- 24 Aralık 2013
- 677
- 906
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.561
Vermeye calidiyorum desem daha dogru :) avent almistim ucu guzrl degilmis yassiymis onu tam alamadi bende shooty siparis verdim onu daha iyi tuttu ama kendi tam beceremiyo bazende kizip atiyo bos gelince emzige alissin bence her dakka meme veremem kiKızlar bebişlere emzik veriyomusunuz. Kararsız kaldım
Bende daha vermedim annem direndi vermeyelim diye, ama resmen emzik niyetine kullaniyo artik mememi essek kafali. Bizimkide can yaniVermeye calidiyorum desem daha dogru :) avent almistim ucu guzrl degilmis yassiymis onu tam alamadi bende shooty siparis verdim onu daha iyi tuttu ama kendi tam beceremiyo bazende kizip atiyo bos gelince emzige alissin bence her dakka meme veremem ki
Canım allah analı babalı büyütsünkızlar hiç bakamadım mesajlarınıza.kızıma kavuştum çok şükür.son anda kakasını yaptığı için sezeryane aldılar.çok korktuk bişey olacak diye.hayırlısı diyorum artık.emdi şimdi uyuyo meleğim.harika bi duyguymuş rüyada gibiyim.allah hepinizi yavrularınıza kavuştursun sağlıcakla inşallah
Çok sevindim canım gözün aydınArkadaşlar herkese merhaba, pazar gecesi suyum geldi ve bebeğime kavustum, hepinizi seviyorum. Allah herkesin yavrusunu korusun, huzur versin.
Bi elin parmağını geçmiyor... Bebeğimle kordon var bir tur o kdr sancı çekip hadi sezaryenle alacaklar diye tırsıyorum... Bide epidural falan olmayacak... Tabi seni tebrik ederim 2 3 kişi var normal doguran... Korkuyorum biraz zaten... Hayırlısı bakalım...Var canim normal doguran sen kacirmissin mesela ben :) yilbasi gecesi sancim tuttu 1.30 gibi hast gittim 2 de yatisim yapildi 5.10 gece de kizim dogdu cok sukur 01.01 bebegi oldu :)
Epidural niye olmayacak canımBi elin parmağını geçmiyor... Bebeğimle kordon var bir tur o kdr sancı çekip hadi sezaryenle alacaklar diye tırsıyorum... Bide epidural falan olmayacak... Tabi seni tebrik ederim 2 3 kişi var normal doguran... Korkuyorum biraz zaten... Hayırlısı bakalım...
Bende Gebze ye gidiyorum... Ne zmn yaptın doğumu...nemesispapatya ben gebze medicalde yaptım. Normal doğum 1500tl idi
Bu ishalde belirtisi valla... Bende cumartesi istiyorum haftasonu kardeşlerim babamlar gelir... Hafta içi çalışıyorlar okul falan... Hadi bakalım gönlümüzdeki olur hayırlısıyla inşallah...Kızlar gümaydın
Bu sabsh 6 da ishal olmuş olarak uyandım
Lavoboya zor yetiştim valla
9 ay boyunca bi kere bile lavobıya kalkmayan ben ilk kez gece 3"te kalkıp gittim.
Dün de önceki günlerevgöre bi halsizlik bitkinlik vardı bende.
Galiba minnoşumun gelmesi yakınlaştı
Beni de bir korku , telaş ,panik sardı
Zaten şurda kalmış 6 günüm
Daha ne kadar kalucaktı içerde minnoş
Ama pazartesiyi beklerse süper olur
Teyzesi de yanımızda olur
Çok konuştum sabsh sabah
Bir gelişme olursa yazarım
Epidural beni korkutuyor sinuzit bide migren olanlarda iyi gelmiyormuş... Bakalım bilmiyorum ya doğumu cahil cesareti mi ne yapabilirsek ne ala..Epidural niye olmayacak canım
Epifural olmasa normalr cesaret edemezdim ben herhalde
Doktorumla ilgili bir sıkıntı yok gayet memnunum ancak hastanede ciddi anlamda personel sıkıntısı var, çok az kişiyle çalışıyorlar sanırım, bekledigim ilgiyi giremedim kaldığım iki gün boyuncaCanım hayırlı olsun bebişin güle güle büyüt...
Darısı başımıza medikal de yapacaktın dimi nasıl memnun kaldın mı anlat bana biraz
Ay yerim ben onu mis kokulu kiyamam :)) hic uyumadim gece hic ama 1bucuktan beri ayaktayim bu uykusuzlukla nasil olucak bklm :)canım allahın izniyle kavuşcaksın meleğine hiç merak etme ameliyatta hiçbişey hissetmiyosun sıfır acı.hele yavrunu görünce sesini duyunca dünya duruo inan
içini ferah tut stres yapma.bebişe yansımasın o stres.ben biraz stres yaptım bebiş durup durup içini çekiyo yavrum nasıl korktuysa artık
Hadi yaDoktorumla ilgili bir sıkıntı yok gayet memnunum ancak hastanede ciddi anlamda personel sıkıntısı var, çok az kişiyle çalışıyorlar sanırım, bekledigim ilgiyi giremedim kaldığım iki gün boyunca
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar benim 9da muaynem var sonra muhtemelen sezaryana giricem cok dua edin bana cok heyecanliyim sizi seviyorum...
Pazartesi tekrar gidicem bende salı babamızın doğum günü o gün istiycem doğurmayı gelmezseAynı durumdayız canimcim 40+4 benimde. Bugun kontrole gittik 1 parmak açıklığım varmış ama kanalda degil oglusum benimde nst de 3 kere kasilmam cikti ama azmış şiddeti dogum icin yeterli degilmiş. Suyu, kalp atışı normal bekliycez Pazartesi'ne kadar dedi 41 olucam Pazartesi suni verilicek insallah o zamana kadar kendiliğinden gelirseni bidaha ne zaman çağırdı?
Güzel haberlerle dön canım :)Kizlar benim 9da muaynem var sonra muhtemelen sezaryana giricem cok dua edin bana cok heyecanliyim sizi seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?