2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin gecmis olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah darisi bizim basimiza

Karnımda adet olacakmışım gibi huzursuzluk var
Karnım aç ama yataktan çıkmak istemiyorum sanki çıkınca bebişim gelicekmiş gibi geliyo :)
Ay korkuyorum ben yaaa
Korkmaaaaa, sakin ol tamammı.. Sancın yada suyun gelirsede panik olma.. Derin nefes al ve bebişini kucağına alacağın için mutlu ol

Sonda taktilar acayip derecede karnim agriyo heyecandanmi sondadanmi dogum sancusimi bilmiyorum.. kan tahlilleri cikana kadar beklicekmisim.. genel anestezi olucam. Hemsirem tam bir uyuz bagirip duruyo bana gerizekali zaten ben gerginim susuyorum sinirlenmiyim diye. Bi yandanda cis kaciriyorum suan yataga kizlar allah yardim etsin hepimize anne olmak kolay degilmis...

Allah yardımcın olsun. Sakin olmaya çalış ve sonunu düşün miniğine kavuşacaksın Allah'ın izniyle.

Gaza çözüm bulan var mı kızlar çok sıkıntılıyız ıkınmaktan ağlamaktan heder oldu yavrum. Zinco kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor sanki.
Ben zeytinyagi verdim dayanamayarak yarim cay kasigi, birde kaka yapamiyordu, yine zeytinyagi surdum kicina 2 gundur ayaklarini karnina ittiriyorum. Oyle az az yapabiliyo cocugum. Zinco bizede fayda etmedi malesef.

Ben zeytinyagi verdim dayanamayarak yarim cay kasigi, birde kaka yapamiyordu, yine zeytinyagi surdum kicina 2 gundur ayaklarini karnina ittiriyorum. Oyle az az yapabiliyo cocugum. Zinco bizede fayda etmedi malesef.
Bizimkide eskiye göre az yapıyor kakasını. Bide sanki altını açmamı bekliyor gece gündüz gaz sancısı bitmedi ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor uykusunda bile huzursuz. Allah sabır versin hepimize inşallah

bebeklerinize zeytinyağını saf halde hemen sürmeyin ciltleri hassas biraz zeytinyağını ısıtın sonra ılımasını bekleyin öyle sürün ... karın masajları var ayak masajları var onlar işe yarar ... kv ılık suyu su torbasına koyup ( minik olanını) ayağına koyardı .... gaz sıkıntısına iyi gelen başka içicek rezene kendiniz günde 400-500 ml için bence şekersiz...

Niye bağırıyo yaa nasıl insan o
Benim kardeşim de hemşire
Üni.de o bölümü yazsrken annemin ona tembihlediği ilk şey güleryüzlü olmasıydı.gülrryüzlü olmayacaksan yazma hiç demişti. Neyse canım sukma canını.tatlı bebepini düşün :)

hadi bakalım hayırlısıyla al kucağına al yavrunu... Bugün de seninleyiz... Korkma dua et...

Zeytinyağını bardağa koyup sıcak suda ısıtıyorum sonra ılıyınca karnına ayaklarına masaj yapıyorum hem Rezene içiyorum hem kimyon çayı içiyorum banamısın demiyor ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…