2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bekliiiyorumn iyice duzelmen guzel cok sukur cnm

Gaza çözüm bulan var mı kızlar çok sıkıntılıyız ıkınmaktan ağlamaktan heder oldu yavrum. Zinco kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor sanki.
Benimki de öyle yawrum ya gaz yapıcak hiçbirşey yemiyorum. Çok dikkat ediyorum ama bizimkisi saatlerce kıvranıyor ve bağıra bağıra ağlıyor. Göbeğine , ayaklarına masaj yapıyorum ama kar etmiyor. Deneyimli anneler bize bi akıl versin

aman aman nede güzel konuşuyorsun sen öyle... Bende meleğim gelsin istiyorum... Ohhh hepsi mis...

Amin canım :)
Çok az kişi kaldık minnoşuna kavuşmayan :) çok merak ediyorım bebişimii ultrasondan da çok bişey anlsşılmıyo

Amin canım :)
Çok az kişi kaldık minnoşuna kavuşmayan :) çok merak ediyorım bebişimii ultrasondan da çok bişey anlsşılmıyo
gostermiyolar kendilerini... Kim bilir ne güzellikler dünyaya getireceğiz... Teyzeler sevilir meleğinde bekler teyzoşunu inş...

İnşallah hepimizin gönlüne göre olur canım
Çok bekledik burda hep beraber onlara kavuşmsk için
Hayırlısıyla alırız hepiöiz inşallah kycsğımıza

Ben varim ama yarin hayirlisiyla spinal sezaryen olucam canim ne kadar suruyor sezaryen hic birsey hissediyormusun ameliyatta igne yaparken aciyo mu sondayi uyusturduktan sonra mi takiyorlar orada ortam nasil oluyor ayy cok soru sordum sanirim heyecan basti beni

au canım ben de aynıyım bugün sabah 9 gibi sancıyla uyandm tuvalete koştum ishal olmusum ben de sabahtan beri hafif bel ağrım var birde arada kasıklarıma da girio ama şiddetli bişi deil acaba psikolojk mi diyorum benim kardeste yarn aksama gelio ve hemşire ne cok ortak noktamız varmış canım hep kardesm diodu abla 16 sını beklesin die öyle oldu gibi inşallah haftasonu gelir artık bizimki de hayırlısıyla

Hadi hayırlısı canım inşallah bi avazda yaparsın hiç dogmayacakmis gibi gelmisti bana ve cok zor bi doğum sonrası bir haftalık olabildik darısı sana artık tabi çooook basit bi doğumun olsun inşallah
Sağol canım güzel dileklrin için :)
Allah bebişine sağlıklı,mutlu,uzun ömür vrrsin :)

Aynı şeyleri yaşsmışıx resmen :)
Doğumda da karşılaşırız belki
Senin kardeşin yetişmiş sayılır artık
Bakalım benimki yetişebilecek mi?
Şimdi ben de aşağı doğru bi baskı var gibi
Bi de kemiklerim ağrıyo uxun süre bisiklete binmişim gibi
İnşallah bekler minnoş kızımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…