2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben direk cezvede ısıtıodum canım kokusu berbat oluyo ama öyle duymuştum... ılık su koymayı deneyebilirsin ayaklarının altına ... sizde ayaklarınızı üşütmeyin iki çorap giyin...

Bu hafta ve onumuzdeki hafta son dogumlar gerceklesecek galiba, zaten dogurmayan cok az kisi kaldik
Rabbim dogum yapacaklara kolayliklar, saglikla kavusma , taze annislere de evlatlariyla huzurlu gunler nasip etsin.
Bebis muhabbetleri cok guzel, emenler, memeyi emzik yapanlar, kakasini yapamayanlar yada altini acinca ortaligi batiranlar, temiz beze hemen yapanlar, kucucuk boyuyla kafa tutup memeyi almayanlar...
Butun minnoslarin totolarindan opuyorum
Bizlerde insallah bu guzel muhabbetlere katiliriz yakin zamanda

chack Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. gözünaydın.
senemtolga sanada hayırlı doğumlar. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

bende geceden beri sancı çekiyorum ama dayanılmayacak seviyede değil. arada kesiliyor yine başlıyor. ben bişey anlamadım. gece 4 de kadar uyutmadı. sonra uyumuşum. adet sancısı gibi sancıyla uyandım. sabah 7ye kadarda öyle bir sancı çektim. sonra yine uyumuşum. şimdi belim ağrıyor, az sancım var.
bakalım ne olacak.
ya ben anlamıyorum diyeceğimde, arada kesiliyor olmasa. nedir bu yalancılardan çektiğimiz.
bünye gerçeği kaldırır bence artık...

Merhaba sezaryenle anneler size bir şey soracagim, doğumdan sonra ne yediniz nasıl beslendiniz. Gaz sorunu olmasın diye, benjm beşinci günüm artık sıvı beslenmekte sikildim

chack ve senemtolga

BebişleriNize siz de kavuştunuz anladığım kadarıyla. ..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim.

Artık siz de gaz çiş kaka meme sızısı muhabbetine katıcaksınız demek ki

Darısı diğer anne adaylarının başına. . Kızlar başka kim dogurdu hepsini oku yamadım. Varsa doguran hepinize hayırlı evlat olsun inşallah. ..

Benim minik uyurken ben bi temizlik yapayım ufak ufak.

Annem varken kalkmıyodum ama kv biraz daha yaşlı ondan mı yoksa çekindiğimden mi bilmiyorum o temizlik yaparken oturamıyorum. Yapma Diyo ama olmuyp işte.

Hadi öptüm hepinizi

Merhaba sezaryenle anneler size bir şey soracagim, doğumdan sonra ne yediniz nasıl beslendiniz. Gaz sorunu olmasın diye, benjm beşinci günüm artık sıvı beslenmekte sikildim
Ben normal yedim ama rezene ve kayısı komposto su içtim hep. Doktorum surup verdi sanırım kabızlık için ama kullanamama gerek bile kalmadı.

Artık rezene mi kayısı konpostosu mu bilmiyorum.

Gaza çözüm bulan var mı kızlar çok sıkıntılıyız ıkınmaktan ağlamaktan heder oldu yavrum. Zinco kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor sanki.

Kendim rezeneli öay içiyorum içinde kimyonda var . Yine de gazlanıyo. Gece çok uyabıyo ve uyusa da tosul tosul ya da mıkır mıkır ediyo.

İlaç da vermedim hiç . Kendim sıvazlıyorum karnını oksuyorum tıpışlıyorum ayak kol harekrt ettitiryorum . Hemen cıkarmıyo ama bira rahatlatıyo.

Direnicem ilaç vermeme k için kendi çıkarmayı öğrenince daha iyi olur diye düşündüm ama doktora sorayım gereği yoksa boş yere yavruma eziyet cektirmeyim.

gece erken gittim yataga ama karin ve bel sancimdan uyuyamadm baya.wc ye de normalden cok kalktim,agrilar bacagima vurdu.. biraz uyumusum biraz da sabaha karsi..ama sancilarim gecmedi su an bile belim agriyor karnimi fark edemedim henuz,yeni kahvalti yapabiliyorum yarim saat once uyandim ruyamda nisanim geliodu ya o derece suphelenmisim geceki sancilarimdan sona kalanlar olarak hep ayni seyleri yasiyoruz

ayy canim sorma, bende giren sancilardan sezaryan gununu bekleyemeden mi gelcek diyorum minnos. Esim sabah nasil sıkıntılı gorduyse beni 26 ocagi beklemeyelim alsinlar bence diyor onun dogum gunu ya o zaman, sadace onun icin bekledigimi dusunuyor, bense oglusum icerde kalabildigi kadar kalsin derdindeyim analik iste, ne cekersen cek kiyamiyon yavruna

demeli sıkıntılarımız hep aynı uykusunda bile bizimkide mırıl mırıl bide altını açınca ortalığı yıkıyor sevse ah hep masaj yaparım karnına ama izin vermiyor ki. Bende ilaç vermeyim diyordum ama son çare dayanamadım artık çünkü çok acı çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…