- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.641
Doğum yapali 1 hafta oldu spinalden kaynaklı basagrilarim geçti şükür sezaryen yerimde artık çok zorlamiyor kızlar en kötü senaryo da bile bi haftada toparlaniyor insan canınızı sikmayin ben de hiç geçmeyecek sanmıştım dogurmayan kimler kaldı
Benimki de öyle yawrum yaGaza çözüm bulan var mı kızlar çok sıkıntılıyız ıkınmaktan ağlamaktan heder oldu yavrum. Zinco kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor sanki.
aman aman nede güzel konuşuyorsun sen öyle... Bende meleğim gelsin istiyorum... Ohhh hepsi mis...Kızlaaarrrr
Kızlaaarrrr
Evde melek gibi bir bebek var !!!! Bir türlü benim olduğuna inanamadığımmmm...
Hay Allahım ben bu yavruşu hakedecek ne yaptım acaba
Bal bunlarrr balll...evimi mis gibi kokutan bebeğim. ..
Allah yavrularımızı nazarlardan korusun ( amin))))
Amin canım :)Kızlaaarrrr
Kızlaaarrrr
Evde melek gibi bir bebek var !!!! Bir türlü benim olduğuna inanamadığımmmm...
Hay Allahım ben bu yavruşu hakedecek ne yaptım acaba
Bal bunlarrr balll...evimi mis gibi kokutan bebeğim. ..
Allah yavrularımızı nazarlardan korusun ( amin))))
ben varımmm...Doğum yapali 1 hafta oldu spinalden kaynaklı basagrilarim geçti şükür sezaryen yerimde artık çok zorlamiyor kızlar en kötü senaryo da bile bi haftada toparlaniyor insan canınızı sikmayin ben de hiç geçmeyecek sanmıştım dogurmayan kimler kaldı
gostermiyolar kendilerini... Kim bilir ne güzellikler dünyaya getireceğiz... Teyzeler sevilir meleğinde bekler teyzoşunu inş...Amin canım :)
Çok az kişi kaldık minnoşuna kavuşmayan :) çok merak ediyorım bebişimii ultrasondan da çok bişey anlsşılmıyo
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur canımseninkinin gunu iyice yaklasti belli,ins gonlune gore olur da kardesini bekler minnak :) ben de 38 olunca gel diyordum basindan beri..son 10 gun fln daha yogun sancilarim var,sozumu dinlicek mi acaba diyorum19unda kontrolum var 20sinde gelsin iste bucuruk
İnşallah canımgostermiyolar kendilerini... Kim bilir ne güzellikler dünyaya getireceğiz... Teyzeler sevilir meleğinde bekler teyzoşunu inş...
Hadi hayırlısı canım inşallah bi avazda yaparsın hiç dogmayacakmis gibi gelmisti bana ve cok zor bi doğum sonrası bir haftalık olabildik darısı sana artık tabi çooook basit bi doğumun olsun inşallahBen varım ama pazrtesiye kadar istemiyom :)
Evet canım ilk günler resmen psikolojim bozulmustu benim gibi yaşayan birisi olursa en azından ne kadar sürede biteceğini bilirler diye düşündüm darısı sana inşallahben de bekliiiyorumniyice duzelmen guzel cok sukur cnm
Az kalmış canım allah bir avazda kucağına almani nasip etsinben varımmm...
Ben varim ama yarin hayirlisiyla spinal sezaryen olucam canim ne kadar suruyor sezaryen hic birsey hissediyormusun ameliyatta igne yaparken aciyo mu sondayi uyusturduktan sonra mi takiyorlar orada ortam nasil oluyor ayy cok soru sordum sanirim heyecan basti beniDoğum yapali 1 hafta oldu spinalden kaynaklı basagrilarim geçti şükür sezaryen yerimde artık çok zorlamiyor kızlar en kötü senaryo da bile bi haftada toparlaniyor insan canınızı sikmayin ben de hiç geçmeyecek sanmıştım dogurmayan kimler kaldı
au canım ben de aynıyım bugün sabah 9 gibi sancıyla uyandm tuvalete koştum ishal olmusum ben de sabahtan beri hafif bel ağrım var birde arada kasıklarıma da girio ama şiddetli bişi deil acaba psikolojk mi diyorum benim kardeste yarn aksama gelio ve hemşire ne cok ortak noktamız varmış canım hep kardesm diodu abla 16 sını beklesin die öyle oldu gibi inşallah haftasonu gelir artık bizimki de hayırlısıylaKızlar gümaydın
Bu sabsh 6 da ishal olmuş olarak uyandım
Lavoboya zor yetiştim valla
9 ay boyunca bi kere bile lavobıya kalkmayan ben ilk kez gece 3"te kalkıp gittim.
Dün de önceki günlerevgöre bi halsizlik bitkinlik vardı bende.
Galiba minnoşumun gelmesi yakınlaştı
Beni de bir korku , telaş ,panik sardı
Zaten şurda kalmış 6 günüm
Daha ne kadar kalucaktı içerde minnoş
Ama pazartesiyi beklerse süper olur
Teyzesi de yanımızda olur
Çok konuştum sabsh sabah
Bir gelişme olursa yazarım
Sağol canım güzel dileklrin için :)Hadi hayırlısı canım inşallah bi avazda yaparsın hiç dogmayacakmis gibi gelmisti bana ve cok zor bi doğum sonrası bir haftalık olabildik darısı sana artık tabi çooook basit bi doğumun olsun inşallah
Aynı şeyleri yaşsmışıx resmen :)au canım ben de aynıyım bugün sabah 9 gibi sancıyla uyandm tuvalete koştum ishal olmusum ben de sabahtan beri hafif bel ağrım var birde arada kasıklarıma da girio ama şiddetli bişi deil acaba psikolojk mi diyorum benim kardeste yarn aksama gelio ve hemşire ne cok ortak noktamız varmış canım hep kardesm diodu abla 16 sını beklesin die öyle oldu gibi inşallah haftasonu gelir artık bizimki de hayırlısıyla
Dopum alameti mi acabavajinamda iğne batması gibi bişe oluyor neden olabilir ki
Hayırdır canımm nedenAllahım ağlama krizlerine giriyorummmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?