- 10 Şubat 2015
- 2.985
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.601
Allah bağışlasın evladınızı. Ortam ve ilgi nasıldı?nemesispapatya ben gebze medicalde yaptım. Normal doğum 1500tl idi
Hayırlısı olsun, belki bana öyle denk geldi bilemiyorum, inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alirsiniz bebeginiziHadi yadunyanında parasını alıyorlar bide yeni yıl zammı gelmiş...Bende pazartesi doğum yapicam Allah izin verirse hayırlısı artık
Hadi bakalım kavuşuyosun meleğine :)1de aliyolar ameliyata kizlar bi uyucam bi uyanicam melegimi gorucem insallah. Hersey rast gitsin allahim...
Ben normal yedim ama rezene ve kayısı komposto su içtim hep. Doktorum surup verdi sanırım kabızlık için ama kullanamama gerek bile kalmadı.Merhaba sezaryenle anneler size bir şey soracagim, doğumdan sonra ne yediniz nasıl beslendiniz. Gaz sorunu olmasın diye, benjm beşinci günüm artık sıvı beslenmekte sikildim
Kizlar yarin kismetse sezaryene giriyorum dualarinizi eksik etmeyin Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
Gaza çözüm bulan var mı kızlar çok sıkıntılıyız ıkınmaktan ağlamaktan heder oldu yavrum. Zinco kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor sanki.
2-3 ay surer dedi doktorumNe zamana kadar surecek acaba boyle, gazini ustten cok rahat cikariyo anlamadimki benden mi geciyo
ay şuan saat 1 sen doğumdasın... Ay ne heyecanlı allahım seninle olsun...1de aliyolar ameliyata kizlar bi uyucam bi uyanicam melegimi gorucem insallah. Hersey rast gitsin allahim...
Insallah canim degisik duygular icindeyim heyecan basliyor sanirim artikCnm hersey güzel olucak sen de sonunda yavrunu kokluycan.. mis gibiler ya..keşke once dıguraaymısım diyceksin. Hiç endişelenme o yuzden
ayy canim sorma, bende giren sancilardan sezaryan gununu bekleyemeden mi gelcek diyorum minnos. Esim sabah nasil sıkıntılı gorduyse beni 26 ocagi beklemeyelim alsinlar bence diyorgece erken gittim yataga ama karin ve bel sancimdan uyuyamadm baya.wc ye de normalden cok kalktim,agrilar bacagima vurdu.. biraz uyumusum biraz da sabaha karsi..ama sancilarim gecmedi su an bile belim agriyor karnimi fark edemedim henuz,yeni kahvalti yapabiliyorumyarim saat once uyandim ruyamda nisanim geliodu ya o derece suphelenmisim geceki sancilarimdan sona kalanlar olarak hep ayni seyleri yasiyoruz
demeli sıkıntılarımız hep aynı uykusunda bile bizimkide mırıl mırıl bide altını açınca ortalığı yıkıyor sevse ah hep masaj yaparım karnına ama izin vermiyor ki. Bende ilaç vermeyim diyordum ama son çare dayanamadım artık çünkü çok acı çekiyorKendim rezeneli öay içiyorum içinde kimyonda var . Yine de gazlanıyo. Gece çok uyabıyo ve uyusa da tosul tosul ya da mıkır mıkır ediyo.
İlaç da vermedim hiç . Kendim sıvazlıyorum karnını oksuyorum tıpışlıyorum ayak kol harekrt ettitiryorum . Hemen cıkarmıyo ama bira rahatlatıyo.
Direnicem ilaç vermeme k için kendi çıkarmayı öğrenince daha iyi olur diye düşündüm ama doktora sorayım gereği yoksa boş yere yavruma eziyet cektirmeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?