2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biliyorum benim canımı sıkan 9. Gün yani geç alınmış olmasi

Kızlar bebekleriniz gece huzurlu uyuyor mu benim ki çok huzursuz surekli sesler çıkarıyor gaz sorunundan mi acaba çok üzülüyorum

10 güne hatta 15. Güne bile alınabilir 3. Günden itibaren... Hiç sıkıntı yapacak bir durum yok canım rahat ol

Ya benim bebitoda ikinmaktan harap oldu sicamiyo cocugum ya... Azcik zeytinyagi surdum kicina cok az birakti, ayaklarini karnina ittirdim azcikda osurdu. Cocuk sicsin diye dua ediyoz evde ya Niye boyle oluyoki mosmor oluyo cocugum kivranmaktan
Gazdan gazdan benimki de öyle altını açıp popsunu silince çıkartıyor kendi kendine çok zor yapıyor yavrucegizim

chack canim benim seni merak ettim dogurmussun ne guzel allah anali babali buyutsun insallah..
Bende uyuyamiyorum yarin muhtemelen sezaryan olucam dua edin bana cok duygusalim... bende kizima sag saglim kavusayim...

canım allahın izniyle kavuşcaksın meleğine hiç merak etme ameliyatta hiçbişey hissetmiyosun sıfır acı.hele yavrunu görünce sesini duyunca dünya duruo inan
içini ferah tut stres yapma.bebişe yansımasın o stres.ben biraz stres yaptım bebiş durup durup içini çekiyo yavrum nasıl korktuysa artık

Arkadaşlar herkese merhaba, pazar gecesi suyum geldi ve bebeğime kavustum, hepinizi seviyorum. Allah herkesin yavrusunu korusun, huzur versin.
Canım hayırlı olsun bebişin güle güle büyüt...
Darısı başımıza medikal de yapacaktın dimi nasıl memnun kaldın mı anlat bana biraz

Allah anali babali buyutsun canim.. Benim kizda doktorun eline birakmis

Ya surda ocak anneleri olarak normal doğuran yok normal doğum hikayeleri dinleseydik de biraz cesaret alsaydık... Gerçi ocak bebeklerininde normal doğmaya niyetleri yok... Hepsi sezaryen... İnşallah normal doğurabiliriz...
Var canim normal doguran sen kacirmissin mesela ben :) yilbasi gecesi sancim tuttu 1.30 gibi hast gittim 2 de yatisim yapildi 5.10 gece de kizim dogdu cok sukur 01.01 bebegi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…