum olunca geçmiyo mu acaba

aaaaaaaaayyyyy.... Allahhhhh analı babalı büyütsünnnnnnnn amin amin amin harikaaa bişiiiii harikaaa be cak ay hadiii hadiii....Allah sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…