2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlere emzik veriyomusunuz. Kararsız kaldım
Vermeye calidiyorum desem daha dogru :) avent almistim ucu guzrl degilmis yassiymis onu tam alamadi bende shooty siparis verdim onu daha iyi tuttu ama kendi tam beceremiyo bazende kizip atiyo bos gelince emzige alissin bence her dakka meme veremem ki

Vermeye calidiyorum desem daha dogru :) avent almistim ucu guzrl degilmis yassiymis onu tam alamadi bende shooty siparis verdim onu daha iyi tuttu ama kendi tam beceremiyo bazende kizip atiyo bos gelince emzige alissin bence her dakka meme veremem ki
Bende daha vermedim annem direndi vermeyelim diye, ama resmen emzik niyetine kullaniyo artik mememi essek kafali. Bizimkide can yani

Canım allah analı babalı büyütsün
Gözğn aydın :)

Var canim normal doguran sen kacirmissin mesela ben :) yilbasi gecesi sancim tuttu 1.30 gibi hast gittim 2 de yatisim yapildi 5.10 gece de kizim dogdu cok sukur 01.01 bebegi oldu :)
Bi elin parmağını geçmiyor... Bebeğimle kordon var bir tur o kdr sancı çekip hadi sezaryenle alacaklar diye tırsıyorum... Bide epidural falan olmayacak... Tabi seni tebrik ederim 2 3 kişi var normal doguran... Korkuyorum biraz zaten... Hayırlısı bakalım...

Kızlar gümaydın
Bu sabsh 6 da ishal olmuş olarak uyandım
Lavoboya zor yetiştim valla
9 ay boyunca bi kere bile lavobıya kalkmayan ben ilk kez gece 3"te kalkıp gittim.
Dün de önceki günlerevgöre bi halsizlik bitkinlik vardı bende.
Galiba minnoşumun gelmesi yakınlaştı
Beni de bir korku , telaş ,panik sardı
Zaten şurda kalmış 6 günüm
Daha ne kadar kalucaktı içerde minnoş
Ama pazartesiyi beklerse süper olur
Teyzesi de yanımızda olur
Çok konuştum sabsh sabah
Bir gelişme olursa yazarım

Epidural niye olmayacak canım
Epifural olmasa normalr cesaret edemezdim ben herhalde

Bu ishalde belirtisi valla... Bende cumartesi istiyorum haftasonu kardeşlerim babamlar gelir... Hafta içi çalışıyorlar okul falan... Hadi bakalım gönlümüzdeki olur hayırlısıyla inşallah...

Canım hayırlı olsun bebişin güle güle büyüt...
Darısı başımıza medikal de yapacaktın dimi nasıl memnun kaldın mı anlat bana biraz
Doktorumla ilgili bir sıkıntı yok gayet memnunum ancak hastanede ciddi anlamda personel sıkıntısı var, çok az kişiyle çalışıyorlar sanırım, bekledigim ilgiyi giremedim kaldığım iki gün boyunca

Ay yerim ben onu mis kokulu kiyamam :)) hic uyumadim gece hic ama 1bucuktan beri ayaktayim bu uykusuzlukla nasil olucak bklm :)

Doktorumla ilgili bir sıkıntı yok gayet memnunum ancak hastanede ciddi anlamda personel sıkıntısı var, çok az kişiyle çalışıyorlar sanırım, bekledigim ilgiyi giremedim kaldığım iki gün boyunca
Hadi ya dunyanında parasını alıyorlar bide yeni yıl zammı gelmiş...Bende pazartesi doğum yapicam Allah izin verirse hayırlısı artık

Pazartesi tekrar gidicem bende salı babamızın doğum günü o gün istiycem doğurmayı gelmezse

Karnımda adet olacakmışım gibi huzursuzluk var
Karnım aç ama yataktan çıkmak istemiyorum sanki çıkınca bebişim gelicekmiş gibi geliyo :)
Ay korkuyorum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…