2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bgn sende bebegine kavuscaktin galiba, iyi haberlerini bekliyoruz.

Hayirlisi neyse o olsun canim dogum bu her sekli zor aslinda kolay degil dr gorusleri onemli aslinda allah yardimcin olsun bende epiduralsiz dogurdum bi prob yasamadim herani hissettim

o zamana 39.haftanda olcaksin valla biz hem kiyamiyoruz hem de iste aci cekince 38i gorsek de dogsa diyoruz ben hep oyle konusmustm bebisle,bugun baya temizlik yaptim yarina da bikac sey kaldi.. diyorum oglum bak temizligi yapiorum ona gore zamanini ayarla belki beklemez senin kipirdak da gununu bizimkilere hic belli olmaz ama sancılar hep kandirikci cikio

Bende daha vermedim annem direndi vermeyelim diye, ama resmen emzik niyetine kullaniyo artik mememi essek kafali. Bizimkide can yani

Ben veriyorum canım bazen öğürüyo istemiyo ama yatarken vermeye calısıyorum ve uykuya dalmadan alıyoum.

Bazen tuvalete zor yetişiyom memeden ayırıp eşime veriyorum ya da daha emzirmeye başlamadan emzik veriyoruz bi müddet susturucu görevi görüyor..

Bence cok iyi olur tam alışsa .. yoksa memelerin başı çok kötü belada.

noluyo kız geliyomu yoksam senin cimcime...
1 saat yürüyüşümü yaotım geldim
Çok şükür gelmiyo henüz :)
Korkuyom da bi yandan ishal,kilo kaybı,adet olacakmışım gibi karnımda huzursuzluk :)
Tek isteğim pazartwsiyi beklmesi
Akşam 9 gibi burda olacsk kardeşim
Doğum sürecinde o da olsun istiyorum :)

Ben varım ama pazrtesiye kadar istemiyom :)

Aynı benim ki. Daha gecen hafta temizledin ya der bi de ...aylık ya da yıllık yapılcak sanki temizlik

ben de diyorum ben yapmiyim yapmiyim de kim yapacak,kendi kendini temizlemio ev allah guc versin de kendi isimizi kendimiz yapalim,valla kimseye muhtac olmayalim cok kotu bisi

seninkinin gunu iyice yaklasti belli,ins gonlune gore olur da kardesini bekler minnak :) ben de 38 olunca gel diyordum basindan beri..son 10 gun fln daha yogun sancilarim var,sozumu dinlicek mi acaba diyorum 19unda kontrolum var 20sinde gelsin iste bucuruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…