- 26 Şubat 2015
- 509
- 733
- 53
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.521
O kdr sancı çektin bide... Hayırlısı olsun darısı bizim başımıza inşallah... Kızını kokla bizim içinde...kızlar hiç bakamadım mesajlarınıza.kızıma kavuştum çok şükür.son anda kakasını yaptığı için sezeryane aldılar.çok korktuk bişey olacak diye.hayırlısı diyorum artık.emdi şimdi uyuyo meleğim.harika bi duyguymuş rüyada gibiyim.allah hepinizi yavrularınıza kavuştursun sağlıcakla inşallah
Hadi gozunaydin canim, Allah anali, babali hayirli omur versin. Onemli olan saglikla kavusmaniz, sanci cektigin icin sutunde hemen gelmistir, en azindan o artisi olmus sana.kızlar hiç bakamadım mesajlarınıza.kızıma kavuştum çok şükür.son anda kakasını yaptığı için sezeryane aldılar.çok korktuk bişey olacak diye.hayırlısı diyorum artık.emdi şimdi uyuyo meleğim.harika bi duyguymuş rüyada gibiyim.allah hepinizi yavrularınıza kavuştursun sağlıcakla inşallah
duş alıncada geçmedi canmGeçmiş olsun canım
Nedwn oluyomuş acaba herşry normalse
Duş almak iyi gelir belki ya da soğuk uygulama
Aklıma başka bişey gelmedi valla
Şe ya göbek deliği etrafı son hafta kaşonıp çatladıydı aha ora kaşınıyo ama kaşımıyom gibi...bide emelyat yerüm kaşiniğ...korkma ya husaol canım.. kaynanam memnun galiba halinden.. 3 gün önce ordaydımkadın sesini çıkarmıyo hiç..doğum olunca geçmiyo mu acaba
Ben doktoruma sormuştum günde iki bardak içebilirsin demişti. Bem içtim bi sıkıntı olmadı. Zaten en fazla doğumu tetikliyor o da seninkinin dr eli kulağında zaten :)Yok canim ihlamur icmedim zarari olur diye ama balli sut falan iciyorum yoruldum artik oksurmekten gecsin artik insallah dogumda rahat ederim
canım hayırlı olsun bebeğin... darısı bizlere inşallah.. kakasını yaptığı nasıl anlaşıldıkızlar hiç bakamadım mesajlarınıza.kızıma kavuştum çok şükür.son anda kakasını yaptığı için sezeryane aldılar.çok korktuk bişey olacak diye.hayırlısı diyorum artık.emdi şimdi uyuyo meleğim.harika bi duyguymuş rüyada gibiyim.allah hepinizi yavrularınıza kavuştursun sağlıcakla inşallah
benim göbeğim çok kaşınıyo bacak ve ayaklarımŞe ya göbek deliği etrafı son hafta kaşonıp çatladıydı aha ora kaşınıyo ama kaşımıyom gibi...bide emelyat yerüm kaşiniğ...korkma ya huuyuzum ben ondandır
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallahkızlar hiç bakamadım mesajlarınıza.kızıma kavuştum çok şükür.son anda kakasını yaptığı için sezeryane aldılar.çok korktuk bişey olacak diye.hayırlısı diyorum artık.emdi şimdi uyuyo meleğim.harika bi duyguymuş rüyada gibiyim.allah hepinizi yavrularınıza kavuştursun sağlıcakla inşallah
suyum gelince anlaşıldı canımcanım hayırlı olsun bebeğin... darısı bizlere inşallah.. kakasını yaptığı nasıl anlaşıldı
chack hayirli ugurlu olsun bebisin,mutlu mesut saglikla buyusun sen de cabucak toparlan insallah. bebek saglikla dogdu ya artik cekilen sanci bi tarafa durur,kismet.. onemlisi ztn onu kucagina alabilmek degil mi ki darisi basimiza,sen de bzm icin dua et olur mu
Allah yardimcinolsunYarin sabah saat 8 de sezeryana giriyorum dostlar.dualarinizi eksik etmeyin
Masallah. Gule gule buyut :)kızlar hiç bakamadım mesajlarınıza.kızıma kavuştum çok şükür.son anda kakasını yaptığı için sezeryane aldılar.çok korktuk bişey olacak diye.hayırlısı diyorum artık.emdi şimdi uyuyo meleğim.harika bi duyguymuş rüyada gibiyim.allah hepinizi yavrularınıza kavuştursun sağlıcakla inşallah
Canim endise etme. Iki gun once bir cocuk Dr dan dinledim : turkiyede cok rastlanan, ve beyin gelişimini olumsuz etkileyen 4 hastaligin erken taraması ve eger varsa (allah korusun) erken tedavisi icin alınıyormuş topuk kanlari. Endise etme.Kızlar önemli bişey sorucam Bebeğinizin topuk kanı kaç kez alındı benim kızımın doğum yaptığım hastanede 48 saat sonra ve 9 . Gün sağlık ocağında alındı araya yılbaşı tatili girdi en geç 7 gün alınması gerekiyormuş sağlık ocağı 9.gun aldı canım sıkıldı yaaa
Canim günün daha varmış neden sezeryan?Yarin sabah saat 8 de sezeryana giriyorum dostlar.dualarinizi eksik etmeyin
sağol tatliş evet yaa bambaşka bi duyguymuş ilk gördüm ağladım ameliyathanede.o an beni öldürseler umrumda olmazdı o derece kaptırdım kendimi o anın duygusuna.ben de lohusalığa terfi ettim çok şüküraaaaaaaaayyyyy.... Allahhhhh analı babalı büyütsünnnnnnnn amin amin amin harikaaa bişiiiii harikaaa be cak ay hadiii hadiii....Allah sağlık sıhhat versin
Hadi gozunaydin canim, Allah anali, babali hayirli omur versin. Onemli olan saglikla kavusmaniz, sanci cektigin icin sutunde hemen gelmistir, en azindan o artisi olmus sana.
nasıl da anlıo lohusanın halinden.anca yaşayan anlar de mi pembişDoğum yapacak annişler ..
Doğum yaptığınız gün biz etiketliyoruz merak ediyoruz...siz tek tek zateeee yazamassınız..hepimiz yaşayacağız...üzülmeyin..sağlığınız ve bebeğiniz iyi olsun başka birşey beklemiyoruz..sizleri seviyorum hamişler ve annişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?