2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O kdr sancı çektin bide... Hayırlısı olsun darısı bizim başımıza inşallah... Kızını kokla bizim içinde...

Hadi gozunaydin canim, Allah anali, babali hayirli omur versin. Onemli olan saglikla kavusmaniz, sanci cektigin icin sutunde hemen gelmistir, en azindan o artisi olmus sana.

saol canım.. kaynanam memnun galiba halinden.. 3 gün önce ordaydımkadın sesini çıkarmıyo hiç.. doğum olunca geçmiyo mu acaba
Şe ya göbek deliği etrafı son hafta kaşonıp çatladıydı aha ora kaşınıyo ama kaşımıyom gibi...bide emelyat yerüm kaşiniğ...korkma ya hu uyuzum ben ondandır

Yok canim ihlamur icmedim zarari olur diye ama balli sut falan iciyorum yoruldum artik oksurmekten gecsin artik insallah dogumda rahat ederim
Ben doktoruma sormuştum günde iki bardak içebilirsin demişti. Bem içtim bi sıkıntı olmadı. Zaten en fazla doğumu tetikliyor o da seninkinin dr eli kulağında zaten :)

canım hayırlı olsun bebeğin... darısı bizlere inşallah.. kakasını yaptığı nasıl anlaşıldı

Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah

sağol cnm amin etmez miyim hep aklımda ve dualarımdasınız

Kızlar önemli bişey sorucam Bebeğinizin topuk kanı kaç kez alındı benim kızımın doğum yaptığım hastanede 48 saat sonra ve 9 . Gün sağlık ocağında alındı araya yılbaşı tatili girdi en geç 7 gün alınması gerekiyormuş sağlık ocağı 9.gun aldı canım sıkıldı yaaa

Masallah. Gule gule buyut :)

Canim endise etme. Iki gun once bir cocuk Dr dan dinledim : turkiyede cok rastlanan, ve beyin gelişimini olumsuz etkileyen 4 hastaligin erken taraması ve eger varsa (allah korusun) erken tedavisi icin alınıyormuş topuk kanlari. Endise etme.

aaaaaaaaayyyyy.... Allahhhhh analı babalı büyütsünnnnnnnn amin amin amin harikaaa bişiiiii harikaaa be cak ay hadiii hadiii....Allah sağlık sıhhat versin
sağol tatliş evet yaa bambaşka bi duyguymuş ilk gördüm ağladım ameliyathanede.o an beni öldürseler umrumda olmazdı o derece kaptırdım kendimi o anın duygusuna.ben de lohusalığa terfi ettim çok şükür

Hadi gozunaydin canim, Allah anali, babali hayirli omur versin. Onemli olan saglikla kavusmaniz, sanci cektigin icin sutunde hemen gelmistir, en azindan o artisi olmus sana.

evet hemen geldi elhamdülillah.nasıl da açmış yavrucak havada kaptı memeyi ama sonra uyku ağır bastı uyuya uyuya emdi hep. dürte dürte emzirebildim anca şimdi uyuyo bakalım.beni de yürüttüler demin biraz ağrım var haliyle anestezinin etkisi geçti.birazdan iğne yapacaklar tekrar

nasıl da anlıo lohusanın halinden.anca yaşayan anlar de mi pembiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…