2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzucum bende her yolu denedim neler yapmadımki ama yok geçmio 1haftadır nurse harveysin şurubunu kullanıorum onunla brz üstten gaz çıkarmaya başladı önceden hep alttan kendi çıkarıodu,ama yinede geçmio ıkınmaktan uyuyamıo bile yavrum

sweetgiirl ve Chipie79

Kızlar acı elma yağı duydum ayagına bi damla masajla ve karnına..bi araştırın..

Kimyonu denediniz mi?

Bi de ayağını ve göbeğini sıcak tabi yakmıycak havlu koyma diyolar.

Netten okuyup duruyorum ben de . Lazım olcak yakında cunku kendini belli etmeye basladı . Lütfen işe yarar bişey olursa siz de bana bildirin. Bi de bebişler kaç gunluk sizin ?

Benimki bugün 17

Burdan okudum.

http://www.melinasmom.com/2014/03/2...y-gaz-sorunumuzu-halletmek-icin-neler-yaptik/

vajinamda iğne batması gibi bişe oluyor neden olabilir ki
ayy geliyo mu yoksa seninki de

benim daha cok belimde hissedilir bi agrı var ama cok mu dinliorum acaba kendimi diorum belki de yalancıdır hepsi sabah stres oldum cok ishal oldugumu görüncw chack ın de öle oldu ya ondan acaba gelicek mi dedm ama bakalm sakin olmaya çalışıyorum hayırlısıyla gelsin inşallah canıö bebişlerimiz günümüzde geldi sayılır artık erken deil zaten

Pazartesiden beri yarım kilo vermişim
Doğuma yakın kilo kaybı olabileceğini pkumuştum

Doğuma yakın bebek kilosu artacağı için ufak kilo vermeler normal gözüküyor, keske bende kilo versem, annemin yemekleriyle son hafta istediğimi iyice yiyorum, siştikçe şişiyorum

tırnaklarımı kestim. doğurursam kesemem diye. söylemesi ayıp olmasın, benim tırnak kesme seansım bir yarım saati bulur da.
temizlik yapmıyorum ben. gündüzleri hep uykum geliyor. evde iki turluyorum yoruluyorum, yatıyorum uyuyorum.
vucüt doğum öncesi enerji mi biriktiriyor nedir..
şimdi bile yatsam uyurum. gece uyusam da böyleyim.

Doğumdan korkuorm siZi gördükçe okudukca sonrası içinde stres oluorm Allah hepimizin yardmcısı olsn canlarım ya kıyamam minnak bebişlere

bilmiyorum ki az öncede midem bulandı öğürmekten beynim çıktı ama bişe gelmedi

Valla ben de stres oldum ishal olduğumu öğrenince
Sonra iki saat yataktan çıkamadım korkumdan
Hayırlısı artık valla ikimiZ için de canım
İyi haberlerini bekliyorum

Doğuma yakın bebek kilosu artacağı için ufak kilo vermeler normal gözüküyor, keske bende kilo versem, annemin yemekleriyle son hafta istediğimi iyice yiyorum, siştikçe şişiyorum
Benim de annem burda bir haftadır
Kiloyu düşünmeden yiyorym valla deli gibi :)verdiğimi görünce çok şaşırdım :)

baya temizlik yaptim ya bugn benim kipirdak acayip yorulmus,baya sessizdi sarstim ettm zorla bir iki ayagini oynatti Limonluzencefil demek nasi yorulmus kiyamamm
Ayy minnos, annesinin karninda yorulmus, yerim onu. Ben is yapmiyorum ama bugun evin icinde cok gezindim, benimkide az hareketliydi, ilk biraz tedirgin oldum, niye azaldi diye, malum alisik degilim hareketsizligine, sonra dedim ben gezdigim icin olsa gerek. Sende oyle yazinca pekisti simdi
Az kaldi az, hayirlisiyla koklamaya, o minik ayaklari minciklamaya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…