2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bugün bakıma aldım kendimi
Ayak tırnsklarımı kestim törpüledim
Ellerime manikür yaptım kendimce
Epilasyon,kaşlar :)hazırlıksız yakalanmsk istemem :):)

amin insallahh az kaldi :) valla aliskin degiliz ya ikimiz de tedirgin olmusuz bak..uzaninca daha rahat hareket ediyorlar sanirm bizmkiler,rahatlarina duskun pasalar

benim doktorum amanullah Çağatay.. Hastaneden memnun kaldın mı... Doğum paketi varmış... Ne var içinde anlamadım... Çocuğu paket yapıp verecekler heralde...
Vallahi memnun kaldım, zaten 1gece yattım.. Devamlı cocuk dr u geliyorkontrol ediyor, hemşireler devamlı kontrole geliyor... İyiydi... Dr umda gece doğuma geldi.. Ahmet rıza bey di benim dr um.

Kizlar kizimi kucagima aldim guzeller guzeli bi melegim varrr onu gorunce butun acilari unutuyosun. Allah hepinize saglikli dogumlar nasip etsin..
su yazıyı görünce duygulandım aynı gün olduğumuzdan mıdır bilmiyorum ama etkilendim... Allahım meleğini nazarlardan korusun...

Kizimda nurse harvey bitkisel surup kullandim işe yaramisti.Karnina ilik zeytinyagi ile masaj yapiyordum.Ayrica fön makinesi sesi onu sakinlestiriyordu.Zorlu bir surec .2 3 ay kadar sürüyor.

Benim de annem burda bir haftadır
Kiloyu düşünmeden yiyorym valla deli gibi :)verdiğimi görünce çok şaşırdım :)
Yeyin valla. Doğumdan sonra hepsi gidiyomus:) eğer süt yapsın diye bu kadar çok yemesem şimdiye kurdan gibi olmuştum. Emzirmek inanılmaz kilo verdiriyo, yediklerini çok çabuk yakiyosun. O yüzden yeyin, yemekten cekinmeyin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…